Перейти до змісту

Коли мама хоче встигнути всюди


Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Розказую, як є, без прикрас. Маю широку кваліфікацію і намагаюся охопити всі галузі: і наукою (я хімік) займатися, і журналістикою, і трохи сям-там писати (віршики-казочки), і громадською діяльністю займатись, ну і в хаті якийсь хоч умовний порядок тримати, з дітьми займатись (на велосипедах, по музеях-театрах і т.д.), щось їсти приготувати, повишивати-пов.язати-побісерити, мамі по дачі помогти.

І... Почалося. Вилізли загострення: хронічний пієлонефрит (ні зігнутися, ні розігнутися), хронічний холецестит (аналогічно, навіть спати вже не можу), так ще й по-жіночому запалення таке, що дай дорогу, судячи з усього доведеться чиститись. Роботи не меншає. Часу навіть здати аналізи не додається, хоча вже про велосипеди і шось там ше і не йдеться, якщо мама навіть ходити не дуже може.

Ото приїхала додому з Києва і навіть не бачу просвітку.

З одного боку розумію, що моє здоров.я і я маю за нього дбати, з іншого - так само розумію, що поки мене не звалить лікарня, доти ніхто навіть не подивиться, що мені погано.

І скаржитись нема на шо: сама стільки на себе нагрузила. І разом з тим: хочу на безлюдний острів. Грітися і кокоси їсти. Все одно, мені нічого їсти не можна.

Діліться мами, я знаю, шо не одна така божевільна gi smile!

ЗІ. До речі, а до якого лікаря тре записуватися з пієлонефритом і холецеститом? а то в Києві мене завели за руку, я і світу не бачила, таблички не читала...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звернись до уролога.

Про безлюдний острів - просто в десятку :D Я про таке давно мрію і як виявляється не одна я така.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пієлонефрит - запалення нирок, не рекомендую затягувати з лікуванням. Наслідком при хронічному часто з часом буває летальний. Мені пощастило, хронічний діагноз був хибний (вперше радий за некомпетентність нашої медицини).

А взагалі все від нервів: і навіть якщо нічого не напрягає, то дається просто величезне навантаження на нервову сисиему біганиною/харчуванням/сном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто полюби себе.

В мене та сама ситуація з дружиною, розривається між роботою та домом. Приходить ввечері як вижатий лимон. Сварився, заставляв. Зараз частенько після роботи просто відправляю в люлю відсипатись, хоча пручається - хоче з сім'єю побути. Мені теж хочеться, але коли бачу її таку втомлену - більше хочеться дати їй відпочити.

Не затягуй з лікуванням. Дітям потрібна здорова мама.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звиняйте дівчата, але тут треба робити вибір - або/або. Неможна однією, пардон, попою на двох стільцях. Якщо дім, то не робота, якщо робота то не дім, якщо і те і інше - то не здоров"я, в чомусь програЄте, в чому - вирішувати вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідна з keepo. Жінці завжди приходиться робити вибір. Буває, що вдається поєднувати, але коли відчуваєш, що заганяєшся, то всеж варто себе поберегти.

Юлямпочка, ти і нам потрібна жвава і здорова! :) Бережи себе!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або/або також не зовсім підходить, бо крім домашньої роботи і сім"ї треба ще якось реалізовувати себе, бо інакше дах може з"їхати. Інша справа, що треба знати міру і як правильно казав Venom полюбити себе, добре якщо і домашні підтримають. В мене була ситуація, коли доходило до "точки кипіння" з роботою-домою-дитиною, добре, що чоловік це розумів і сам ( залучаючи і малу) допомагав. Але це не завжди. Буває, що ті, що поряд не помітять ( в кращому випадку будуть захоплюватись : яка умнічка, яка роботяща) до того часу, поки не звалить утома чи хвороба. Треба любити і берегти себе, тому що для рідних ти потрібна в першу чергу здоровою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увага! До лікаря! Причому, НЕГАЙНО! До лампочки всі твої потуги якщо ти платиш за це здоров’ям! Тобі ж діток зростити треба! Жаліти себе остання справа - якщо при цьому ти себе не бережеш.

"з іншого - так само розумію, що поки мене не звалить лікарня, доти ніхто навіть не подивиться, що мені погано." - жахливий настрій! Ти ображаєшся на інших за те, що сама звалила на свої плечі :0100: . Приділи більше уваги дому, навіть якщо не відчуваєш віддачі. Всі ми живі люди, поговори з коханим :g24: . Поділивиши проблему навпіл, розділивши її з близьким, можна зменшити напругу.

Не старайся встигнути все, зосередся на більш важливому! Напрягу - :otk:

З найкращими побажаннями :0153:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всю роботу не переробиш, і всі гроші не заробиш. Кому воно все треба, на той світ не забереш. Задовільнись необхідним, в квартирі повно речей на які треба постійно тратити час. Все в мусорку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виздоровлюй, сідай на вел (шкоди він точно не принесе),оздоровлюйся, будь гарною (в усій відношеннях) свіїм діткам (дай Бог їм здоров'я ну і тобі по ходу). Луби себе. Все, що я тобі можу порадити (оскільки порадам лікаря я не вірю.).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...