Перейти до змісту

Потрібна допомога відкрити дверний замок

la20

Рекомендовані повідомлення

Кароче така запара. Закрили двері і зараз відкрити один замок не можу (принаймі своїм ключом).

Треба взнати чи є в нас такі фірми (номара телефонів) що займаються відкриттям замків.

Хто таке знає пишіть.

з мене + за будь-яку допомогу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в этом их Киеве подобным занимаются представители федерации "Локмастер". у нас, насколько я знаю, у нас вскрытием занимается фирма, чьи магазины с замками находятся в Там-таме и Фуршете. их офис где-то в районе Юбилейного, в здании напротив "Совы". был у меня и телефон, но я его где-то проехал..

это если у тебя мультилок какой. а если обычный замок, то поможет слесарь из ЖЕКа. если дверь открывается внутрь, деревянная и косяка не жалко, то можно отжать подручным инструментом или с разбегу плечом (лучше чужим :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двері там металічні (не Ктай кончений). Замок такий що закривається тільки з наружи так що тут проблема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
в этом их Киеве подобным занимаются представители федерации "Локмастер". у нас, насколько я знаю, у нас вскрытием занимается фирма, чьи магазины с замками находятся в Там-таме и Фуршете. их офис где-то в районе Юбилейного, в здании напротив "Совы". был у меня и телефон, но я его где-то проехал..

"Волиньключсервіс"

(0332) 78 51 46

(068) 845 02 04

(050) 916 89 76

www.vks.pp.net.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

serega, стопроцентно, это те самые ребята :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвонив по телефонах. Сказали що людина яка займається замками сьогодні святкує день народження. Але замок відкрили власними силами.

Двері добротні а от замок падли поставили троха підгулявший.

Всім дякую .

Люди в квартирі

тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

злодії злодіями, а тут головне самому в хату попасти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...