Перейти до змісту

не очень гарячая вода_2009

Гість

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кравчука 20 відключили гарячу воду, сьогодні... думав нам буде такій "утєшитєльний" приз за те що прошлого року сиділи без гарячої води з початку липня, аж до середини жовтня :( ... я вже перестав вірити в чудеса :glare:

Ну... жду 4го :)

Опубліковано

На Соборності 38 спочатку висіло оголошення, що з 4 по 20 липня буде відключена гаряча вода. Сьогодні з'явилося оголошення на під'їзді, що 21 липня гарячу воду включать. А вода-то гаряча в нас і не пропадала весь цей час  :P

Опубліковано
На Соборності 38 спочатку висіло оголошення, що з 4 по 20 липня буде відключена гаряча вода. Сьогодні з'явилося оголошення на під'їзді, що 21 липня гарячу воду включать. А вода-то гаряча в нас і не пропадала весь цей час  :P

Тоже самое и на моем подъезде висело... и тоже вода не пропадала.

Опубліковано
Нехай смокчуть тепло, комун і енерго, Кропиви (чи хто там зараз) і Дячуки!

Всьо, можуть відпльовувати - кипяток тече.

Опубліковано

На Кравчука вже є гаряча вода - правда напор середній, але всеодно радує :g15:

Опубліковано

Нарешті і в нас є гаряча вода з вчорашнього дня))))).

Ура!!!

Я навіть не надіялася...

Зайшла в годині 10... а гарячої води не було.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

У нас недавно 2 дня вообще никакой воды не было - меняли трубы в подвале. Хорошо хоть предупредили :) Однако объявления не все читают, забавно было наблюдать людей, несущих бутыли воды из Просто-Маркета :)

Опубліковано

З обіду немає води гарячої на кравчука 16. Було також оголошення ,що з 14 по 21 число небуде води в звязку з ремонтом котельні.Тільки неясно що вони робили влітку,коли воду відключали на два тижні? :angry:

Опубліковано
Було також оголошення ,що з 14 по 21 число небуде води в звязку з ремонтом котельні.

йшлося щось про перехід на цифрові личільники....

Опубліковано

Просто понеділок не задався, додому приїхала не дуже в доброму гуморі а тут води немає, позвонила , сказали що котельню відключили і води не буде, і тут я ще більше завелася ................

я ж не проти там ремонту котельні чи заміни лічильників, просто якось так без попереджень чи оголошень. От і зірвалась .

Дай Бог щоб включили так як і обіцяли :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...