Перейти до змісту

Велике поле з маками біля Луцька де?

Serg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може хтось бачив велике поле з маками недалеко від Луцька? поле тре щоб було велике і красиве.

З.І. просто хочу пофотографувати маки, а не робити з них шось дурне :)

Опубліковано

наскільки я знаю село за Луцьком , за цукровим заводом як їхати на хрінники, там точно вирощують технічний мак. по моєму Баїв,

Опубліковано
Якщо знайдеш там тебе і візьмуть "тёпленьким" :) ,за вишків дорога на Жидичів красніло трохі

Є там таке собі поле з маками. Якщо їхати через Вишків виідеш на об"їздну через Луцьк в Жидичині і поверни на право, проїдь трохи і побачиш поле.

На тому тижні точно було

Опубліковано

Між Торчином і новим заводом Нестле є клапоть поля...

Позаминулого року і в Боголюбах бачив маки...

Опубліковано

Дуже велике і красиве по дорозі в Хрінники, трохи не доїзджаючи. Вчора проїзджав тудою.

Опубліковано
Дуже велике і красиве по дорозі в Хрінники, трохи не доїзджаючи. Вчора проїзджав тудою.

угу .... вишли пофоткатись ... і потім я пів години розказував "працівникам правоохоронних органів" шо я тут забув ...

З.І.

маю дачу в тій стороні .... там постійно мак садять ... в селах пости стоять .. і дядьки з автоматами лазять по полю ...

то вам не шутки =)

З.З.І.

а паліво ппц ...

сізон вот вот і начнецця =)

хто не висадив між кукурузою ... той впральотє =)

• 9 місяців потому...
Опубліковано

а велике і красиве поле коноплі, для фотосету, біля Луцька ніхто не спостерігав? :smile3: :smile3: :smile3:

Опубліковано

так, Ви шановні , по паркам міськім погуляйте, чи вам тіко маки з коноплями??? а як ні, то кругом така краса розквітла ,

Опубліковано

а велике і красиве поле коноплі, для фотосету, біля Луцька ніхто не спостерігав? :smile3: :smile3: :smile3:

здам одне гектарів п'ять - секретна ссилка були там на відкриття полювання на відстійниках від ХЗ якого заводу то я від того пилка стріляв дуже точно :friday: трава вище голови

Опубліковано

Майже сабж :) :

шукаю фруктовий сад, який цвіте, щоб пофотографуватись. :)

Ще поки не цвіте,але є великий сад по Львівській трасі,не пам'ятаю як село називається,знаю що рибаки туди їздять.Несвіч чи Чаруків?

Опубліковано

Майже сабж :) :

шукаю фруктовий сад, який цвіте, щоб пофотографуватись. :)

Ще поки не цвіте,але є великий сад по Львівській трасі,не пам'ятаю як село називається,знаю що рибаки туди їздять.Несвіч чи Чаруків?

Чаруків ;)

Опубліковано

ОФФТОП)

я так бачу, вже є прихильникі нового фотосету.. :rolleyes:

то що, беремо фотоапарати, і гайда фоторфуватись на коноляному полі? :smile3:

Опубліковано

Уууу... нам би поближче, в межах Луцька щоб... Молода так далеко їхати не схоче ;)

Поле між Лавровом та Баківцями. Кожен рік все в червоних маках.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А маки зараз в моді я так розумію...

post-6632-1276603010,11_thumb.jpg

post-6632-1276603089,97_thumb.jpg

Зараз ще більше цвітуть. Це в рівненській обл. А я кщо кому ще треба недалеко то є поле між Полонкою і Променем справа, в районі церкви.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...