Перейти до змісту

Ангелы и демоны

Artem!

Рекомендовані повідомлення

Название: Ангелы и Демоны / Angels & Demons

Год выхода: 2009

Жанр: Триллер

Студия/Страна: США, Columbia Pictures

Режиссер: Рон Ховард

В ролях: Том Хэнкс, Юэн МакГрегор, Аилит Зорор, Стеллан Скарсгард, Пьерфранческо Фавино, Николай Ли Каас, Армин Мюллер-Шталь, Туре Линдхардт, Дэвид Паскеси, Козимо Фуско

Длительность: 133 мин

Перевод: Дублированный перевод (дубляж)

Рейтинг: 9.043 (23)

Иллюминаты. Древний таинственный орден, прославившийся в Средние века яростной борьбой с официальной церковью. Легенда далёкого прошлого? Возможно… Но — почему тогда на груди убитого при загадочных обстоятельствах учёного вырезан именно символ иллюминатов? Приглашённый из Гарварда специалист по символике и его напарница, дочь убитого, начинают собственное расследование — и вскоре приходят к невероятным результатам…

Качество: DVDRip

Формат: AVI

Видео: 1753 kb/s, 704x288

Звук: AC3, 448 kb/s (6 ch)

Размер: 2.05 GB

Файлов: 1 [Посмотреть список]

Sample-файл: Скачать

Релиз группы: ELEKTRI4KA

через пол часа будет на ftp/video/films/Dancer/Angely.i.demony... (кто умеет делать ссылки сделайте пожалуйста)

скриншоты:

post-834-1245442343.jpg

post-834-1245540838.jpg

post-834-1245540841.jpg

post-834-1245540844.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну накінець-то,я якраз аудіокнижку цю слухаю-офігенно!!!

Кажуть і фільм дуже рульний,так що заливай,не вагайся!!!

+1

:sm110: :sm110: :sm110:

:101010:

:0004:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайтах э декілька версій,мож краще на 1.4 гіга качнути щоб по dvd глянуть ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де скріншоти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

качество там отличное, только что смотрел на плазме, почти HDTV

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти-шо, ти-шо, нарешті дождалися;)

Дякую=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільм така вже туфта, шось мнуться цілий фільм. По сюжету цей мужик цілий фільм топчеться на одному місці і розгадує загадку, вже було як мінімум два фільма з таким сюжетом, а в кінці бомба летить в небо і всі дивляться феєрверк. Фільм про теракт, єлє додивився до половини, перекрутив на кінець і подивився взрив в небі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільм така вже туфта, шось мнуться цілий фільм. По сюжету цей мужик цілий фільм топчеться на одному місці і розгадує загадку, вже було як мінімум два фільма з таким сюжетом, а в кінці бомба летить в небо і всі дивляться феєрверк. Фільм про теракт, єлє додивився до половини, перекрутив на кінець і подивився взрив в небі.

Примітивно... а ти не бачиш у цьому фільмі серйозний удар по релігії? По репутації Ватикану і його "отців"? Згадай одні з перших кадрів фільму - кардинали крупним планом, сигари, мобілки... А ти знаєш, що Ватикан заборонив проводити зйомки у своїх стінах, і весь антураж довелося робити комп'ютерами або іншим чином.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фільм просто не цікавий, якщо його розглядати як удар, то сильнішим ніж "Дух Времені" який в корні міняє діло, вже не може бути.

А те що вони з мобілками і сигарами, то вони ж тоже люди, ніякого удару немає. А про те що релігія це бізнес ми і так знаємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки "Дух времени" побачать тисячі, а "Ангели і демони" - мільйони :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Книжка рулить..

Топікстартер або вставить скріншоти, або читатиме правила оформлення топіків розділу Відео днів етак від 3-х до 7.

Бо якщо я сам виправлю все - то точно читатиме правила..

Зрештою, якість дійсно класна. Я скачав десь в той же час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є в когось з"ДМ" на 1.4 г ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уже есть ДВД9 с укр дорожкой, скоро рип будет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik нічьо, скоро в усіх на землі буде інтернет ОГО :) і всі його побачать.

Zheny@ ти ще маєш час книжки читати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой скоріше б,як вже надоїли ці"безінтернечікі"-в прокат уже ніхто не ходить :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

foxx77 знаходжу. І читав я її досить давно.

Маю Брауна все, окрім "Ключа Соломона"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уже есть ДВД9 с укр дорожкой, скоро рип будет

класно,мені б сьоодні :rolleyes: ,ладно качну так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@ читав "Над пропастью во ржи" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чудовий фільм.

10 балів ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, невже обов"язково оце розказувати все?! я кіно не бачив і мені цікаво самому дізнатись, шо до чого. за таке бан давати треба, хоча не мені вирішувати, а модераторам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти не бачиш у цьому фільмі серйозний удар по релігії? По репутації Ватикану і його "отців"? Згадай одні з перших кадрів фільму - кардинали крупним планом, сигари, мобілки... А ти знаєш, що Ватикан заборонив проводити зйомки у своїх стінах, і весь антураж довелося робити комп'ютерами або іншим чином.

Шось я не побачив таких кадрів, навіть повторно перекрутивши. Вкажи, будь-ласка, на якій секунді ;)

Та навіть якби й побачив, то наврядчи можна назвати серйозним ударом по репутації "отців" кілька подібних кадрів. Тим більше не можна назвати їх ударом по релігії.

Що ти побачив у фільмі такого, чого не знав раніше і чого не знають всі інші? Те, що церква переслідувала інакомислячих в середні віки? Чи те, що християнська релігія містить в собі значну кількість язичницьких обрядів? Чи щось інше?

Значно більше подібних "ударів" було у "Коді ДаВінчі". Хоча і ця книжка є також лише компіляцією і перекручуванням фактів. Так само і "Цифровая крепость" (читав ?). Єдиною метою створення цих книг та фільмів (як і всіх інших витворів поп-культури) було бажання закосити побільше бабла автору та режисеру. І це їм вдалось.

Впевнений, автори і думки не мали когось чи щось викривати :)

"Дух врємєні" в 100 разів кручє. Хоч і побачать його значно менше людей. А пеші 2 лекції генерала Петрова в 100 разів кручє "Духа врємєні". :D

Я серйозно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось я не побачив таких кадрів, навіть повторно перекрутивши. Вкажи, будь-ласка, на якій секунді ;)

Соррі, не вкажу - я фільм дивився в кінотеатрі, на компі не маю :)

"Дух врємєні" в 100 разів кручє. Хоч і побачать його значно менше людей. А пеші 2 лекції генерала Петрова в 100 разів кручє "Духа врємєні". :D

Я серйозно.

А книжка "Удар русских богов", кажуть, ще кручє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ж оцінювати фільм просто як художній. Щож, в такому випадку, так, він дійсно цікавий, захоплюючий, спецефекти гарні. Хоча, смислове навантаження мінімальне, повно недодуманих моментів та нестиковок.

Вцілому - шаблонний голівудський фільм. Нічого визначного, таких десятки знімається щороку. Я вважаю, що подібні фільми не варті того, щоб витрачати на них 2 години часу. Не кажучи вже про якісь матеріальні затрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фільм сподобався. І справді цей фільм як і "Код да Вінчі" показують релігію в іншій площині. У всі часи церква це була 2ю (а деколи і першою) владою в будь-якій країні. Завжди був цар (фараон, президент .........) а потім йшла церква.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...