Перейти до змісту

Чистота нашого міста

ptk

Чи цікавить Вас куди йдуть бюджетні кошти?  

97 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось і сам "девайс" post-312-1245356130.jpg

Вперше я його побачив близько другої години ночі в перших числах квітня. Тащилося і гурчало так, що прийшлось глянути що це <_<

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
варто донести думку про нічні походеньки самоходного пилососа до відома керівників відповідних підрозділів, щоб не доводити людей до збору підписів і звернень в міліцію про порушення спокою.

Не переоцінюй значимості своєї особистої думки.

Опубліковано

Ну згоден що купляють ніби золото, а насправді відмивають грошики.

Знаю точно що КАТП досі користується МАЗами, КАМАЗАМИ, хоча вони ще те гуано в експлуатації. Деякі міста вибили дозвіл купляти з Європи Б/У Вольво/Мани/Мерси сміттєвози і 1 така машинка забирає обєм 2 МА3ів, їсть на 30% менше солярки і вимагає на рік раз в 5-6 менше запчастин.

• Адміністратори
Опубліковано
варто донести думку про нічні походеньки самоходного пилососа до відома керівників відповідних підрозділів, щоб не доводити людей до збору підписів і звернень в міліцію про порушення спокою.

Не переоцінюй значимості своєї особистої думки.

Держслужбовці отримують заробітну плату з платників податків і з мого кармана в тому числі, тому не треба тут про значимість.

Апарат дійсно дуже шумний(про це тут написав не тільки я). Те, що люди поки не звертаються і не скаржаться - то це тільки тому, що така в українців витримка і інколи терпець зривається.

• Адміністратори
Опубліковано

druid це ти не переоцінюй важливість і прохвесіоналізм працівників Луцької міської ради, зокрема свій.

Те що ти за кошти платників податків катаєшся по закордонних конференціях не робить тебе спеціалістом в сфері ЖКХ.

Ви навіть не можете велостоянку захистити, від встановлення перед нею кіоска з морозивом. :)

Не те що покращити болагоустрій міста. Кидаються в різні сторони, купують якісь підпорки, а причини залишаються.

Тому як це дуже вигідно. :)

Опубліковано
druid це ти не переоцінюй важливість і прохвесіоналізм працівників Луцької міської ради, зокрема свій.

Те що ти за кошти платників податків катаєшся по закордонних конференціях не робить тебе спеціалістом в сфері ЖКХ.

Ви навіть не можете велостоянку захистити, від встановлення перед нею кіоска з морозивом. :)

Не те що покращити болагоустрій міста. Кидаються в різні сторони, купують якісь підпорки, а причини залишаються.

Тому як це дуже вигідно. :)

Ви скоро потонете в своїх безглуздих припущеннях і звинуваченнях.

1. Про професіоналізм - це безглузде звинувачення. Ти не знаєш нічого про мою роботу і про роботу міськради. Велоінфраструктурою я займаюсь з двох причин: 1. Бо більше ніхто цим не займається; 2. Бо я катаюсь на велосипеді і дуже хочу щоб ця інфрраструктура була. Але це не є основною ділянкою моєї роботи. Є такий документ, який називається "посадові інструкції". Там про велодоріжки і велостоянки немає ні слова. Тому по великому рахунку, вело-фігня вся - це моє хоббі. Якого професіоналізму чекаєш від хоббі?

А про велостоянку з морозивом... якби ти просто поцікавився, я б тобі розповів ;)

2. Про мої катання за кордон - це безглузде звинувачення. Бо за останній рік моєї роботи ти не назвеш жодного випадку коли я їхав за кордон за кошти платників податків міста Луцька. А за кошти чиїх платників податків я їжджу - це не твоя справа.

Але якби ти просто поцікавився - я б тобі розповів.

3. Я не спеціаліст з ЖКГ - це правда. Тому не роблю безглуздих припущень на форумах про доцільність чи недоцільність роботи, яка робиться в ЖКГ.

А якби хтось запитав чи попросив - я б поцікавився і розповів би.

Те що я працюю в МР не робить мене професіоналом чи експертом у всьому, а те що я там працюю савідчить про те, що я щось таки знаю про їхню роботу.

Прикольно обговорювати когось, хто не може себе захистити? Прикольно. А я в цьому заважаю :P Ось і причина.

А збір підписів - це привід прикулюпатись. Бо всі ви дорослі люди і добре знаєте, що цього не буде (неважлива причина).

Звинувачення перетворити в конструктивний діалог. А я міг би стати джерелом цікавої інформації, думорк, аналізу, підтримки. Але вам це не потрібно.

Чекаю чергову порцію психоаналізу моєї персони :rolleyes:

• Адміністратори
Опубліковано

Окрема персона не інтересно. Інтересна система в цілому. :)

Опубліковано
Окрема персона не інтересно. Інтересна система в цілому. :)

А ти залишаєшся в ряду добрих і хороших тільки тому, що не працюєш в міській раді? <_< Не переконливо.

Чи може ТВОЯ система працює якось по-іншому? :lol:

І два слова по темі: оцінюючи роботу даного апарату я б розмежовував поняття пил і сміття. Це різні речі. ;)

Опубліковано
3. Я не спеціаліст з ЖКГ - це правда. Тому не роблю безглуздих припущень на форумах про доцільність чи недоцільність роботи, яка робиться в ЖКГ.

Та ми всі знаємо,що в нас жодного спеціаліста з ЖКГ нема.Бо в нас і ЖКГ нема-шаражка. ;)

ЗІ:хоча ні,одного спеціаліста знаю.Але він не у дєл.

Опубліковано

Не знаю, яка користь від того апарату по вул. Л.Українки. Живу на ній (теж чую роботу пилососа), і працюю.Часом ставлю машину біля роботи, і щодня на машині шар пилу - незалежно від того, чи гудів вночі пилосмок, чи ні.

ІМХО, краще було б поробити нормальні асфальтовані стежки-тротуари-бордюри, аби земля, бруд і пісок не вимивалися під час дощів на асфальт, не наносилася б на тротуари. Тих, хто розкопує асфальтовані участки - заставляти огорожувати місце розкопок так, щоб звідти багно не переходило на асфальт. Нормально позаасфальтовувати дворики, в яких часом під час дощу нема як пройти, щоб не влізти в багнюку. На в'їзді в місто поробити "ванни" для коліс автомобілів :) Метрів 50 плавно проїхатися по 5-сантиметровому шару водички, і колеса очистяться. Та все це мрії.

А пилосмок - даремна трата грошей. Можливо, він і не розрахований на такі "навантаження", як йому в нас доводиться загрібати. Це все одно, що одній людині намагатися за допомогою мітли прибрати стадіон від снігу, який йде не перестаючи...

Опубліковано
Власть, над которой безнаказанно глумятся, близка к гибели.

©Оноре Бальзак ;)

Тот, кто не держит своего слова, а также тот, чье поведение противно добропорядочным людям, недостоин доверия своих сограждан. Правитель не должен чем-либо отличаться от своих подданных. Ему следует носить одежду и вести образ жизни, ничем не отличающийся от общепринятого.

Люди поддерживают только справедливого правителя, разумного в своих поступках. Такого правителя не оставят, даже если он попадет в тяжелое положение.

Злонамеренные и бесхарактерные правители будет свергнуты гражданами собственного государства или побеждены врагами.

© мудрец Чанакья ;)

то Yarchik: ну нема в нас спеціалістів,нема!!!

Опубліковано
У Луцьку шведи побудують сміттєпереробний завод за 100 мільйонів євро

Шведські компанії «ЕКОенерджі» і «Біогазпром» мають намір інвестувати 700 мільйонів євро в проекти зі сміттєпереробки в Україні – близько 100 мільйонів євро в кожен. На Волині будівництво таких заводів заплановано у Луцьку та Володимир-Волинському. Про це сьогодні, 17 червня, повідомив власкору ЗІКу заступник луцького міського голови Петро Гоцалюк.

Петро Гоцалюк взяв участь у підписанні Меморандуму щодо будівництва заводів зі сміттєпереробки в Україні. Відповідний Меморандум підписаний у понеділок у Києві керівниками органів місцевого самоврядування 9 міст України - Луцька, Миргорода, Новограда-Волинського, Нової Каховки, Конотопу, Шостки, Староконстянтинова, Володимира-Волинського та Бучі з одного боку та шведськими компаніями «ЕКО енерджі» і «Біогазпром» з іншого.

«Нам потрібно змінити філософію підходу до сміття. Відходи – це ресурс для переробки», − зауважив Гоцалюк .

Загальний обсяг інвестицій, які шведи мають намір вкласти в розвиток проектів з екології та альтернативних джерел енергії в Україні, складає 20 мільярдів євро.

от в шведів є спеціалісти і знають куди вкласти гроші,щоб з г_вна цукерку зробити.

Опубліковано

Сміття й відходи - це не пил і бруд на вулицях. Варто після закінчення базарного дня пройтись по тій вуличці, яка веде від перехрестя Глушець-Медведєва (нинішня Сенаторки Левчанівської) до замку Любарта, щоб побачити, скільки там пилу. Він наноситься автомбілями, людьми, з-під колдойобин на дорозі... Ну який пилосос зможе нормально очистити дорогу, яка вся в ямках, горбах, кришиться і з тих ям явно нагору лізе сіра земля, яку дощем розмиває скрізь? Ніякий. Тому лише нормальне будівництво доріг, тротуарів, очисних каналізаційних рівчаків (у які пил змивався б з водою) зможе врятувати від пилу.

А сміття - то інше парафія. Ти ж дома пилососом сміття не пилососиш :)

Опубліковано
от в шведів є спеціалісти і знають куди вкласти гроші,щоб з г_вна цукерку зробити.

ще не ясно чим то все закінчеться, і чи захочуть вони інвестувати...

Опубліковано
Та все це мрії.

Еге ж. А нам треба адаптовуватись під реальність ;) . І пилосмок є його частиною.

Якщо пилосмок приїжджає після важкої праці і викидає зі своєї дупи хоча б 100 кг всмоктаної какі - це вже результат.

А парадокс знаєте в чому?

Там, де є все те, що описав Yarchik (асфальт, водичка і тротуари), все одно їздять пилосмоки :P

Опубліковано

Десь на поч. 90-х бачив фільм про фінський сиротинець. Мене шокували кадри, як діти накатавшись на скейтах по вулицях міста, в білих футболках лягли на тротуар (звичайнісінький тротуар в місті), думав, ось зараз встануть брудні, як свині, але футболки після того залишились абсолютно чистими...

Опубліковано
Та все це мрії.

А парадокс знаєте в чому?

Там, де є все те, що описав Yarchik (асфальт, водичка і тротуари), все одно їздять пилосмоки :P

А може в тому, що пилосмоки бувають там, де найчастіше буває ме'в. :) Колись чув, як люди з Вишківського напрямку благали вищі сили, аби в ме'ва завелася коханка в їх краях - мо, тоді б дорогу туди проклав людську... і пилосос пустив би, гиги...

Щойно вернулися з вистави "Майстер і Маргарита" - бачив там і незрівнянного БПШ. Я й не знав, що він приміряє на себе амплуа театрала... Ще одну шпильку хотів би кинути на його адресу в світлі сьогодні побаченого, але не буду...

До речі, при виході з драмтеатру бачив, як усердно шпацірував біля "Просвіти" той самий пилосос (десь біля 22.00). Надіюся, що той його маршрут аж ніяк не пов'язаний з виходом ме'ва з театру.

Десь на поч. 90-х бачив фільм про фінський сиротинець. Мене шокували кадри, як діти накатавшись на скейтах по вулицях міста, в білих футболках лягли на тротуар (звичайнісінький тротуар в місті), думав, ось зараз встануть брудні, як свині, але футболки після того залишились абсолютно чистими...

Я таке бачив :) У Парижі, у Відні, у Монако... сідаєш собі посеред вулиці, дістаєш ноутбук і починаєш щось строчити. Штани - чисті :) Та що там штани... туфлі навіть витирати не треба, підошва - як нова...

Опубліковано
... туфлі навіть витирати не треба, підошва - як нова...

і не тільки підошва, там туфлі напевне чистять вранці тільки ізза того шо постояои в хаті цілу ніч, а так вранці взув, і ввечері розувся, і ні пилинки на туфлях...

а в нас??,

я вийшов з будинку, поки дійшов до машини, то вже мона чистити, я мовчу яке взуття на кінець дня...

так само штани, це просто жах...

а відносно того що пилосмок викидає 100 кг сміття, то вже питання інше, в нас народ смітив, і зараз смітить, і смітити буде,

потрібно проводити соціальні програми та бесіди з людми, щоб вони не гадили де живуть...

мало того взяти до уваги те що машинки сміття збирають, так вони ше й роблять на мою думку шкоду:

раніше проснувся біля 6 ранку - чисте прохолодне повітря (за ніч все вляглося, втрусилося, заспокоїлось), а зараз получається що? - підняті стовби пилюки, як писали вище - масляні сліди від машинок, ше й куча викидів від двигуна внутрішнього згорання, який заправляється суперкісним пальним....

нехороше якось получається....

Опубліковано
... туфлі навіть витирати не треба, підошва - як нова...

і не тільки підошва, там туфлі напевне чистять вранці тільки ізза того шо постояои в хаті цілу ніч, а так вранці взув, і ввечері розувся, і ні пилинки на туфлях...

Я серйозно. Їдучи за кордон - купив кросівки ЕССО, думав, буде комфортно. Але в Барселоні довелося купити легше взуття. Так я його носив 8 днів, і підошва знизу і з боків як була смолянисто-чорна, такою і залишилася. А в Луцьку пересадка з автобуса в машину на вокзалі, та 10 метрів до під'їзду - і вже сіре все...

ІМХО, треба боротися не з пилом і сміттям, а з передумовами їх виникнення. Нещадно і жорстко штрафувати тих людей, які смітять; затримувати їх правоохоронними органами з подальшою неспішною процедурою оформлення; публікувати їх фотки; робити флеш-моби і особо р'яним засранцям приносити сміття під хату і т.п.

Опубліковано

засранці ви...люди для вас стараються...ночами не сплять а прибарають наше місто, місто в якому ми живемо і працюєм!!!

а вам все не догодиш...

чи краще щоб двірник в 4-5 годин ранку човгав мітлою по асфальті...

я живу на конякіна, на першому поверсі, там машина не проїзджає...так ранку мене буде не будильник, а двірник який замітає вулицю...добре шо він один, а якщо когось зустріне і починаються мати перемати, не думаю шо від цього приємніше ніж від тої машини...

Чистіше не стало. Машина - не двірник з мітлою, всього сміття з дороги не забере.

а двірник стільки сміття з дороги не забере як ця машина...

і попробуй заплатити стільком двірникам щоб прибрали цю вулицю, і забрали стільки сміття, що буде дешевше???рахували???

і вона не маслом поливає дорогу а водою!!!

Опубліковано

Мені здається,що ті пилосмоки,як черпалка в дірявому човні.

"Люди дивіться для вас стараємось,нові,імпортні черпалки купили!Що? Дірку залатати?Навіщо?Ми ще черпалок накупимо!"

Опубліковано
А може в тому, що пилосмоки бувають там, де найчастіше буває ме'в. :) Колись чув, як люди з Вишківського напрямку благали вищі сили, аби в ме'ва завелася коханка в їх краях - мо, тоді б дорогу туди проклав людську... і пилосос пустив би, гиги...

Щойно вернулися з вистави "Майстер і Маргарита" - бачив там і незрівнянного БПШ. Я й не знав, що він приміряє на себе амплуа театрала... Ще одну шпильку хотів би кинути на його адресу в світлі сьогодні побаченого, але не буду...

Маленька порція конструктивного аналізу роботи пилосмока: "мер сходив в театр".

Я таке бачив :) У Парижі, у Відні, у Монако... сідаєш собі посеред вулиці, дістаєш ноутбук і починаєш щось строчити. Штани - чисті :) Та що там штани... туфлі навіть витирати не треба, підошва - як нова...

Наїздились по Європах і всі такі мудрі стали.

А хто небуть хоча б приблизно уявляє скільки за один раз треба покласти асфальту в Луцьку, щоб зробити так, як є в Монако, Парижі, Відні? Потрудіться порахувати, не вища математика. А потім заодно порахуйте скільки річних бюджетів міста... ой вибачте, області..... ба ні, мабуть помилився.... скільки річних бюджетів країни треба щоб це все зробити.

А пилосмок працює вже і зараз.

До речі. Вчора бачив з близька як працює ця махіна, біля Лучеська.

Шумно проацює? Бу-го-га. R@mon правильно сказав - двірники матюкаються голосніше.

Ніяких масляних плям. Ніякого стовпа пилу.

• Адміністратори
Опубліковано
До речі. Вчора бачив з близька як працює ця махіна, біля Лучеська.

Шумно проацює? Бу-го-га. R@mon правильно сказав - двірники матюкаються голосніше.

Коли стоїш поруч - шум не сприймається (так саме, як своє гівно не смердить :)), і здається що то звичайний побутовий пилосос, сам був поруч, підтверджую. Але, в тихий час і з висоти > 2 поверху в тихій квартирі з відкритими вікнами воно шумить так, що з'являється бажання кинути Ф1, але із-за її відсутності і небажанні нанести шкоду іншим, крім того шумогенератора, з'являється лише злість, поки що.

ps: Чи їздить воно під вікнами твоїх родичів, знайомих і як вони до цього ставляться?

pss: так, з закритими вікнами роботу цього шибочуда не чути, але не в кожного ж в квартирі кондиціонер.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...