Перейти до змісту

Промисловий шпіонаж


MrVes

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пані та панове.

Власне справа в тому, що я дуже полюбляю піцу і не тільки її їсти, а й керувати процесом приготування (зараз жінка дасть в око).

Нещодавно спробували використати в якості основи заготовку на піцу з "Сан-Ремо" (вони продаються по 2,5 грн).

Результат виявися досить не поганим. Відтак хотілося б попросити консультативної допомоги у можливих співробітників цього закладу з проханням викрити рецептуру коржів.

Якщо хтось поділиться альтернативними рецептами не пухлих коржів, то теж буду вдячний :D

Опубліковано

бутерброды из санремо сделать не сложно.

а вот для того чтобы делать нормальную пиццу нужна нормальная печка.

Опубліковано

на одному з торрент-трекерів я бачив кілька книжок (вроді) із рецептами приготування піцци.

не скачав. Бо маю власний рецепт (Яким вже колись тут ділився, і не тільки тут ;) )

Опубліковано
Давно вже десь надибав такий ось файл з рецептами піци..

Слюнки течуть.

Завтра буде запуск :)

Опубліковано

як хочиш щоб тісто було класне то попробуй рецепт слойоного тіста воно для деяких типів піц прикольніше

Опубліковано
як хочиш щоб тісто було класне то попробуй рецепт слойоного тіста воно для деяких типів піц прикольніше

Одразу рецепт в студію плз :)

Опубліковано
А что же такого ужасного там? :)

По порядку:

1) - Все вірно - замісити. Якої консистенції?? Воно має сходити чи так прямо лити? Чи розкатувати?

2) Як це "раскатывать до гладкости?" А потім "скатать в плотный шар"?? Шар - це куля. То його розкатувати чи зкатувати?

3) Можна простыше сказати "до набухания". Клейковина - не кожен знає що це. :)

Ладно, то я так прискіпався. Я коли пишу рецепти - то я все детально розжовую. В кожного кухаря своя методологія, І кожен все розуміє по різному.

а за рецепти +1!

Я переглянув там майже всі. Цікаво. Особливо мене цікавлять рецепти тіста. Начинка - суто Ваша фантазія!

Одразу рецепт в студію плз :)

в пдф-ніку є рецепт слоєного тіста. З ним дуже багато мороки, маю на увазі довго. Але можна купити готове - ціна за порцію - десь 7,хх грн до 8. 500г, здається.

Опубліковано

1 рецепт

Приготувати звичайне дріжджове тісто, дати йому підійти години 3, потім розкатати його в пласт товщиною 1 см, змастити вершковим маслом м'яким недоходячи до краю пласта 1 см . Потім конвертом скласти пласт від країв до центру, потім ще раз скласти навпіл і розкотити обережно качалкою, так щоб не порвалося тісто і масло не витекло. Потім ще раз скласти навпіл і розкотити завтовшки 1,5 см . Повторити останню процедуру 2 рази.

2 рецепт

Інгредієнти: 4 стакани муки, 400 р. маргарину, 1 яйце, 1 столова ложка оцту, стакан води.

Інструкції по приготуванню: Маргарин порубати з мукою. Окремо розмішати яйце з ложкою столового оцту і стаканом холодної води. Продовжуючи рубати тісто, поступово додавати в нього цю рідку суміш. Добре вимісити тісто і поставити на холод на 30 - 40 хвилин.

3 рецепт

Тісто для піци

7 гр сухих дріжджів

1 ст л цукру

250 мл гарячої води

350 гр муки

1 ст л солі, 1 ст л оливкового масла

Начинка:

400 гр банку консервованих томатів, порізаних

2 зубчики часнику, роздавлені

2 ст л сухого базиліка

1 ст л оливкового масла

2 ст л томатної пасти

100 гр сира Моццарелла, порізаного

2 ст л сира Пармезан, тертого

сіль і перець

1. Покласти дріжджі і цукор в миску з діленнями і змішати з 4 ст л води. Залишити постояти в теплому місці 15 хв, поки суміш не запіниться.

2. Змішати муку з сіллю і зробити колодязь в центрі. Додати масло, суміш з дріжджами і воду, що залишилася. Дерев'яною ложкою замісити тісто.

3. Викласти тісто на посипаний мукою стіл і місити 4-5 хв. Повернути в миску, накрити рушником і залишити на 30 хв, щоб воно піднялося в 2 рази.

4. Місити тісто ще 2 мін, розтягнути його руками, потім покласти тісто на деко, пальцями розтягуючи його краї, щоб воно було рівніше. Тісто повинне розкотити не товще 6 мм, оскільки воно ще підніметься при запіканні.

5. Щоб зробити начинку, покласти помідори, часник, базилік, оливкове масло, сіль і перець у велику сковороду. Згасити 20 мін, поки соус не почне густіти. Додати томатну пасту і злегка остудити.

PS. останній рецепт класний не памятаю де викопав :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...