Перейти до змісту

Парку біля ЗАГСу кінець?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

парковка дійсно планувалась на території парку зі сторони вулиці Кравчука і передбачалось очистити від зелених насаджень десь ~20% території. як я розумію, на даний момент процес призупинений на початковій стадії, оскільки інфа пішла у народ і негативні настрої дали зрозуміти місцевій владі, що подальші кроки можуть мати негативні наслідки

Опубліковано
чомусь я не дивуюсь...

Напевне Шиба вирішив, що парк біля офісу "Датагруп" повністю хватить для цього району :)

Та ні, парк біля офісу ДатаГруп теж пішов під пилочку...

Можете подитвитися Які Китайські стіни Прості українці поставили зліва і справа від алейки що веде до інституту Україна.

Луцьк не для Горобців - колись сказав з цього приводу один державний шахрай. Він мав напевно на увазі простих лучан...

Ось так.

Опубліковано

Я хоч і не геть біля парку мешкаю, але близенько. І часто там гуляємо з дівчиною. Тому його доля мені не байдужа.

Де можна підписатись і висловитись нашим можновладцям?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Шкода.... Парк дуже подобається.

Постійно ходила в школу через парк, а зараз до батьків.

Таке гарне зелене місце, щоб подихати свіжим повітрям і подумати.

Немає грошей для утримання?..

Найшлася б людина, яка б облагородила парк і перетворила б у зону відпочинку...

Думаю, що лучани були б не проти трохи доплачувати за очищення води, створення місць для зогоряння і купання))))).

Опубліковано

Да,до речі,стосовно,періодично виникаючих, благих намірів збудувати в цьому парку відкритий басейн,хочеться запитати у влади:"А чому не почистити,не відремонтувати і не наповнити на літо водою вже давно збудований відкритий відкритий басейн на Чорновола?"

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На днях спілкувався з знайомим і отримав таку інфу:

декілька людей, захотіли зрубить бабла на майбутніх виборах, поставивши свої білборди по місту. Але Шиба, не отримавши, як в них прийнято, на лапу чи по інших причинах, не "дав добро". Хлопаки хутенько створили громадську організацію, зібрали підписи і заблокували процес будівництва стоянки.

Подробиць я не розпитував - розмова мала інший напрямок.

Так що будь-які Ваші дії підтримають одну чи іншу бізнесову сторону.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...