Перейти до змісту

Куплю б/в AGP відео

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Неспішно куплю бувшу у вжитку AGP-відеоплату. Рівня так GeForce 6600. Робочу, без глюків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товариш продавав таку. http://www.xpcgear.com/asusn6600gttd.html З модним залмановським кулером в комплекті.

Спробую з ним сьогодні зв"язатись і взнати ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кулер в мене є свій, самопальний, з вентилятора Noctua, практично безшумний. :) А відяха цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доздвонився. Значить ситуація така. Сабж продається в комплекті з кулером Залман (спеціально розробленим під цю відеокарту). Ціна 450 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доздвонився. Значить ситуація така. Сабж продається в комплекті з кулером Залман (спеціально розробленим під цю відеокарту). Ціна 450 грн.

Кулер мені не потрібен - це раз. Все одно він зніматиметься. Два - ціна системнику, в який треба відяха, гривень 600. Тому сенсу вбахувати в нього 60 баксів не бачу. Соррі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кулер мені не потрібен - це раз. Все одно він зніматиметься. Два - ціна системнику, в який треба відяха, гривень 600. Тому сенсу вбахувати в нього 60 баксів не бачу. Соррі.

соррі що втручаюсь, але тоді треба шукати не 6600, а щось типу ATI 9550/9600 або GeForce 6200.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажем, так. Відяха повинна справлятися з NFS Underground в максимальних настройках і з HDTV відео (проц - Р4, 2,4 ГГц). Бренд ролі не грає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такая видяха стоит $130,это 3850,остальные не потянут(HDTV),имхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такая видяха стоит $130,это 3850,остальные не потянут(HDTV),имхо.

Зараз стоїть 6600 LE, продуктивність її мене влаштовує, але вона глючить....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И тянет фильмы 1080p?Что-то я не верю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И тянет фильмы 1080p?Что-то я не верю.

Не вір. Правильна версія AVC-кодека, проц розігнаний до 3 ГГц, і 1080p фільми нормально йдуть на ньому. З усіх проглянутих відео тільки піксаровський мультик Lagnello Rimbalzello (1920х1040) гальмував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно по подробнее про версию кодека,а то у меня 3.5ГГц и 6600GT выше озвученная и тормозит :0026:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може в тебе АМД 3500? ;) То в нього частота 2,2 ГГц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P4/800/1Mb/[email protected]

2Gb и 6600GT на P4P800

тут от АМД явно ничего нету :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно по подробнее про версию кодека,а то у меня 3.5ГГц и 6600GT выше озвученная и тормозит :0026:

в мене стоїть MediaPlayer Classic і кодек CoreAVC. Як настроювати софт і кодеки для перегляду ХДТВ відео є купа тем в неті, десь була на борді. Можеш почитати torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=49200

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пардон, а вы от темы не удалились?

бля обсуждения железа и софта есть специальные разделы... кагбэ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо за ссылку :ok: надо вылазить из танка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бля обсуждения железа и софта есть специальные разделы... кагбэ...

бля, не говори... Більш не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...