Перейти до змісту

Активація/взлом віндовс

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене Windows xp SP3 Не пройшла валідність на сайті майкрософт. І виринає вікно про нелегальну копію чи можливо якось цю пакость убрати? Я вже змирився з неможливістю оновлення. Можливо хтось знає як це вирішити. ( Користувався декількома генераторами ключів, щоб активувати віндовс) не допомогло. Вінда якась збірка без наворотів без оновлень.

Опубліковано

У мене чистий Windows xp SP3. Використовую отакий патчер

WGASetup.rar

На сайті валідацію не пройдеш, просто у налаштуваннях автооновлення встанови автоматичне встановлення без запитань(Автоматически)(або повідомлення про оновлення) тоді все потрібне встановиться

Опубліковано

WGASetup.rar

На сайті валідацію не пройдеш, просто у налаштуваннях автооновлення встанови автоматичне встановлення без запитань(Автоматически)(або повідомлення про оновлення) тоді все потрібне встановиться

Ур-р-а кряк поміг. дякую велике дякую. А тепер запитання під час оновлення в мене не виникне знову це вікно? Про неліцензійну копію?

Опубліковано

WGASetup.rar

Ур-р-а кряк поміг. дякую велике дякую. А тепер запитання під час оновлення в мене не виникне знову це вікно? Про неліцензійну копію?

А ти замість галочки "загружать обновления автоматически" постав "уведомлять, но не загружать". А потім коли вінда запропонує встановити оновлення вибери варіант, ммм..., щось типу вибоати самостійно оновлення... Ну коротше, став не автоматично, виборочно. І головне коли будеш переглядати зміст оновлень, ОБОВ'ЯЗКОВО зніми галочку із оновлення, яке називаєть "проверка системі на наличие вредоносных программ", а тоді уже жми ОБНОВИТЬ!

Опубліковано
А тепер запитання під час оновлення в мене не виникне знову це вікно? Про неліцензійну копію?

Ні, не буде.

Опубліковано

самй найкращий варіант - поімєть корпоративну вінду. Там взагалі ніяких проблем - все чесно.

Опубліковано

Сам недавно зустрівся з вищесказаною проблемою, мені поміг такий спосіб прибрання повідомлення:

1. Пуск -> Поиск (Start -> Search)

2. Выбрать все файлы и папки

3. В дополнительных параметрах (More Advanced Options) выбрать Посик в скрытых файлах и папках (Search hidden files and folders)

4. Искать "WGA" (без кавычек)

5. Когда найдет: переименовать WgaTray в WgaTray_ и грохнуть WGANotify

6. CTRL + ALT + DEL найти wgatray.exe и завершить этот процесс

7. В результатх поиска найти WGATray.Settings и открыть блокнотом (notepad)

8. ПОЛНОСТЬЮ переписать содержание вот так: Balloon interval = 9999999999 daysDaysBeforeBuyNow Unactivated = 9999999999DaysBeforeBuyNow Nongenuine = 9999999999Disabled = trueReduced reminders = true

9. Сохранить и закрыть

10. Перезагрузиться

11. Трея больше нету! Осталось предупреждение в окне загрузки

12. Пуск -> Поиск (Start -> Run) ввести regedit

13. Идем в куст HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\WgaNotify

14. Убиваем два ключа, которые начинаются: NoRemove

15. Панель управления -> Установка и удаление программ (Control Panel -> Add or Remove Programs). Поставить галку "Показать обновления" (Show updates)

16. Windows Genuine Advantage Notifications (KB905474) Жмем "Удалить"

17. Ушло. Закрываем окна с "Панель управления" и "Установка и удаление программ"

18. Возвращаемся в реестр и полностьюудаляем папку WgaNotify: кликнуть в левой части и нажать DEL

19. Идем в куст HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache\WgaNotify кликаем на WgaNotify в левой части и жмем DEL

20. Идем в куст HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\Eventlog\System\WgaNotify кликаем на WgaNotify в левой части и жмем DEL

21. Идем в куст HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Services\Eventlog\System\WgaNotify кликаем на WgaNotify в левой части и жмем DEL

22. Терь можно прибить суку. Идем в куст HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon - выбираем WgaLogon в левой части и жмем DEL

23. Перезагружаемся - нет ничего. Загружаемся - нет никакого таймера!

24. САМОЕ ГЛАВНОЕ! ЭТА ТВАРЬ ЗАХОЧЕТ ЗАГРУЗИТЬ И ПРОИСТАЛЛИТЬ СЕБЯ ПО-НОВОЙ. ПОЭТОМУ ПРИ СЛЕДУЮЩЕМ ОБНОВЛЕНИИ СНИМИТЕ ГАЛОЧКУ С ЭТОГО ОБНОВЛЕНИЯ И ВЫБИРИТЕ ОПЦИЮ "НЕ ОТОБРАЖАТЬ ЭТО ОБНОВЛЕНИЕ!!!

при обновлении через встроенную опцию Microsoft Update у вас будет в первых рядах

надпись какашечным цветом, что вы запретили к установке ВАЖНЕЙШИЕ

обновления и будет предложено снова вернуть их и проинстллировать.

НИЧЕГО КРИТИЧЕСКОГО КРОМЕ KB905474 ТАМ НЕТУ!

Любые обновления можно слить руками с даунлоад-центра мастдая.

И самое интересное: ВАЛИДАЦИЮ ДЛЯ СЛИВА ОБНОВЛЕНИЙ ПРОХОДЯТ ДАЖЕ ЗАБАНЕННЫЕ

МАСТДАЕМ КОРПОРАТИВНЫЕ КЛЮЧИ! одним словом: можно НЕ ПЕРЕЛИВАТЬ ВИНДУ

Опубліковано
самй найкращий варіант - поімєть корпоративну вінду. Там взагалі ніяких проблем - все чесно.

Саме на зборку корпоративної вінди я дав посилання ;)

Собрана на оригинальном образе Microsoft Windows XP Professional SP3 Русская версия + необходимые обновления системы по 24 апреля 2009 года.

Корпоративная версия, Активации не требует

Опубліковано
І головне коли будеш переглядати зміст оновлень, ОБОВ'ЯЗКОВО зніми галочку із оновлення, яке називаєть "проверка системі на наличие вредоносных программ", а тоді уже жми ОБНОВИТЬ!

ты ничего не путаешь?

скорее не надо ставить "проверка подлинности"

и все...

Опубліковано
І головне коли будеш переглядати зміст оновлень, ОБОВ'ЯЗКОВО зніми галочку із оновлення, яке називаєть "проверка системі на наличие вредоносных программ", а тоді уже жми ОБНОВИТЬ!

ты ничего не путаешь?

скорее не надо ставить "проверка подлинности"

и все...

дякую за те що підправив. Саме це й малося на увазі.

Опубліковано
Нод написав шо там троян!!! :angry:

ursa правильно замітив - антивіруси чомусь дуже не люблять подібних програм :)

(Правда, мій Каспер на цей раз чомусь промовчав...)

Хоча... Як твій НОД зреагує на це:rockXP4.rar

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...