Перейти до змісту

Ви курите?

Zheny@

А ви курите?  

188 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Познавательное видео. Да, курить вредно, но начав купить, большинству очень трудно бросить, это привычка... Я может и брошу когда-нибудь, когда докурюсь до чего-то или ума больше наберусь с годами... хз..

Опубліковано
Та це не скільки страшно, скільки противно.

Декому оце набагаааато противніше ;)

Ну, і тест досить синтетичний, оскільки ніхто не викурює безперервно 400 сигарет підряд за короткий період, не кип"ятить смолу в собі, в організмі набагато більше рідини, ніж 0,5л і обмін речовин та оновлення тканин очищують організм.

Опубліковано

Ну, є інший тест. :) Теж заснятий на відео. Цікавий доволі. Аналогії багато.

зараз знайду - викладу посилання.

власне, це із першого посту "Похожее видео"

http://play.ukr.net/videos/show/key/6178b9...47286b01418e19/

Опубліковано
Не, он ТОЛЬКО курит, потому что язык бережёт ;)

В цій темі SunSeth не сказав, що тільки.

А якщо тільки, то раджу глянути перші 10 хвилин першої серії першого сезону серіалу Californication. Можливо проблема едентична.

Опубліковано
Не, он ТОЛЬКО курит, потому что язык бережёт ;)

В цій темі SunSeth не сказав, що тільки.

А якщо тільки, то раджу глянути перші 10 хвилин першої серії першого сезону серіалу Californication. Можливо проблема едентична.

"Едентично" ти нічого в цій темі по темі взагалі не сказав, тому з своїми порадами і серіалами, можеш писати тут або тут.

Опубліковано
"Едентично" ти нічого в цій темі по темі взагалі не сказав, тому з своїми порадами і серіалами, можеш писати тут або тут.

Проголосував одразу після створення теми.

Курив 9 років. Кинув.

З.І. А першу першу серію глянь ;)

Опубліковано

Якось спілкувався зі своєю знайомою і тут біля нас пройшло якесь пацаня років 14 із цигаркою. Я щось осудливи їй про нього сказав, а вона мені: "А ти знаєш у якому віці зараз діти починають курити?" Ну я по наївності, згадавши свої роки і кажу, що в основному клас 7-9. І тут вона мене добила. Виявляється у неї дисертація якось із цим усім пов'язана. Отож, опитування було проведене у школах Луцька:

- починають курити 3-4 клас;

- починають вживати пиво та інші слабоалкогольні напої - 5-6 клас;

- починають вживати горілку 8-9 клас;

- нюхати клей - з першого класу;

- курити всяку дрянь - 5-6 клас;

- перший сексуальний досвід 9-11 клас(причому відсоток дівчат більший).

Після цієї страшної статистики мимоволі задумався: як виховати своїх підростаючих дітей, щоб вони не поповнили зростаючої тенденції. Як правильно та доступно їм усе пояснити??!

Сам не курю. Підлітком трохи балувався, але то вікове.

Опубліковано

З такіми цінами курити.... хотів сказати Чай но і він дорогій, вот можна дурман але вот найти важко)) некурю і небуду!

Опубліковано
- починають курити 3-4 клас;

- починають вживати пиво та інші слабоалкогольні напої - 5-6 клас;

- починають вживати горілку 8-9 клас;

- нюхати клей - з першого класу;

- курити всяку дрянь - 5-6 клас;

- перший сексуальний досвід 9-11 клас(причому відсоток дівчат більший).

Після цієї страшної статистики мимоволі задумався: як виховати своїх підростаючих дітей, щоб вони не поповнили зростаючої тенденції. Як правильно та доступно їм усе пояснити??!

Сам не курю. Підлітком трохи балувався, але то вікове.

оно и 15 лет назад так было...

- 3 класс - проба первой сигареты "Ватра"

- 8 класс - проба водки, а про пиво и вино я ваабще молчу...

- 11 класс - канаплю пробывали курить

- сексопыт - с 16 лет (11 класс)

- а за клей мы чмарили малолеток...

...итоги падведём:

и шо ты нового открыл???

Опубліковано

на справді не так то й тяжко кидати курити ...

хоч я і пізно почав (у 18) прокурив 2 роки (причому не тільки цигарки і кальяни) і кинув ...

3 роки не курив ...

потім якось почалась "чорна полоса", закінчую універ, купа особистих проблем, проблеми на роботі .. і я закурив знову ...

прокурив апять рік ... і знов кинув ... от вже майже пів року без цигарок .. і взагалі ніякого диму ...... почуваюся чудово, "з будуна" відчуття теж на 50% легше ніж під час куріння, не смердять речі, да і ти сам ... а саме круте, це сказати "Яне курю!!!" ... і відчіваєш себе дуже піднесено =)

З.І.

тяжко реально перші 2 тижні ... і якісь массові походи на пиво і тд ...

через 2-3 місяці ... ти вже задаєш собі питання .."Як я взагалі міг курити?" ...

якось так ...

З.З.І.

доречі перший раз кинув прочитавши книжку "Алена Кара".... але реально там майже нічого цікавого ... головне захотіти самому ..

З.З.З.І.

2 тижня назад, після дня народження похресниці, я підбив свого кума ну і лєпшого друга кинути курити... поки шо тримається ... коментує "тяготіння до цигарок" так: "я поняв шо я курю не із за того шо хочеться, а тікі тоді коли нема шо робити" тобто носити якусь цукерку а бо шось подібне ... шоб просто заняти свій рот чимось ... але впринципі, не бажано....

Опубліковано

Остаточно кинув цю дурну справу. Навіть на п"янках не палю. А кинути дуже просто, занадто просто щоб не кинути.

Опубліковано

Сам не курив і нікому не ражду, хоча такі речі як куріння можуть викликати здорову свідомість життя, кинути як на мене просто. На мою думку потрібно чімось захопитися (хоббі, противоположний пол, книжки і т.д і т.п)

3.І. цікавить ваша думка як ви думаєте як можна кинути курити?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...