Scabiosa Опубліковано 22 Травня, 2009 в 12:38 #1 Опубліковано 22 Травня, 2009 в 12:38 На городі розрісся салат (рослина така, хто не знає). На прикраси страв його забагато. А сам "на смак" він "ніякий", і те, з чим його пробуємо суміщати, щось не те. Пригадується чимось заправлений салат із салату в "Фелічіті", який був дуже смачний. Чи не знає хтось із форумчан і чи готовий поділитись рецептом смачного салату із салату (а-ля "Фелічітівський")?
Olesya Опубліковано 23 Травня, 2009 в 11:05 #2 Опубліковано 23 Травня, 2009 в 11:05 Не знаю про "фелічітівський", але я роблю так: 1. Листя салату помити і порвати руками. 2. Куряче філе відбити, посолити, поперчити, посмажити. Коли схолоне, порізати тонкими смужками. 3. Печериці порізати пластинками і трошки підсмажити на невеликій кількості олії. 4. Варені яйця порізати великими скибочками. Додати кропу і перемішати все з майонезом. Смачного!
mammoth Опубліковано 23 Травня, 2009 в 16:11 #3 Опубліковано 23 Травня, 2009 в 16:11 не знаю как у вас там, в Лондоне... я делаю салат с салатом так:1. нарубить салат добавить зеленушки1.1 + огурцов1.2 + помидор1.3 + капуста...вареное яйцо изменит вкус салата, он станет нежней
Kleo Опубліковано 24 Травня, 2009 в 14:09 #4 Опубліковано 24 Травня, 2009 в 14:09 На городі розрісся салат (рослина така, хто не знає). На прикраси страв його забагато. А сам "на смак" він "ніякий", і те, з чим його пробуємо суміщати, щось не те. Пригадується чимось заправлений салат із салату в "Фелічіті", який був дуже смачний. Чи не знає хтось із форумчан і чи готовий поділитись рецептом смачного салату із салату (а-ля "Фелічітівський")? А мені подобається такий салат: Порвати руками (обов"язково) листя салату, накришити помідорів, огірочків, зелені і запрвити це все олією і соком лимона, можна додати оливок (якщо ти їх любиш) і болгарський перець. А можна ще робити так: Листок салату змащуєш майонезом, на нього кладеш кусочок ковбаски та кусочок твердого сиру або крабову паличку, кусок огірочка і все це загортаєш трубочкою і даєш настоятись трішки, щоб воно набрало відповідного смаку. Смачного
Zevs_Isver Опубліковано 2 Червня, 2009 в 09:36 #5 Опубліковано 2 Червня, 2009 в 09:36 вчера "взерошыл" рыночек возле себя,скупив весь салат у 2 бабок...порвал руками, порезал полтора отвареных куриных филе, порезал кольцами 3 яйца, 2-3 ложки майонеза, сол, пэрецтак как салата было много чуть его примял, что бы было удобно размешиватьна вкус получился очень нежый хавчик
Luychi Опубліковано 7 Липня, 2009 в 20:59 #6 Опубліковано 7 Липня, 2009 в 20:59 Я вже 1,5 року роблю цей салат. Вся родина у захваті. Спробуйте.Пучок листя салату, 200 гр. сиру Фета (датська бринза - дуже смачний), огірки 1-2 (залежно від величини), перець болгарський, насіння соняшика, чорний хліб (бородинський).Листя салату рвемо на шматки, сир Фета, огірки, перець болгарський ріжемо шматками. Насіння соняшника підсмажуємо на сковорідці із сілллю. З чорного хліба робимо грінки. Спершу ріжемо кубиками, потім підсмажуємо на олії попередньо посоливши. Порізані, порвані і охолоджені продукти скидаємо в одну миску. А потім готуємо заправку. Оливкова олія 3-4 ложки сік половини лимона, розім'яті 2 -3 зубчика часнику змішуємо (можна додати ще приправи до салату). Змішуєм, заправляєм салат.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.