Перейти до змісту

Бензин подорожчав!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я заправлявся на панхімі - це оптова фірма, але має просту заправку тому напевно така ціна

бензин нормальний, там не так далеко від ДПЗ, просто не мій район і їдеш спеціально на заправку то заливаю повний бак, зато чуствуєш економію

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Вог, Лукойл, Укрнафта, Окко - моїй субару похер 14л/100км.

А вот хондовські трамбівки і мотодуви люблять тіко 5-й Лукойл або ВОГ інакше глохнуть н*х

Опубліковано
Вог, Лукойл, Укрнафта, Окко - моїй субару похер 14л/100км.

А вот хондовські трамбівки і мотодуви люблять тіко 5-й Лукойл або ВОГ інакше глохнуть н*х

"хондовські трамбівки і мотодуви" - це шо таке, розкажи хлопцям з села :)

Опубліковано
АМКУ рекомендовал нефтетрейдерам снизить цены

АМКУ завершил расследование действий нефтетрейдеров в г. Киеве.

Киевское городское территориальное отделение Антимонопольного комитета Украины рекомендовало компаниям Транспетролеум, Лукойл - Украина, Альянс Холдинг, Кло, УТН-Восток, Кершер, Концерн Галнафтогаз и Континиум - Галичина приостановить действия, содержащие признаки нарушения законодательства по защите экономической конкуренции по установлению необоснованных цен на бензин в розничной сети Киева и снизить розничные цены на моторные бензины. Об этом сообщил сегодня глава отделения Сергей Кириленко.

По словам Кириленко, до 4 июня вышеуказанные компании должны дать письменный ответ по поводу выполнения рекомендации. "С 25 мая резко начал дорожать бензин, причем оптовые цены росли на 4-5%, а розничные – на 8-9%", - сказал он.

В свою очередь присутствующие на заседании коллегии территориального отделения АМКУ представители компаний заверили главу отделения, что уже сегодня розничные цены вернулись в рамки ценового коридора.

Ранее сообщалось, что органам АМКУ поручено в максимально сжатые сроки проверить обоснованность повышения цен на топливо.

©
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
кого цікавить солярочка не дорого :D ! пишіть

будь - який літраж за Ваші гроші

а А-95 за ті ж гроші не має :D

Опубліковано

Бачили шо з бензином робиться? З року в рік одні і тіж граблі.

Йосип дед, антиполовый комитет спить чи їм всім пох?

Те шо вони кажуть, чи там рекомендують для заправок, то тим заправкам пох.

Хоч соляра в якигось рамках тримається, але на довго? Значить тоже пох.

Опубліковано
кого цікавить солярочка не дорого :D ! пишіть

будь - який літраж за Ваші гроші

Солярочка євро? За які гроші? Талончики? Можна і в приват :)

Опубліковано

жнива на носі - цим все пояснюється. (я так думаю). чому б не використати шанс обікрасти себе вкотре...

Опубліковано

До речі, не такий вже й поганий цей ANP 95. Їхав в Закарпаття на ньому (ОККО була закрита), назад - на ОККО 95 Євро. Розхід - такий самий.

Опубліковано
Аргосівський бенз - тіко на руські машини. Вони люблять "з буторком" :0013:

На старих машинах особливо відчувається коли бенз неправильний. Стараюсь тільки на ОККО заправлятись.

До речі на А-92 яка ціна зараз?

Опубліковано
ANP зараз неіснує, це вже майже укрнафта, компанія злягла від неї залишились тільки назва

незнаю чи злягла, а поки що в них бензин дешевший.

Опубліковано

Сьогодні зранку 95 бензин: ВОГ 6.58, ОККО 6.38

Вчора розмовляв з одним чоловіком на тему для чого лити 95 зебин коли є 92. Коротко кажучи 95 в нас купити неможливо, так як це з якоюсь присадкою 92. Я троха вагаюсь мож дійсно лити 92 але для двигуна температура, швидкість, об*єм згорання не той, в результаті очевидно відіб*ється на моторесурсі.

Але якщо і так заливаєш 92 то для чого платити більше?

Хто що знає про дане питання?

Опубліковано
Сьогодні зранку 95 бензин: ВОГ 6.58, ОККО 6.38

Вчора розмовляв з одним чоловіком на тему для чого лити 95 зебин коли є 92. Коротко кажучи 95 в нас купити неможливо, так як це з якоюсь присадкою 92. Я троха вагаюсь мож дійсно лити 92 але для двигуна температура, швидкість, об*єм згорання не той, в результаті очевидно відіб*ється на моторесурсі.

Але якщо і так заливаєш 92 то для чого платити більше?

Хто що знає про дане питання?

Тут питання дуже цікаве... З одної сторони десь читав що в нас 95 не виробляють, проте 92-й досить якісний (дехто навіть каже що октанове число більше ніж 92), з другої кажуть що лити 92 в інжектори - не можна... ніби без присадок двигуну погано буде.

Я також думаю попробувати 92-й, бо на якісний легше натрапити. 

Опубліковано

На Волині з минулого тижня фактично не змінилася середня роздрібна ціна на бензин марки A-95, яка продовжує залишатися однією з найнижчих у Західній Україні.

На 11-ти луцьких АЗС середня ціна бензину марки А-95 з вівторка становила 5 гривень 99 копійок. Відповідно до даних інспекції з контролю за цінами у Волинській області, найвищу ціну за 1 літр бензину марки А-95 – 6 гривень 58 копійок – зафіксовано на АЗС «WOG». Найнижчу ціну зафіксовано на АЗС «Альфа-Нафта» – 5 гривень 78 копійок.

Середня роздрібна ціна на A-95 минулого тижня становила 5 гривень 97 копійок за літр.

За даними інспекції з контролю за цінами, середня ціна бензину марки A-95 на Волині була нижчою, ніж по всій Західній Україні, на 0, 2%. До прикладу, минулого тижня найвища середня ціна на А-95 бензин була зафіксована на Івано-Франківщині – 6 гривень 8 копійок.

zik

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...