Перейти до змісту

Треба відкатати диск на скутері

OLCUB

Рекомендовані повідомлення

Кривий диск на задньому колесі (скутер), погризло мені покришку, хочу вирівняти диск і не знаю де таке можна зробити і чи можна. Хто щось знає напишіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайди на шиномонтаж і там поцікався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шиномонтаж на кінці вул.Дубнівська., за переєздом справа. там катають любі дискі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кривий диск на задньому колесі (скутер), погризло мені покришку, хочу вирівняти диск і не знаю де таке можна зробити і чи можна. Хто щось знає напишіть.

на ковельській на шиномонтажі на початку вул. Кічкарівська на розі Ковельської біля столової

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
шиномонтаж на кінці вул.Дубнівська., за переєздом справа. там катають любі дискі

Мені тоже треба прокатати диск, ато після ями спускае колесо по диску. Вже питав в 7 місцях і на Дубнівський тоже в двох місцях, там не катають. Не мають відповідної оськи, і хто катае тоже не знають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я після такої ж проблеми вирихтував сам, треба лиш молоток з карболіту чи іншого жорсткого матеріалу, але не металевий. 15 хв вистукування і все окей :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені тоже треба прокатати диск, ато після ями спускае колесо по диску. Вже питав в 7 місцях і на Дубнівський тоже в двох місцях, там не катають. Не мають відповідної оськи, і хто катае тоже не знають.

На Ківерцівській, де завод мотор, напроти прохідної заводу - поворот ліворуч, в підвалі будинку, є шиномонтаж. Я там катав. На скутер не знаю, на авто - катають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там якраз на титанах спеціалузуються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...