Перейти до змісту

Треба відкатати диск на скутері

OLCUB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кривий диск на задньому колесі (скутер), погризло мені покришку, хочу вирівняти диск і не знаю де таке можна зробити і чи можна. Хто щось знає напишіть.

Опубліковано
Кривий диск на задньому колесі (скутер), погризло мені покришку, хочу вирівняти диск і не знаю де таке можна зробити і чи можна. Хто щось знає напишіть.

на ковельській на шиномонтажі на початку вул. Кічкарівська на розі Ковельської біля столової

• 1 місяць потому...
Опубліковано
шиномонтаж на кінці вул.Дубнівська., за переєздом справа. там катають любі дискі

Мені тоже треба прокатати диск, ато після ями спускае колесо по диску. Вже питав в 7 місцях і на Дубнівський тоже в двох місцях, там не катають. Не мають відповідної оськи, і хто катае тоже не знають.

Опубліковано

я після такої ж проблеми вирихтував сам, треба лиш молоток з карболіту чи іншого жорсткого матеріалу, але не металевий. 15 хв вистукування і все окей :)

Опубліковано
шиномонтаж на кінці вул.Дубнівська., за переєздом справа. там катають любі дискі

Мені тоже треба прокатати диск, ато після ями спускае колесо по диску. Вже питав в 7 місцях і на Дубнівський тоже в двох місцях, там не катають. Не мають відповідної оськи, і хто катае тоже не знають.

На Ківерцівській, де завод мотор, напроти прохідної заводу - поворот ліворуч, в підвалі будинку, є шиномонтаж. Я там катав. На скутер не знаю, на авто - катають.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...