Перейти до змісту

Такси в нашем городе

vihden

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

В чекові є номер. А краще записати мобільні номери декількох служб таксі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

останній раз користувався цим (викладую скан візитки, одну в водія взяв до кучі хай буде)

водій попався веселий, говірливий і небуло скучно їхати за поїздку з ДЖ (від військової частини, чи десь того району ХЗ було темно) в центр до готелю Залєвскі вийшло 14 грн з копійками (але так як я добрий дав 20 angel.gif )

post-3233-1248456486.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Дивина якась з таксо фірмами. Описую ситуацію. Нічний період, доїхати на Цукровий з міста ще так сяк, а ось назад :angry2: , вважай що приїхали. Телефоную до 1 перевізника - голяк нема машин, до 2 перевізника - звиняйте не знаємо такої вулиці, до 3 перевізника - вибачте не має вільної машини. Такій мороз включається коли чують район Цукровий. Блін, ну буває що потрібно зїздити туди-сюди, мені майже однаково, додому на рідне Дпз хвилин 30 непоспішаючим кроком дійти, а якщо зимою, а якщо комусь потрібно на потяг потрапити.

Проблеми негрів таксі не хвилюють. Негри наприклад не мають свого авто, не мають свого таксіста, хто ж їх пожаліє ? Ось так і мені не в западло позвонити другу чи таксісту, якому все одно в якому я стані і в якому я місці. Приїде, візьме в охапку, закине в машину і до дверей доставить - ціна послуг того вартує :rolleyes:

Хто порадить методи впливу на бі-бі таксі, досвід може стати в нагоді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас свободная страна, никого не заставишь ехать если он не захочет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да, не заставиш, а потім ображаються що когось там побили і ограбили... яке ставлення така й отдача :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да, не заставиш, а потім ображаються що когось там побили і ограбили... яке ставлення така й отдача :smile3:

ну да, таксистів вбивають і грабують бо вони не хочуть їхати на Цукровий. ;) Чи, можливо, вони не хочуть їхати на Цукровий, бо в тій глухомані їх можуть ограбити і вбити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це відбувається тому, що їхні керівники (тих служб таксі) спустили ціни за проїзд до "бєзобразія" низько, а бензин росте з кожним днем. От і маєм те, що не кожен і поїде в Вашу тьмутаракань.... :/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше, цукровий - це не тьматаракань, а район нашого міста, тільки трохи віддаленіший зі інші. З дпз на авто туди 10 хв. їзди. Це ж не Смолигів, чи ще якийсь край Луцького району, а місто Луцьк.

По-друге, служби таксі, якщо вже зобов"ялися надавати надавати транспортні послуги, то зобов"язані їхати на виклик туди, куди клієнту потрібно, а не туди, куди їм хочеться, зручніше, чи вигідніше. Адже клієнт за це адекватно платить. імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни на проїзд в Луцьку досить високі і при цьому вони ще перебирають. В даному випадку клієнт готовий платити, але таксисти відмовляються надати послугу і отримати за це гроші. З одного боку я їх розумію. Дорога там не найкраща, але з іншого боку це є неправильно. Ситуації бувають різні. Що робити клієнту? Маршрутки вже не ходять. Дзвониш на таксі одне, друге, третє - ніхто не хоче їхати. І це не лише на цукровий. Влітку була ситуація, що з району Львівської хвилин 40 не могли виїхати. І це не свято, звичайний вихідний день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andruha_gpz28, Саня, якщо їм не вигідно, то фіг заставиш. Хазяїн - барін. Не наравиться - гоу в Захист споживачів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну яке нафіг не вигідно, якщо замовник оплачує послугу? А якщо барін бикує, то його треба позбавляти ліцензії, імхо. А вони хочуть цілу ніч в машині біля ЦУМа дивитися телевізор, а потім підвозити якогось підвипившого мажора з дівкою від Швейка до Київської площі за 30 грн. Ясен хрен, так вигідніше, і їхати 1 км, і дорога хороша, і бензину згорить 100 мл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо їм не вигідно, то фіг заставиш. Хазяїн - барін.

Давно, правда, було.

Я була за дружку на весіллі. Осінь. Болото. Я - звЄзда: в вечірньому платті, на каблуках.

Викликаю таксі. Треба їхати на Красне, десь там в приватні будинки.

Повернув таксист мені за зупинкою і ще через пару метрів каже:

"Я з вас менше плати візьму, але може ви далі пішком підете, бо там дорога погана?"

Кажу:"Ви знаєте, сюди я могла і маршруткою доїхати..."

Все ж довіз до місця призначення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Dream

Життя різноманітне :0001: , в ньому все може статися будь ким і за будь яких обставин. Ти в ньому і їх числі.

2 Захисникам "уо уо зеленоглазое таксі" приведу свої думки.

1. Цукровий - район міста.

2. В місцевому таксі можна і в Київ заїхати, було б: бажання, ресурс (в даному випадку :0114:). Не обовязково - свій водій.

3. Я в курсах :0051: , щоб мотать отуда, там нада стаять - економить бенз.

Транспорт, не смішіть, дивіться мапу, рахуйте км, затрачений час. Маршрутка №4 ходить до 20-00 (на останньому тендері Місьради не було заявок від перевізників на маршрут :blink:) маршрут №9 і №9а до 22-00 і то ще чекати добряче потрібно. Відстань між найближчими кінцевою №23,24 і зупинкою для №4 проходиться за 3-5 хв, між №4 і №9,9а відповідно 10-15 хв. З середньої точки зупинкою для №4 на Дпз до тролейбосного Депо, фактично початок Дпз, піщочком 30-45 хв., велосипедом 15-20 хв. Аналогічно до Сафрона, якщо на Львівську. Цифри залежать від багатьох факторів, період доби (освітленність в нічний час :angry2: ), стан покритя, пори року і т.д.

З Дпз де стояїь машини з шашечками взагалі на Цукровий від 30 грн, по "рахунцю" на згадувану зупинку для №4 18-22 грн. Простіше ніжками дотьопать ніж таксистів визвонити - наголошую, в нічну пору. І не важно що я там забув, толі дела рішав, чи від дівок, чи від гостей, а то ненароком заблудився по пяній, а комусь горить кудись по тим самим і 1000 інших причин - кілометрів пантец. Це ж район міста ітіть не тільки на папері.

На лице транспортна дискримінація :_33: в нічний період.

2 АК88

Пан депутат можеш використати для підняття рейтингу, а то і вище якщо розіграти сценарій. % голосів з района буде зашкалювати, не забуть і мені % відсоток відстігнуть :privet:

Нік нада менять на АК-47, що для мене атнюдь не автомат.

%D0%A1%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B5%20%D0%A1%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D0%B5.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Життя різноманітне , в ньому все може статися будь ким і за будь яких обставин. Ти в ньому і їх числі.

Дякую, "Капітане"!

Розмова йде про різне. Мені розповідаєте як має бути - то я і так знаю. А я вам практично цитую слова знайомого таксиста.

Якщо не подобається робота таксі - пишіть скарги в транспортний відділ міськради (чи хто там ними займається), в захист прав споживачів, йдіть на прийом до власників служб таксі. Скільки разів тут писано, що нєфіг інтернети "сотрясати"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не подобається робота таксі - пишіть скарги

ситуація :

Пізній вечір, ми вертаємося з гостини з дитиною. Сину тоді був рік. Ми живемо в такому районі,

де погана дорога (зараз це вже виправлено зусиллями мешканців вулиці, які зібрали кошти на її "окультурення")

в той час, вулиця була доволі важкою в плані проїзду, погано освітлювалася.

Менше з тим, почувши адресу, таксист погодився нас довезти, одначе, коли почалася

"проблемна" вулиця зупинився і сказав, що далі нас везти не буде. До речі, нам іти з точки зупинки

треба було б хвилин 10. На прохання він ніяк не реагував, те, що дитина стомлена, що погана погода (вітер і мокрий сніг),

що це - ЙОГО РОБОТА...нуль. Зрештою, нам таки довелося вийти і йти пішки...

Коли ми почали скаржитися, спочатку в їх службу, нас вічливо послали, а потім водій

ще й звинуватив нас у псуванні його авто.

Я скажу так, назвався грибом - лізь в кошик. Поганих доріг та інших неприємних нюансів у нас вистачає.

Гроші вони беруть немаленькі, і робота у них така, що сумісна з ризиками.

Але якщо я хочу отримати платну послугу, я хочу її отримати якісно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, натравте на того таксиста транспортників і захист прав споживачів.

До речі, згадуючи транспортників. Мо той поганий таксист працює без ліцензії, без реєстрації в податковій і йому начхати на Ваші пред'яви і побажання?

Пропоную в назві теми дописати фразу "Жилетка сусіда" =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную в назві теми дописати фразу "Жилетка сусіда" =)

Та хоч "Удівітєльноє тиквєнноє дєло, ілі народ протів". Таксисти зажралися, якщо по-простому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага... зажралися... саме так... а то шо бенза за день дорожчає на 1грн, то херня, пра? главне шоб "звізду" довезли... Нікого не захищаю і не звинувачую... но маю свого таксиста, який вивезе мене хоть з чортових ріг і завезе туда, куда скажу... ну вот таке селяві... і коли мені тра було срочняком катнути в село за 85км від Луцька, то таксіст мій завіз туда і назад всього за 200грн... при тому, шо за місто вони їдуть по 3.5грн за км... висновки кожен роибть сам... моа на них гнать, а мона попробувати зрозуміти... якшо в вашому районі нема машин, то хто схоче через пів міста їхати за посадка в того ж люксіка - 8грн.. а на цукровий добратись з центра - лише по бензину вийде гривень 20...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага... зажралися... саме так... а то шо бенза за день дорожчає на 1грн, то херня, пра? главне шоб "звізду" довезли...

А хіба десь якась "звізда" написала, щоб її везли безкоштовно?

Тут же мова не про ціну, а про надання послуги, як такої, та відмову в цьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я досі ніде не бачив економіку 1-го кілометра легкового автомобіля. Приблизно сам рахував, і на сьогодні виходить біля 3 грн за 1 км. Це не тільки вартісь палива, а ще й регулярна заміна мастила, ремонти, заміна гуми, власне амортизація самого автомобіля за умови якщо він не дістався даром :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага... зажралися... саме так... а то шо бенза за день дорожчає на 1грн, то херня, пра? главне шоб "звізду" довезли...

Ну тарифи вони також не знижують що місяця. Не подобається хай ідуть на тендер маршрутчиків, вибирають де їм подобається їздити, ципляють нумерок і катають людей по червонцу. Від початкової зупинки до кінцевої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вище було написано... 3грн за км. саме такиі зара тарифи... і при итому тим же таксистам тре сім"ї годувати... а ви - таки зажрались, да..

Ну тарифи вони також не знижують що місяця

ага... а куда знижувати??? заради чого і заради кого???люди собі на прожитт язаробляють! Середньостатистичний таксист має в день ГРЯЗНИМИ до 400 грн... з них майже половину тре віддати на бензу, а ше - щотижня офіс (300-400грн) і дяді (якшо машина не своя) ше віддати в тиждень гривень 500-600... а все інше - круті заробітки таксистів...

Я не таксист, просто друг таксист і знаю всьо з перших вуст. В місяць виходь до 3К грн... при тому, шо постійні ризики і т.п. А дехто в офіс на таку ЗП іти не хоче...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да хоть по 4 грн за км, а би приїхали куди викликають і довозили куди просять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДАть номерок таксіста? :) і привезе і мордой в двері ткне і на дзвінок натисне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mix_forever, +1.

Ти ще забув згадати витрати на ремонти паливної та ходової систем авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...