Перейти до змісту

Найменша комісія при оплаті рахунку ч/з банк

zanj

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Із активних і діючих банків таки в Луцьку Ощадбанк.. Перевірено на власній шкурі. Свого часу дивував "Надра". За переказ грошей з їхнього відділення з Луцька в Луганськ брали більше, ніж наш Ощадбанк! В проблемному укргазбанку платити - ризикує отримувач ніц не отримати, хоч ви гроші й заплатите..

Опубліковано

Гроші не вкрадуть, але якщо в банка проблеми з ліквідністю, то може так статись, що у нього порожні коррахунки. А це автоматично означає, що банк просто не зможе перерахувати гроші в інший банк, і платіж чекатиме, поки ці гроші на коррахунках з'являться. Правда, це малоймовірно для невеликих сум. Проте банк може просто затримувати перекази коштів на кілька днів (для поліпшення своїх показників) - платіжне доручення дійсне 10 днів (якщо не помиляюсь).

Опубліковано
Shura, думаешь уворуют платежи в другой банк? :smile3:

нет, не уворуют. но задержки очень вероятны.

а для клиента это может быть критично.

ибо с нашим курсом доллара... цены плавают только в путь...

Опубліковано

у нас 0,8% мінімум 2 грн

кошти доходять в той же день, або на наступний день зранку ( все залежить від часу коли був зроблений платіж )

Опубліковано
у нас 0,8% мінімум 2 грн

кошти доходять в той же день, або на наступний день зранку ( все залежить від часу коли був зроблений платіж )

А где ет - "у нас"? <_<

з.і. а у нас 0 буває........ :rolleyes:

• 1 рік потому...
Опубліковано

Апну темку...

А яка зараз ситуація? Де краще проплачувати?

Сьогодні проплачував рахунок у банку "Форум", беруть 0,5 % (контрагент має рахунок в іншому банку).

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Якщо вже підняли цю тему:

Фольксбанк - 0,75%

у всякому разі - якщо 0,75%, - то не менш 3 грн. І вже дивитись і рахувати - від якої суми цих 0,75% - від 10К грн. - то 75 грн.

я в Приваті платив по 2 грн за платіж. + Деякі відділення працюють по суботах.

(Сорі, я Приват не хвалю, мене самого буває за№№бують: "А чи є у Вас карточка Приватбанку")

• 10 місяців потому...
  • 9 місяців потому...
Опубліковано

Цікавить ось що. Я фіз.особа хочу оплатити біля 15 000грн. Юр.особі. Підкажіть як зробити це з найменшими затратами, де найменші комісії беруть зараз?

Опубліковано

У VAB колись було 0,5% (але не менше 20 грн.) по платежах більше 2000грн. тобто з твоїх 15000 комісія буде 75 грн.

Опубліковано

відкриваєш безплатну картку в одному з банків і через інтернет банкінг таку суму можна переказати безплатно

Опубліковано

1.Оплатив через приват, комісія становила 1%

відкриваєш безплатну картку в одному з банків і через інтернет банкінг таку суму можна переказати безплатно

2. Я як я через інтернет перерахую готівку? Її ж все одно треба на картку закинути, і все одно буде комісія. Чи може я чогось не знаю?

Опубліковано

1. ти суму перераховуєш з балансу картки, на ній з’являється мінус, а той мінус своєю готівкою у відділенні того банку покриваєш в ноль.

2. свою готівку кладеш на рахунок, отримуєш картку і через банкінг переводиш в місце призначенння.

третього думаю не дано....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...