Перейти до змісту

Проблема з icq та skype

Рекомендовані повідомлення

Використовував на домашньому компі аську через квіп, але так як вдома мало користуюсь , тому заходив вже давно.Сьогодні необхідно було поставити скайп - з"явилась проблема , скайп не підключався, вирішив попробувати аську , те саме.інет працює, а месенджери не підключаються.

навіть не знаю чому , пробував порти міняти - ефекту нуль.Підскажіть в чому може бути проблема?.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може брандмауером десь перекрив порт, чи заблокував їх мережеву активність, спробуй вимкнути і скажеш результат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відключив все . прописав в винятки порт аськи все одно, вже пів години йле з"єднання і нічого аська не каже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо за інет описати не треба? Провайдер, тип підключення і тд..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на роботі виключити не забув (чи де там користуєшся аською)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://o.aolcdn.com/aim/gromit/icq2go/gm/0...WidgetMain.html - васька буде працювати, інфа 100%. На рахунок скайпа - важко сказати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на роботі виключити не забув (чи де там користуєшся аською)?

Не грає ролі. Воно б викинуло там де відкрито і підключило би дома. Тим паче проблема не тільки з аською, а і зі скайпом.

http://o.aolcdn.com/aim/gromit/icq2go/gm/0...WidgetMain.html - васька буде працювати, інфа 100%. На рахунок скайпа - важко сказати.

;) ну це ж не вирішення проблеми...

Ogirok

цікавить наступне:

- хто надає тобі послуги Інтернет

- чи пінгуються сайти? наприклад login.icq.com (login.messaging.aol.com) або skype.com

- які ІР адреси ти отримуєш коли пінгуєш дані доменні імена

- зроби трейсроут на один з цих сайтів (tracert skype.com)

- чи використовуєш в браузері проксі? Перевірити можна так:

icon_plus_1.gifДля Internet Explorer

1016270e1bdc.jpg

c0a4352100d2.jpg

icon_plus_1.gifДля Firefox

22ac9d85af5d.jpg

187435a1696c.jpg

Тут приведені приклади налаштувань без використання проксі, якщо у тебе на останньому скріні налаштування відрізняються, зроби прінтскрін і кинь сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет у мене ОГО , самий прикол , що раніше аська працювала.

Проксі немає.Фаєрволи повідключав.Що ще може бути - не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кхм. А який, перепрошую, ICQ клієнт ви користуєте, справа в тім, що деякі клієнти не хочуть з'єднуватися із сервером. У колеги QIP здох. Осліп, вірніше - не бачить нікого. Лише сервіс QIP.ru працює. Типу свій сервер. Спробуй змінити клієнт і спробувати достукатися.

Щодо скайп - то хз, я ним не користуюся вже давно.

Дома теж ОГО!, Квіп працює без проблем. Торенти і все інше теж. Спробуй замінити в налаштуваннях альтернативний DNS на 4.2.2.2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стояв квіп, змінив на icq 6.5 .

пробував днси різні, тут на сайті вже були теми по приводу налаштування з"єднання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Антивірус?

Може кака завелася? блокує щось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повідключав все( фаєрвол, антивірус) , торренти тяну, віслюк працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти не відповів на всі питання, які я задав..

пробував днси різні, тут на сайті вже були теми по приводу налаштування з"єднання.

Якщо не використовуєш проксі і сайти відкриваються браузері то DNS працює нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую всім, питання вирішив. Перед установкою скайпа некоректно вигрузився фаєрвол і перекрив порти, після перезагрузки , підстройки фаєрвола все працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...