Перейти до змісту

Робота з MP3

Rakot

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, чим можна різати треки на частини?.. Для того, щоб на мобільний залити, наприклад... Буду вельми вдячний за поміч!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для екстремалів можна саунд форж. Мав якусь глючну прогу, яка дробить і клеїть МП3. Ще, здається віртуалдабом можна різати.

Якщо сильно тра, і нічого з цього не помогло або не хочеться, то потім викладу якусь рульну прогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, чим можна різати треки на частини?.. Для того, щоб на мобільний залити, наприклад... Буду вельми вдячний за поміч!

Попробуй DVDCutter. Выложил в файлообменник. Папка Boss.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користуюсь цим -> Gold Wave. Простий, функціональний та інтуїтивно-зрозумілий редактор.

P.S. Щоб можна було зберігати трекі в mp3, в папку з прогою треба закинути lame.exe та lame_enc.dll.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Nero є програма для роботи зі звуковими файлами. Можеш її заюзати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Nero є програма для роботи зі звуковими файлами. Можеш її заюзати.

точно! раз уж неро занимает кучу места, то какого милого использовать сторонний софт...тем более, что неро это делает "на уровне", сам пользуюсь!

ЗЫ также можна не только обрезать/склеивать, но и переводить из ВАВа в МП3 или АМР, причем с кучей настроек по битрейту/качеству!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибі вам ^_^ !!! Перепробую все...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама проста і невелика програмка це Аудіодеформатор,підтримує декілька форматів ,можна обрізати,змінити бітрейд ,збільшити голосність (що для мобіли дуже важливо буває) і ще декілька непоганих функцій,Сам використовую спеціально для телефона,Проста як мичання ))

Файл додаєтся ))

AudioDeformator_03.2004.zip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ооооо...

этому мона верить, потому как у маньяка11 в мабиле (сонерик П910) музона - маманегарюй!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...