Перейти до змісту

Пивне неподобство

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Звернув увагу на нову луцьку тенденцію. Кіоски, ті що на зупинках і не тільки, масово перефарбовують на рекламу якогось пива (бачив переважно старопрамен і рогань). Пиво я люблю, ніби й непогано. АЛЕ! Це роблять і біля шкіл (наприклад, кіоск біля 23 школи), і біля лікарні (друга міська лікарня). "Пийте, дітки, пиво, будете здорові!", "Після операції йдем на пиво!". Із точки зору закону, мабуть, чисто (хіба не потрібен дозвіл Луцькреклами? чи архітектури?). А з точки зору моралі?

-1 тому, хто це робить.... за 200 гривень в місяць чи безплатне фарбування....

Опубліковано

Маскуються. Зараз все позеленіло, ларочки теж зелені будуть, під «корпоративные цвета». Дітки їх не помітять. Все нормально.

Опубліковано

Так і не зрозумів а в чому власне проблема?

Особисто я, побачивши ці "перевтілення", зрадів - нарешті не доведеться дивитись на ці брудні і ржаві кіоски!

А реклами пива і по телевізору вистачає, я думаю варто було б починати з цього!

Опубліковано
Так і не зрозумів а в чому власне проблема?

Особисто я, побачивши ці "перевтілення", зрадів - нарешті не доведеться дивитись на ці брудні і ржаві кіоски!

А реклами пива і по телевізору вистачає, я думаю варто було б починати з цього!

проблема у тому що розмальовані кіоски розташовані біля шкіл і зупинок!

От біля 12 школи зупинка-кіоск помальована в морозиво Ажур :P

Опубліковано

А ще згадати бігморди з рекламою всякого, розмальовані авто, футболки.... європа блін.

Палка з двох кінців і дімідрол теж ліки.

Опубліковано

і в чому тут проблема? виходить, що пивний ларьок біля школи - проблема, а пивний ларьок просто на вулиці, але по дорозі школяра від школи додому - вже не несе загрози? в чому тут логіка? імхо бігборд з рекламою пива, реклама пива по телевізору, алкаші, що п"ють пиво під школою є більшою проблемою ніж просто розфарбований ларьок.

Опубліковано

і в чому тут проблема? виходить, що пивний ларьок біля школи - проблема, а пивний ларьок просто на вулиці, але по дорозі школяра від школи додому - вже не несе загрози? в чому тут логіка? імхо бігборд з рекламою пива, реклама пива по телевізору, алкаші, що п"ють пиво під школою є більшою проблемою ніж просто розфарбований ларьок.

:huh: то розмальовані ларкі пивом біля шкіл це в порядку речей???

Опубліковано

і в чому тут проблема? виходить, що пивний ларьок біля школи - проблема, а пивний ларьок просто на вулиці, але по дорозі школяра від школи додому - вже не несе загрози?

А ще по дорозі є ігрові автомати, бари, готелі та інші заклади, які є пререгативою дорослих. Керуючись такими мотивами можна й до закриття апек дійти.

Реклама - це фігня. Основне - це виховання дітей в родині, а відтак нема чого перекладати свої задачі на когось аргументуючи міфічними проблемами.

Опубліковано

і в чому тут проблема? виходить, що пивний ларьок біля школи - проблема, а пивний ларьок просто на вулиці, але по дорозі школяра від школи додому - вже не несе загрози?

А ще по дорозі є ігрові автомати, бари, готелі та інші заклади, які є пререгативою дорослих. Керуючись такими мотивами можна й до закриття апек дійти.

Реклама - це фігня. Основне - це виховання дітей в родині, а відтак нема чого перекладати свої задачі на когось аргументуючи міфічними проблемами.

а ми тут говоримо конткретно по темі, замітили? до чього тут ігрові автомати?

Опубліковано

Та до того, що тут роздувають слона з мухи!

Є набагато більше серйозніших проблем ніж реклама пива біля шкіл!

І яка різниця який кіоск, якщо там так і так пиво продається, яке можна побачити з вітрин!

Інше питання, як аби воно дітям там не продавалось!

До того ж "чого" пишеться без "ь" !

Опубліковано
а ми тут говоримо конткретно по темі, замітили? до чього тут ігрові автомати?

До того, що це теж реклама і теж заборонена дітям.

Заради цікавості поцікався списком 18+, а тоді клонуй теми.

Опубліковано

игровые автоматы, ИМХО, намного болшее зло, чем что-либо, особенно возле школ. Не заставляйте писать тут о развитии психики у подростков.

Опубліковано

Мами школярів і в магазин за хлібчиком посилають, а там тютюно-алкогольні вітрини найяскравіші, з підсвітками і т.п.

Не вважаю розмальовані ларьочки агресивною рекламою пива. Таке питання: хтось із вас почав пити/палити саме із-за реклами?

Опубліковано
игровые автоматы, ИМХО, намного болшее зло, чем что-либо, особенно возле школ. Не заставляйте писать тут о развитии психики у подростков.

А мы не заставляем :)

Просим, просим ....

Опубліковано

Цікаві ви люди.... Давайте їх в кольори драгу малювати... Теж гарно-зелено.. І до 18 не продавати його там...

Та гляньте на кіоск біля 23 школи! Зверху "морозиво", а весь кіоск "рогань". Гарно так намальовано.. І що дитина (особливо старша 10 років) там спробує купити? Це ж строго по дорозі на зупинку. Виховання це добре, але коли вдома одне, а не вдома інше, то, як мінімум, спокуса спробувати є. І те що обдертий кіоск - то проблеми власника його пофарбувати, а не прикритися "а ми тут рекламою замалюємо".А чому не рекламою моркви, наприклад?

Крім того, з "бігморд" пиво вже не рекламують, здається.

Всім править "жовтий диявол"- гроші.. І на мозх деяких форумчан теж вплив відчутний...Пива з раннього віку... Сумно...

Опубліковано

Як на мене, то нехай ті кіоски заклеють хоч рекламою горілки та коноплі. Я їх просто не помічаю.

І правильно було сказано вище, що вся справа у вихованні. Плюс до всього, багато бід від відсутності правильної інформації. От виходить, що біда не в тому що реклама неправильна, а що діти вивчають життя спробувавши теж пиво на собі.

А якщо на те й пішло, то не з кіосків та бігбордів потрібно починати.

Опубліковано

Поддерживаю, на счет того что рекламу алкогольных напитков и сигарет нужно сократить! А что касается ларьков, то клеют ту рекламу за которую больше платят. Жаль что все приходит в упадок...

Хотя, как писал difoto игровые автоматы на каждом шагу приносят намного больше вреда, так как зависимость азарта и жажды легких денег в первую очередь привлекает тех, кто еще не умеет здраво мыслить.

Опубліковано
Крім того, з "бігморд" пиво вже не рекламують, здається.

Подивись зліва біля кола на повороті з Відродження на Молоді - "Stare Misto" у всій красі.

"МозгИ" або є або їх нема: скільки мені рекламу прокладок не показуй - я ними користуватись не стану, аналогічно з пивом.

Опубліковано

А мы не заставляем :)

Просим, просим ....

Поддерживаю, на счет того что рекламу алкогольных напитков и сигарет нужно сократить! А что касается ларьков, то клеют ту рекламу за которую больше платят. Жаль что все приходит в упадок...

Хотя, как писал difoto игровые автоматы на каждом шагу приносят намного больше вреда, так как зависимость азарта и жажды легких денег в первую очередь привлекает тех, кто еще не умеет здраво мыслить.

лень писать, легче процитировать :0003:

Опубліковано
лень писать, легче процитировать :0003:

Моя "перша" робота після закінчення ВУЗу була МСЛ (лотереї). Навіть працюючи там, і бачивши як кожного дня виплачують виграші, я не купив жодної (!!!) лотереї.

Мене запрошували походити з знайомими на ігрові автомати і при мені вигравали 40к грн (2001 рік), але я сам грати не ходив ніразу.

Повторюсь: базові принципи і життєві цінності дітей закладають батьки ... от тільки ми самі ще не в повній мірі навчилися контролювати те, що отримали у спадок з приходом "заходу" замість щасливого комунізму.

З.І. Хто дає дітям гроші? Чомусь за кордоном не дивлячись від достатку сім"ї діти починають працювати з самих низів.

Опубліковано

якщо автомат в нього боблоси не забере, то він полюбасу буде шукати і таки знайде місце де їх залишить, виховувати потрібно змалечку дітей і хоч трохи мозгів в голову вкласти і саме головне навчитись жити по срєдствам і без боргів

Опубліковано

рассказывал директор немаленького дистрибутора в Луцке.

пришел к ним почти взрослый чел после вуза, пионер, отличник,

все схватывает на лету, немаленький прайс выучил за день !!!

в общем золото, а не торговый агент. поработал пару дней,

набрал выручку и спустил в игровых автоматах. на следующий день

не покаялся, а снова всю выручку на автомат в надежде отыграть.

И так три дня пока не прояснилось. мама в шоке и истерике.

такого не было никогда. я ж говорю - отличник и всем пример.

семья цивильная и культурная.

а вы говорите дети...

Опубліковано

Покі воно буде приносити комусь вигоду стількі і буде існувати і реклама і ігові автомати... а простими балачками нам це все неусунути. Хто має розум то проходить повз і незвертає на це все увагу ну а хто немає то вже його проблеми...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...