Scabiosa Опубліковано 6 Травня, 2009 в 10:10 #1 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 10:10 Звернув увагу на нову луцьку тенденцію. Кіоски, ті що на зупинках і не тільки, масово перефарбовують на рекламу якогось пива (бачив переважно старопрамен і рогань). Пиво я люблю, ніби й непогано. АЛЕ! Це роблять і біля шкіл (наприклад, кіоск біля 23 школи), і біля лікарні (друга міська лікарня). "Пийте, дітки, пиво, будете здорові!", "Після операції йдем на пиво!". Із точки зору закону, мабуть, чисто (хіба не потрібен дозвіл Луцькреклами? чи архітектури?). А з точки зору моралі?-1 тому, хто це робить.... за 200 гривень в місяць чи безплатне фарбування....
Zevs_Isver Опубліковано 6 Травня, 2009 в 10:52 #2 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 10:52 дизайн у них никакой,такое ощущение что им лиш бы заюзать "корпоративные цвета"
MeTaL Опубліковано 6 Травня, 2009 в 11:56 #3 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 11:56 Маскуються. Зараз все позеленіло, ларочки теж зелені будуть, під «корпоративные цвета». Дітки їх не помітять. Все нормально.
conecticut Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:00 #4 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:00 Так і не зрозумів а в чому власне проблема?Особисто я, побачивши ці "перевтілення", зрадів - нарешті не доведеться дивитись на ці брудні і ржаві кіоски!А реклами пива і по телевізору вистачає, я думаю варто було б починати з цього!
Trix Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:05 #5 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:05 Так і не зрозумів а в чому власне проблема?Особисто я, побачивши ці "перевтілення", зрадів - нарешті не доведеться дивитись на ці брудні і ржаві кіоски! А реклами пива і по телевізору вистачає, я думаю варто було б починати з цього! проблема у тому що розмальовані кіоски розташовані біля шкіл і зупинок! От біля 12 школи зупинка-кіоск помальована в морозиво Ажур
V.Wolf Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:26 #6 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:26 А ще згадати бігморди з рекламою всякого, розмальовані авто, футболки.... європа блін.Палка з двох кінців і дімідрол теж ліки.
4iter Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:56 #7 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:56 проблема у тому що розмальовані кіоски розташовані біля шкіл і зупинок!і в чому тут проблема? виходить, що пивний ларьок біля школи - проблема, а пивний ларьок просто на вулиці, але по дорозі школяра від школи додому - вже не несе загрози? в чому тут логіка? імхо бігборд з рекламою пива, реклама пива по телевізору, алкаші, що п"ють пиво під школою є більшою проблемою ніж просто розфарбований ларьок.
Trix Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:07 #8 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:07 проблема у тому що розмальовані кіоски розташовані біля шкіл і зупинок! і в чому тут проблема? виходить, що пивний ларьок біля школи - проблема, а пивний ларьок просто на вулиці, але по дорозі школяра від школи додому - вже не несе загрози? в чому тут логіка? імхо бігборд з рекламою пива, реклама пива по телевізору, алкаші, що п"ють пиво під школою є більшою проблемою ніж просто розфарбований ларьок. то розмальовані ларкі пивом біля шкіл це в порядку речей???
MrVes Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:11 #9 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:11 проблема у тому що розмальовані кіоски розташовані біля шкіл і зупинок!і в чому тут проблема? виходить, що пивний ларьок біля школи - проблема, а пивний ларьок просто на вулиці, але по дорозі школяра від школи додому - вже не несе загрози? А ще по дорозі є ігрові автомати, бари, готелі та інші заклади, які є пререгативою дорослих. Керуючись такими мотивами можна й до закриття апек дійти.Реклама - це фігня. Основне - це виховання дітей в родині, а відтак нема чого перекладати свої задачі на когось аргументуючи міфічними проблемами.
Trix Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:13 #10 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:13 проблема у тому що розмальовані кіоски розташовані біля шкіл і зупинок!і в чому тут проблема? виходить, що пивний ларьок біля школи - проблема, а пивний ларьок просто на вулиці, але по дорозі школяра від школи додому - вже не несе загрози? А ще по дорозі є ігрові автомати, бари, готелі та інші заклади, які є пререгативою дорослих. Керуючись такими мотивами можна й до закриття апек дійти.Реклама - це фігня. Основне - це виховання дітей в родині, а відтак нема чого перекладати свої задачі на когось аргументуючи міфічними проблемами.а ми тут говоримо конткретно по темі, замітили? до чього тут ігрові автомати?
conecticut Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:24 #11 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:24 Та до того, що тут роздувають слона з мухи!Є набагато більше серйозніших проблем ніж реклама пива біля шкіл!І яка різниця який кіоск, якщо там так і так пиво продається, яке можна побачити з вітрин!Інше питання, як аби воно дітям там не продавалось!До того ж "чого" пишеться без "ь" !
MrVes Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:30 #12 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:30 а ми тут говоримо конткретно по темі, замітили? до чього тут ігрові автомати?До того, що це теж реклама і теж заборонена дітям.Заради цікавості поцікався списком 18+, а тоді клонуй теми.
difoto Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:35 #13 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:35 игровые автоматы, ИМХО, намного болшее зло, чем что-либо, особенно возле школ. Не заставляйте писать тут о развитии психики у подростков.
PavelS Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:47 #14 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:47 Мами школярів і в магазин за хлібчиком посилають, а там тютюно-алкогольні вітрини найяскравіші, з підсвітками і т.п.Не вважаю розмальовані ларьочки агресивною рекламою пива. Таке питання: хтось із вас почав пити/палити саме із-за реклами?
MrVes Опубліковано 6 Травня, 2009 в 15:19 #15 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 15:19 игровые автоматы, ИМХО, намного болшее зло, чем что-либо, особенно возле школ. Не заставляйте писать тут о развитии психики у подростков. А мы не заставляем Просим, просим ....
Scabiosa Опубліковано 7 Травня, 2009 в 11:35 Автор #16 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 11:35 Цікаві ви люди.... Давайте їх в кольори драгу малювати... Теж гарно-зелено.. І до 18 не продавати його там...Та гляньте на кіоск біля 23 школи! Зверху "морозиво", а весь кіоск "рогань". Гарно так намальовано.. І що дитина (особливо старша 10 років) там спробує купити? Це ж строго по дорозі на зупинку. Виховання це добре, але коли вдома одне, а не вдома інше, то, як мінімум, спокуса спробувати є. І те що обдертий кіоск - то проблеми власника його пофарбувати, а не прикритися "а ми тут рекламою замалюємо".А чому не рекламою моркви, наприклад?Крім того, з "бігморд" пиво вже не рекламують, здається.Всім править "жовтий диявол"- гроші.. І на мозх деяких форумчан теж вплив відчутний...Пива з раннього віку... Сумно...
_sergius Опубліковано 7 Травня, 2009 в 12:19 #17 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 12:19 Як на мене, то нехай ті кіоски заклеють хоч рекламою горілки та коноплі. Я їх просто не помічаю.І правильно було сказано вище, що вся справа у вихованні. Плюс до всього, багато бід від відсутності правильної інформації. От виходить, що біда не в тому що реклама неправильна, а що діти вивчають життя спробувавши теж пиво на собі.А якщо на те й пішло, то не з кіосків та бігбордів потрібно починати.
Adeon Опубліковано 7 Травня, 2009 в 12:52 #18 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 12:52 Поддерживаю, на счет того что рекламу алкогольных напитков и сигарет нужно сократить! А что касается ларьков, то клеют ту рекламу за которую больше платят. Жаль что все приходит в упадок...Хотя, как писал difoto игровые автоматы на каждом шагу приносят намного больше вреда, так как зависимость азарта и жажды легких денег в первую очередь привлекает тех, кто еще не умеет здраво мыслить.
SunSeth Опубліковано 7 Травня, 2009 в 13:00 #19 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 13:00 Крім того, з "бігморд" пиво вже не рекламують, здається.Подивись зліва біля кола на повороті з Відродження на Молоді - "Stare Misto" у всій красі. "МозгИ" або є або їх нема: скільки мені рекламу прокладок не показуй - я ними користуватись не стану, аналогічно з пивом.
difoto Опубліковано 7 Травня, 2009 в 14:32 #20 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 14:32 игровые автоматы, ИМХО, намного болшее зло, чем что-либо, особенно возле школ. Не заставляйте писать тут о развитии психики у подростков. А мы не заставляем Просим, просим .... Поддерживаю, на счет того что рекламу алкогольных напитков и сигарет нужно сократить! А что касается ларьков, то клеют ту рекламу за которую больше платят. Жаль что все приходит в упадок...Хотя, как писал difoto игровые автоматы на каждом шагу приносят намного больше вреда, так как зависимость азарта и жажды легких денег в первую очередь привлекает тех, кто еще не умеет здраво мыслить. лень писать, легче процитировать
MrVes Опубліковано 7 Травня, 2009 в 17:38 #21 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 17:38 лень писать, легче процитировать Моя "перша" робота після закінчення ВУЗу була МСЛ (лотереї). Навіть працюючи там, і бачивши як кожного дня виплачують виграші, я не купив жодної (!!!) лотереї. Мене запрошували походити з знайомими на ігрові автомати і при мені вигравали 40к грн (2001 рік), але я сам грати не ходив ніразу. Повторюсь: базові принципи і життєві цінності дітей закладають батьки ... от тільки ми самі ще не в повній мірі навчилися контролювати те, що отримали у спадок з приходом "заходу" замість щасливого комунізму. З.І. Хто дає дітям гроші? Чомусь за кордоном не дивлячись від достатку сім"ї діти починають працювати з самих низів.
KlouS Опубліковано 9 Травня, 2009 в 20:33 #22 Опубліковано 9 Травня, 2009 в 20:33 Кароче "Які батьки, такі і діти"
romaxa11 Опубліковано 9 Травня, 2009 в 21:30 #23 Опубліковано 9 Травня, 2009 в 21:30 Поддерживаю, на счет того что рекламу алкогольных напитков и сигарет нужно сократить! А что касается ларьков, то клеют ту рекламу за которую больше платят. Жаль что все приходит в упадок...Хотя, как писал difoto игровые автоматы на каждом шагу приносят намного больше вреда, так как зависимость азарта и жажды легких денег в первую очередь привлекает тех, кто еще не умеет здраво мыслить.якщо автомат в нього боблоси не забере, то він полюбасу буде шукати і таки знайде місце де їх залишить, виховувати потрібно змалечку дітей і хоч трохи мозгів в голову вкласти і саме головне навчитись жити по срєдствам і без боргів
kostya Опубліковано 9 Травня, 2009 в 21:54 #24 Опубліковано 9 Травня, 2009 в 21:54 рассказывал директор немаленького дистрибутора в Луцке. пришел к ним почти взрослый чел после вуза, пионер, отличник,все схватывает на лету, немаленький прайс выучил за день !!!в общем золото, а не торговый агент. поработал пару дней, набрал выручку и спустил в игровых автоматах. на следующий деньне покаялся, а снова всю выручку на автомат в надежде отыграть.И так три дня пока не прояснилось. мама в шоке и истерике.такого не было никогда. я ж говорю - отличник и всем пример.семья цивильная и культурная.а вы говорите дети...
Iron Death Опубліковано 9 Травня, 2009 в 23:48 #25 Опубліковано 9 Травня, 2009 в 23:48 Покі воно буде приносити комусь вигоду стількі і буде існувати і реклама і ігові автомати... а простими балачками нам це все неусунути. Хто має розум то проходить повз і незвертає на це все увагу ну а хто немає то вже його проблеми...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.