Roof Опубліковано 3 Травня, 2009 в 18:44 #1 Опубліковано 3 Травня, 2009 в 18:44 GPS навігатор в хорошому стані (як новий) використовувався раз 10-15. Гарантійний термін закінчився. Є все (коробка, дискі, інструкція на російській, ремішок) одним словом все, що йшло в комплекті при купівлі. Кріплення на байк можна знайти в неті (якщо не знайдете підскажу в кого можна купити). Злегкістю переносяться маршрути з GPS на ПК і з ПК на GPS. Простий та зручний (чорнобілий, без карт).
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Травня, 2009 в 19:40 Адміністратори #2 Опубліковано 3 Травня, 2009 в 19:40 Є у мене таке чудо, і не одне Елементарний туристичний компас/нафігатор. А ціну на нього так задерли, мабуть тому що є USB. Користую його тільки в якості поставити точку, і записати маршрут. - Паршивий чіп, в лісі втрачає сигнал з супутників, галіма телефона з новим супутниковим чіпом, якому потрібно тільки 25% горизонту дрючить старенького гарміна по повній в лісі. - З рюкзака не робить, треба тирмать на вулиці, бажано антеною в верх. - Важкий. + не промокає. Перевірено. + пальчикові батарейки. Ціна поставлена адекватна, якщо звірятись з сайтами. Але на сайтах, ціни ні разу не відповідають реальній вартості цього продукту
Адміністратори serega Опубліковано 3 Травня, 2009 в 21:12 Адміністратори #3 Опубліковано 3 Травня, 2009 в 21:12 Хіба що непромокаємий, а так прилад - кал! Пробував, знаю, не рекомендую.
odna Опубліковано 4 Травня, 2009 в 06:04 #4 Опубліковано 4 Травня, 2009 в 06:04 А по моему, это не коректно.Не нравится, не покупайте. Но не мешайте продавать.
Адміністратори serega Опубліковано 4 Травня, 2009 в 07:37 Адміністратори #5 Опубліковано 4 Травня, 2009 в 07:37 Тут не розділ продаж і допускаються різносторонні коменти. І попередити наперед потенційного покупця думаю правильна річ.
odna Опубліковано 4 Травня, 2009 в 07:53 #6 Опубліковано 4 Травня, 2009 в 07:53 На каждый товар свой покупатель. И покупатель нынче грамотный, сам разберется.А если это не раздел продаж, то как тогда я тут продаю кой-чего время от времени?
Lexx_Giant Опубліковано 4 Травня, 2009 в 08:22 #7 Опубліковано 4 Травня, 2009 в 08:22 Продаєш, бо оголошення дають розміщати модери......КМД, ДІ, Урса.... Занайомі обличчя? ))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.