Перейти до змісту

Купівля намету


Pavka

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт!

Я планую подорожувати автомобілем удвох із сином 8-ми років. Не довше тижня в лісі поблизу якогось озера (Світязь).

Бажано недорогий варіант.

http://www.gorgany.com/product_info.php/products_id/2607

http://www.gorgany.com/product_info.php/products_id/2716

Ці два намети впідібрав. Який із них кращий і в чому принципова різниця між ними. Який із цих двох наметів відповідає заданим умовам краще?

Можливо порадите щось інше?. Я сам не турист :)

Чекаю на відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверни увагу на це http://www.gorgany.com/product_info.php/products_id/3678

3-місний двошаровий намет. Каркас - 3 дуги. Герметичні шви, вентиляція, дихаючий матеріал спальні, протимоскитна сітка, можлива установка спальні без тенту. Один вхід, великий об'єм тамбура.

Я не великий мандрівник, але минулого року на вихідні їздили з палатками на озеро Святе. Так ось у нас було палаток 5 видів, було з чого вибрати ^_^, найбільш вдалою і зручною конструкцією на мій погляд була схожу на ту що в посиланні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разница в плотности внешнего тента . С нашей погодой - утром солнце, а в обед ливень - лучше брать поплотнее - 4000 мм.Ещё пол - в Trimm Ohio полиэтилен, а в Trimm Alfa нейлон (наверное из-за этого она и легче). Плотности нейлона 10000 должно хватить, что-бы попу не промочить. я ещё полгода назад задумал купить себе новую палатку и надыбал такой сайтик. Отвечает на многие вопросы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різниця в матеріалі зовнішнього тента, конструкції й відповідно розміщенні "посадочних" місць і в ціні.

Мені більше подобається розміщення голова назад, ноги до тамбуру - як за першим посиланням, плюс матеріал там трохи кращий. За другим посиланням - люди в спальниках лежать паралельно входу. Одного ранку до наметів вийшли "мэстные" корови попастись, і мені було не надто комфортно від усвідомлення того, що корови проходять біля моєї голови (ми спали паралельно входу)...

Для "автомобільних" варіантів не настільки важливо дуже якісні матеріали й високі показники водо- та вітростійкості - будь-яку бурю простіше перечекати в машині (або й взагалі виїхати), більш важливо - наскільки просто й швидко можна поставити намет і як в ньому розміститись (зокрема розміщення тамбура).

Щодо недорогих варіантів можна придивитись до Терра Інкогніта, або Hannah.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо намет тільки для автотуризму то однозначно потрібно вибирати між Trimm Ohio та Fjord Nansen Andy 3. По матеріалам вони схожі, та й водостійкість не дуже важлива. Основним плюсом Тріму є наявність двух тамбурів що досить таки зручно і цей намет більший при однаковій вазі, нансен трішки дешевший і вищий. В першу чергу вам потрібно звернути увагу на зручність, бо в разі чого сіли в машину та й поїхали. Якщо оберете нансен то я знаю хто в Луцьк їх привозить під замовлення і знижку дають, тому звертайтесь в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...