kudrom Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 15:15 Поділитися #26 Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 15:15 Підтримую Толіка, яка різниця чи ти показав великого пальчика спікеру чи простому смертному? Раз ти посадова особа, веди себе хоч більш-менш по людськи. А вийти з машини і красуватися фамілією чи партбілєтом - це якраз з радянських і кучмівських часів традиція Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Quiet Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 19:40 Поділитися #27 Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 19:40 хлопчику пальчика показали, він до татка жалітися побіг?да жодна нормальна людина уваги на це б не звернула просто;Ти справді вважаєш, що жити в суспільстві, в якому кожен, в кого є хоть краплина влади, може показати пальця, скрутити дулю, насрати на голову і це нормально? І на це не потрібно звертиати увагу? І всі питання повинні вирішуватись міряннням посвідчень в кишенях, щоб потішити своє его? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 21:06 Поділитися #28 Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 21:06 как это ни странно, но:думаю если бы тот мент пальтсы свои тыкал _вменяемому_ челу то легко заработал бы в табло. без всяких корочек и регалий.так что порядки порядками, а самостоятельная фигура ведет себя так,как я написал. а вот малчеги на поводку бегут плакацо хозяину.и пеар тут ну никак не поможет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 21:46 Поділитися #29 Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 21:46 Тебе, Андрюха, виберемо.Бо ти пачьті як Бетмен-бєзгрєшен. Обама і Путін факами не балуються. вони не вуличні пацани. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 25 Квітня, 2009 в 02:38 Поділитися #30 Опубліковано 25 Квітня, 2009 в 02:38 Всі чомусь вважають, що ключовим моментом в історії між Яценюком і Кожою (таке вроді прізвище того мента з нервовим тіком середніх пальців) є те, що Кожа показав фак. А як на мене, основним є те, що високопосадовець грубо порушив перед цим Правила дорожнього руху. Чомусь ми всі хочемо, щоб владне бидло, яке їздить, як йому заманеться, також притягували до відповідальності. От Сєня це і зробив. Як на мене, це матиме більш позитивний момент, ніж якби в ничку хтось комусь набив морду. Так хоч менти знатимуть, що вони не "нєуязвімиє".В середовищі "дорослих" морди бити несерйозно. А от звільнення, порушення кримінальниз справ - це да.А крім того, Кожа однозначно порушив етику державного службовця та Присягу державного службовця (див. Закон України "Про державну службу"). А це є підставою для звільнення.Загалом, Сєня прав. Грамотно показав на всю країну ментовський безпрєдєл,але не опустив руки, а виіпав винного. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 09:26 Поділитися #31 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 09:26 це тільки початок і до виборів ще є час взнати про цю людину більше Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 09:32 Поділитися #32 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 09:32 нє, Толян, мене не нада в тому то і справа, що грешєн, як і всі люди. от тому і нєфіг безоглядно гнати на усіх. усі грішні, але хтось береться хоч за щось, а хтось вдома сидить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fleur Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 11:44 Поділитися #33 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 11:44 от тому і нєфіг безоглядно гнати на усіх. усі грішні, але хтось береться хоч за щось, а хтось вдома сидитьво-во - нефіга я на всіх на разі і не гоню - тільки вибірково, толіка ти папробуй так як я вдома посидіти а тоді і умнічай. що це ще за безкінечні переходи на особистості?А дійсно, Толік, хватить нападати. Кожен має право висловити свою думку, навіть якщо вона відмінна від іншої (в даному випадку від твоєї). Хтось може свято вірити у нового "кумира" і бути прихильним до Тема ж взагалі не про те. Читай вище- візит Яценюка у Луцьк. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 11:57 Поділитися #34 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 11:57 це тільки початок і до виборів ще є час взнати про цю людину більшеВ смислі, обрізаний, чи ні?Краще глянь на тих, хто його підтримують... весь народ Моісеєвий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 17:39 Поділитися #35 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 17:39 ВОТТТТТ она причина що мені не подзвонили :-) моя морда аж ніяк не схожа ось наприклад ДАЙОШ ЛЮСТРАЦІЮ АДМІНСОСТАВА БОРДИ!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 07:05 Поділитися #36 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 07:05 vanusпісля тієї фотки м_________ ж__________вже не заснути Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 09:22 Поділитися #37 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 09:22 прикольно ви візит Яценюка обговорюєте Я так розумію, фото Вануса - це не офтоп, а офіційна фотографія потенційного кандидата від блоку Яценюка? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 10:07 Поділитися #38 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 10:07 думаю варто дивитися не на №1 блоку, чи руху, а набагато важливіше, дійсно, перші 15-20 "спонсорів", бо обираємо ми №1, а нас "розвивають" наступні 19-ть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ha3aP Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:03 Поділитися #39 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:03 Я не розумію одного, Ви, досвідченні політики не можете зрозуміти що Яценюк така сама пєшка як яник і той пасічник? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:10 Поділитися #40 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:10 ... Ви, досвідченні політики ... Який елегантний і тонкий стьоб! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drozl Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:19 Поділитися #41 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:19 Моє імхо таке - Яценюк як людина подобається, але... всього одне питання - звідки гроші тирчати з ранку до вечора в телевізорі? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:37 Поділитися #42 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:37 Моє імхо таке - Яценюк як людина подобається, але... всього одне питання - звідки гроші тирчати з ранку до вечора в телевізорі? Ось звідки, нє? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:57 Поділитися #43 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:57 А точно Фірташ? а то тут і Коломойського в чергу ставили, і Пінчука, і Ахмєтова...Назік, а хто король- жідомасони напевно? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 19:13 Поділитися #44 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 19:13 А тим часом рейтинг Яценюка растьоть і растьоть. А чого, молодий, перспективний, то, шо надо. Може навіть і щось робити буде (перший час)Рекомендую звернути увагу на висловлювання Сені по ключовим "полярним" питанням - нато, флот, Крим, статус російської мови і т.ін, а там, маючий вуха най почує. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 19:39 Поділитися #45 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 19:39 Толік, вони тобі бабки платять чи ти чого так заступаєшся? я заступаюсь?та хрєн там. мені просто смішна позиція з кнопки на аватарі Харддрайвера. Образно кажучи, усі чекають Бетмена(Супермена,Спайдермена, Джізаса Крайста) він має бути строгий, але справедливий-дать піхвівців усім поганим, нечесним, але при цьому не переборщити, щоб невинних не зачепити. усім хорошим він має дати подарки: підприємцям-маленькі податки, найманим- високі зарплати, пенсіонерам і студєнтам- великі пєнсії-стіпєндії.Кожній бабі-мужика, кожному мужику-дві баби. і щоб при цьому ніхто нікому не ізмєняв. Ночами він має прибирати засрані папірчиками, кульочками, обгортками, пляшками вулиці наших міст і сіл. він має забирать у алкаголіків пиво і горілку і умовлять їх пити морковний сок, а ще краще гарбузяний-він корисніший, кажуть, канцеропротекторні властивості має. він має набудувать спортивних майданчиків і повісити на турнічки купу спортсменів, щоб підтягувались. у нього мають бути гроші, багато, щоб хватило на те, щоб про нього дізнались, але зароблені чесною важкою працею. а з"явитись він має звідти, де нема корупції, влади і т.д., і при чому у нього має бути вражаючий послужний список з добрих і корисних справ на благо народу-тобто, прийти він має з неба... і т.д., і т.п. карочє, женщіни ридають, матроси сміються. мені імпонують ідеї і думки, які він пропонує-вони тверезі і розумні, і корисні для суспільства. очі його направлені не у сторону чергової сутички і в"язкої боротьби, а до інших речей. і я не бачу сенсу наперед казати на нього щось погане. буде час і для об"єктивної критики. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
STRIKER Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:50 Поділитися #46 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:50 Моє імхо таке - Яценюк як людина подобається, але... всього одне питання - звідки гроші тирчати з ранку до вечора в телевізорі?Ось звідки, нє? ... Нє: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:51 Поділитися #47 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:51 а я всьо ждав, коли страйкєр шось таке висловитьшляпа і лапсєрдак-це харашо.тіко морда у нього якась старообрядчєска Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
STRIKER Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:53 Поділитися #48 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:53 а я всьо ждав, коли страйкєр шось таке висловить Сподіваюсь, я тебе не розчарував? шляпа і лапсєрдак-це харашо.тіко морда у нього якась старообрядчєска Усі претензії щодо морди - до ребе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:54 Поділитися #49 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:54 карочє, женщіни ридають, матроси сміються. Хм. Я не вірю Яценюку тому що це політик старої генерації? Ні, не зовсім. Послухавши і почитавши я побачив - на публіці він демонструє позиції абсолютно обтічні. Це дуже правильно тактично, але "в коѓне невеѓно" стратегічно. Чому? Тому, що неможливо всім подобатись Тебе смішнить моя позиція? А мені, уяви собі не смішно, що в другому турі людям, яки дійсно цікавляться і моніторять ситуацію доведеться йти на поводу у лохтората, що заковтнув наживку з телевізора і голосувати...... може навіть і за Яценюка, аби тільки не за "двічі несудимого". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:55 Поділитися #50 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:55 а я всьо ждав, коли страйкєр шось таке висловить Сподіваюсь, я тебе не розчарував? ні.тобі личить твій аватар Хард, нам голосувати за двічі несудимого? Он ше Сєргєй Лєанідичь буде в списку. тоже класний парєнь, з недоліків молдавське проісхождєніє і комсомольське прошле. із плюсів- покінув службу у жидоу із групи Пріват Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.