Перейти до змісту

Треба програміста

Puma133

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Puma133 пан програмер-самоучка-гейм-сервер-креатор вам би теорію почитать... бо по спеціалізації, я так розумію, не доводилось зіштовхуватись з можливими діапазонами адрес

Опубліковано

Не. Теорийо это скучно. Проще пару часов позаебывать всех вокруг тупыми вопросами (а вдруг хто-то да и угадает шо нужно афтару).

Опубліковано

У кого небудть здесь есть свои сайти? Думаю есть! На сайтах зарабатываються деньги разными способами! Восновном на реклмаме. Самая ефективная реклама, ето реклама от Google AdSense. Я уже давно накручую гугл только на малые суми, а знаю человека, который уже неоднократно сривал бабла. Там чек приходит толко когда сума заработка привышет 100$. Думаю споб заработка от гуггл все знаю. Но они чательно проверяют все клилки, штобы невиплатить вам ету суму и забанить акк. Кому интересно Как Google AdSense определяет накрутку?

можете прочитать здесь http://cs-lutsk.org.ua/forum/29-820-1

Так вот, умнаю накрутка всегда остаеться незаметной, вот только нада с умом все делать!

Опубліковано
Краще займайся просуванням ресурсів, а не на*обуванням. Толку буде більше.

і наступна тема - 'Народ заценіть сайт!!'

Опубліковано

Сайту уже 2 года, зачем он имеет своих поситителей! Ненада его не оценивать! Не в сайте дело! Tum@n просто так написал аби нагрузить !

Опубліковано

Страшно уявити якби кожен розкривав суть запитання тільки в 35тому пості

;) скажем так - немає нічого неможливого, але треба реально оцінювати свій потенціал знань і те що таке AdSense, хто його створив і хто за ним слідкує ну і само собою час, який ти можеш потратити на знаходження способів розводу гугла, або ж використати його з користю для вивчення, або реалізації того, що точно принесе гроші

Опубліковано
Я сам програміст самоучка, спеціалізуюся на створенні ігрових серверів, кому треба пишіть можу помогти проконсультувати, веб сайтів, + дизайнер! Через лінукс мені показували можна вийти через любий ір навіть 0.0.0.1.1 (це наприклад) це по перше!

что-то боязно консультации у тебя брать... после таких айпишников

это переходная к IPv6 версия?

Опубліковано

Так и думал што вот етим и закончеться

Ладно извините все я такой нуб написал здесь! На будующие буду знать што луцким ничего больше не буду говорить

Опубліковано

Ні, на поляка не схоже. Взагалі з іншої планети.

В нього й IP-хи цікаві (переходим на IPv5?), і з мовами катастрофа. Українскої не знає, російської також. Замов в такого сайт... Це ж просто п..ць.

Опубліковано

Ник: ~AdRenaline~ :-p

Дом: Украина Луцьк Вол

Дата рождения: 25.10.1985

Владение языками: Польский, Русский, Английский

Интересы: Музыка

О себе:

Встретились как-то Любовь и Дружба.

Любовь спросила:

- Зачем на свете нужна ты, если есть я?

Дружба ответила ей:

- Чтобы оставлять улыбку там, где ты оставляешь слёзы...

Опубліковано

Stop!

Я бачив :

Ник: ~AdRenaline~ :-p

Дом: Украина Луцьк Вол

Дата рождения: 25.11.1987

Владение языками: Польский, Русский, Английский

Интересы: Музыка

О себе:

Встретились как-то Любовь и Дружба.

Любовь спросила:

- Зачем на свете нужна ты, если есть я?

Дружба ответила ей:

- Чтобы оставлять улыбку там, где ты оставляешь слёзы...

гм..

то нас на*обу*ть..???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...