silia Опубліковано 22 Липня, 2006 в 10:34 #26 Опубліковано 22 Липня, 2006 в 10:34 Так: Мапи лишили лише самі популярні Убрали муть яка била тебе за попадання по своїм Поправили час на мапу ітд.Провів амністію і всіх розбанивЗ вотемапою щось не можем розібратись але так як мапи лишили лише з топа то думаю особих нарікань на це не буде.Спроба запустить дес не вдалась. (Чот дуже матюкається + не зручний в юзанні)Для тих хто любить спостерігать за грою на сервері зсилочка+ Тепер з нами на серваку можливо гоцатимуть ще люди з інших мереж (сьогодні були люди з Червонограда)ЗІ Пишіть пропозиції поради ітд...ЗЗІ Прозьба до всіх потестить сервер сьогодні з години так 17тої
Gam3R Опубліковано 22 Липня, 2006 в 11:23 Автор #27 Опубліковано 22 Липня, 2006 в 11:23 ага - ти вищий висловленого!ніхто не підходив не пропонував допомогти... - ти і сіля вважаєте мене досить легковажно людиною якшо на прохання моє дати ркон смєло відповідали НІЦ!!!!вчасний бан чітерів (як практикується і на інших серверах) - не приніс би результату???!тим більше шо реально в клубі постійно грав чи то я чи агент!і тільки не треба казати шо це не допомогло б!кіки і вотемап карт - та це простіше простого було мені сказати і хлопці мої мене слухалися б ! це не проблема...а те шо ти не реагував на проблему це факт!про можновладців - скоріше це про когось іншого та не про мене...я пропонквав і зробив би... тим більше ти кажеш шо радий допомозі - ок - чому не дав ркон - що змінилосяб ?!особисто я адмінив на початок сервер... сам своїми поступками перечиш собі!ображає твоє "пустословити" - ти взагалі на сервері не граєш і не бачиш реальної проблеми... а я по 5 год грав... бо цікаво було...всі рівні - ні - я постійно перебував у колі критики... а пропозиції так і залишились дійсно пустословством - бо реально ніхто мені навіть намьока не давав шо маю доступ до сервера... мол то сілі..або вже твоє!! гм...сіля робить під себе сервер то чому моєї думки навіть не враховано якшо я рівний???про зняття дурних карт з переліку я давно говорив - що знов пустословство???про виявленні недавно недоліки - знов не говорив??ЦЕ ТВОЄ таки пустословство ... робіть мол... де та робота??ти вже зробив сіля не встигає...я реально не маю доступу.гг тупо звучить твій пост!
atoller Опубліковано 22 Липня, 2006 в 11:32 #28 Опубліковано 22 Липня, 2006 в 11:32 тема закрита. не маю бажання і не бачу сенсу доказувати щось. ростіть! ростіть в тому, в чому вам дано! це мій останній пост на цьому форумі. бб
silia Опубліковано 22 Липня, 2006 в 12:52 #30 Опубліковано 22 Липня, 2006 в 12:52 ніхто не підходив не пропонував допомогти... - ти і сіля вважаєте мене досить легковажно людиною якшо на прохання моє дати ркон смєло відповідали НІЦ!!!! Це я не розцінюю як спробу допогти, це вроді "Партія дай поруліть" Відмовляю через просту причину, адмінами мають бути люди якім будуть довіряти всі гравці сервера. Ви ж своїми кіками плеєрів через те що вони зашли не за ту команду і парою інших речей "не покращили" свій рейтинг в очах частини гравців (я не кажу що це було не справидливо чи не правельно, просто це не гарно по відношенню до людей які пришли на серв просто побігать заради задоволення а не для результату і тренування і їх виганяють з цієї пісочниці бо в них лопатка не того кольору ) І впевнений що велика частина народу була б проти того щоб ркон знали клубовці.
neostar Опубліковано 22 Липня, 2006 в 13:20 #31 Опубліковано 22 Липня, 2006 в 13:20 всі питання знімаються. справедливо підмітив... учтьом...
zanj Опубліковано 25 Липня, 2006 в 12:15 #32 Опубліковано 25 Липня, 2006 в 12:15 Не пускає на сервер 193.109.80.24:27015В чому там проблема?
zanj Опубліковано 25 Липня, 2006 в 14:40 #33 Опубліковано 25 Липня, 2006 в 14:40 Так проблема в чоиу?
silia Опубліковано 25 Липня, 2006 в 18:06 #34 Опубліковано 25 Липня, 2006 в 18:06 Тебе ніхто не банив і проблем не повинно буть.Шукай проблему в себе (може фаєрвол або ще щось
Gam3R Опубліковано 25 Липня, 2006 в 23:20 Автор #35 Опубліковано 25 Липня, 2006 в 23:20 На щёт кандидатури Кваза на место админа сервака ....... +1 я поддерживаю на 100проц.!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.