Перейти до змісту

как мы в пятницу поиграли в клубе,

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

хело,

после празднования дня сис.админа захотелось нам (4 чел) в контру поиграть,

решили пофти в клуб...,

по дороге нашли клуб Премьер, были свободные компы, уселись (ещё попросили пульт от кондюка, ибо было чуть жарко а кондюк не работал, пульт мне не дали - но кондюк включили :( ), повезло всем кроме меня, на моём компе оказался протокол "не той версии"...

админ попросил пересесть за другой комп, но проблем, пересел - запукаю контру, а там.... введите СД-кей....,

зову админа...., через пару мин мне сказали что могу сесть за "первый" комп, там уже всё работает, УРА, захожу в игру (мои коллеги уже минуть 10 играют)...

Теперь о игре: чтобы комп тормозил я не заметил, пинги нормальные и стабильные, за спиной никто не стоял так что в принцыпе нормально было, НО...., хочу расказать о клаве...., клава это что-то

наверное люды что играли на этом компе очень любят, или нелюбят, клавишу "D" потому что она регулярно залипала.... (у КМД в телефоне есть фотка - если звёзды станут хорошо запостим сюда)

так же западала клавиша "~"(консоль) что не особо мешало

в итоге где-то за пол часа (нам вежливо немекнули что клуб закрывается) мои коллеги заплатили по 1.70, а я 1.10 (почему такая разница - смотреть выше :D )

выводы: раньше я ходил на турниры (давно было) со своей мышко, а теперь нужно ходить и с клавой :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому і полягає основна проблема луцьких клубів. Люди хочуть ціни по 2грв за год. Власник хоче швидких прибутків. В адміни беруть людей які тільки що навчились прописувати ІР адреси(бачив таких які і цього не вміють) аби платити поменше. І всі хочуть хорошого настрою після відвідування клубу. І ніхто не хоче задумуватись що одне суперечить іншому.

На рахунок "Премєр"у так це ще нормальний клуб, тут тобі і міні бар (не потрібно бігати кудись в магазин) і кондиціонер, от з мишами і клавами там дійсно проблема.

Була в мене колись мрія створити свій клуб :D І що саме обідно що знаю який клуб чудовий створити можна, і як його швидко окупити, але не знаю де дістати гроші :(

А на рахунок клав то найкраща яку я бачив це свен слім 300 (зняли з виробництва) за два з половиною роки я протер в клавішах wasd ями і тільки в самому кінці прийшлося замінити бо клавіша d почала втрачати чутливість :D І що саме класне ця клава коштувала всього 18грв. З компом мені продали якусь клаву за 50грв так її я за місяць з юзав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зевс, ты забыл сказать что потом еще все дружно продолжали пить пиво у фонтанов на входе в парк. Или тебя там уже не было? не помню smoking_big.gif2drunk.gifyahoo.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

меня там небыло ....

так что скамейку на меня "не повесите"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зевс, ты забыл сказать что потом еще все дружно продолжали пить пиво у фонтанов на входе в парк. Или тебя там уже не было? не помню smoking_big.gif2drunk.gifyahoo.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Да только я не понял в какой момент наступило время 3 часа ночи? :))

Чёт под гуестом зашел :)

kmd :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вот так мы вчера постреляли в тире

Target%204.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ggg.... LOL... :)

Бажано не використовувати "reply" якщо відповідаєте на останій пост(після якого ще не було інших постів) або хочаб стерати тегі які відповідають за фоткі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Я в шоці.

Дето пару тижднів тому до Фотакому підєднали клуб "МЕГА"

Заходив сьогодні туди і оказуєтся що там люди навіть не в курсах що є така річ як ЛМ і сервак на контру.

Я ще розумію клуби які давно підключені і їх не поставили до відома а тут тільки підключили і нічого їм ніхто не сказав. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть такая поговорка чурбанская: если Мустафа чегото незнает то, наверное, так хочет аллах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Я в шоці.

Дето пару тижднів тому до Фотакому підєднали клуб "МЕГА"

Заходив сьогодні туди і оказуєтся що там люди навіть не в курсах що є така річ як ЛМ і сервак на контру.

Я ще розумію клуби які давно підключені і їх не поставили до відома а тут тільки підключили і нічого їм ніхто не сказав. :)

Мега це той самий клуб "Ера"

Ера підключена вже давно, чому вони незнають то їхні проблеми :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В смислі той самий ?

Він жеш на відродження.

Ну Ера чо не лізе то я знаю (Там адміни в доску безтолкові, комп самі боятся, раз був бачив :) )

Якщо це від одних хазяїв то це не мішає, адже адміни самі можуть (да і мають) дати доступ юзерам на сервак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребяти шо хочу вам сказати - оскільки ця ситуація з клубами троха нагружає:

Прем'єр - строгий але тупий клуб (цілком особистий погляд) на кшталт бізнес але мона троха і розслабитись!! Єдине шо подобається в ньому так це його строгість!

Мега - і та сама Ера - хлопці молодці шо зробили клуб - але якшо повар лізе ладити машину чи навпаки - то чому ти лізеш туди!!! Є потенціал а вони навіть не знають шо ЛМ вони вже мають!!! Пісец!

На рахунок клав і миш то я вважаю шо це проста комерція і люди які є власників цих клубів зовсім не ставлять за мету росту клубу - у них інший бізнес і інтерес!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Доречі я їхав вчора (24.11.05) біля обожнюваного Вами клуба - "Прем`єр". Та от!!! Якісь два лодаря тама вивіску знімали ..... можливо це стандартна процедура, а може .... (придумайте кому що більше до вподоби).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...