Перейти до змісту

Який провайдер краще Аверс чи Візор?

Рекомендовані повідомлення

на визоровском сапорте можно решить проблему только с Тарасом, разговаривать с кем то другим - бесполезная трата времени.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
на визоровском сапорте можно решить проблему только с Тарасом, разговаривать с кем то другим - бесполезная трата времени.

черговий - Тарас зараз вдома на лікарняному, шось там з вухом, а ми тут чергуємо, але ми не по тих питаннях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна там все без Тараса вирішити 100 відсотків...

я розумію що Тарас там за головного, але він всієї роботи там не робить..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна там все без Тараса вирішити 100 відсотків...

я розумію що Тарас там за головного, але він всієї роботи там не робить..

а на Аеврсі вааще нема саппорта підключали знайому 4 рази і нікак купа причин а роботи нема.

Ламери там на Аверсі , а не програмери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повідомили що знов не паше SMTP на Аверсі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повідомили що знов не паше SMTP на Аверсі

І що часто в них таке трапляється?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку я підключився все було норм, після того як пішов старий адмін(и) почались перманентні трабли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку я підключився все було норм, після того як пішов старий адмін(и) почались перманентні трабли

А який в тебе тариф?І яка реальна швидкість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ходив вчора підключати нет на Аверс(другого провайдера підключити немає тех можливості).В їх офісі мене ще перепитали, чи я впевнений що хочу їх інтернет підключати:huh: .Це вже мене з самого початку насторожило,але так як нічого кращого нема в мому будинку прийшлось погоджуватись.Потім в договорі пише,що Аверс ніякої відповідальності не несе взагалі ні защо(не за трафік,не за поломки в мережі,не за швидкість і т.д.)І вразило,те що в рекламі писало швидкість до 2 мбі/с а в договорі вже пише 512 кбіт/с і це на лімітовані тарифні плани.І я так розумію це ще не всі "підводні камні" в них.Лишилось дочекатись підключення і наочно все побачити :ninja: Ще надіюсь,що в мому будинку колись підключать Датагруп :D !!!Ось такі приколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потім в договорі пише,що Аверс ніякої відповідальності не несе взагалі ні защо(не за трафік,не за поломки в мережі,не за швидкість і т.д.)

'дуже розумно' підписувати такий договір, а я то думаю чо у них сапорта нема..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

512, доречі, до 2048. аж ніяк не дорівнію, і тим паче не після.

Все вірно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайті Аверса досі старі тарифи, а вони змінились ще з 01.03.09. В газетах друкують рекламу нових більш "вигідних" тарифів для лімітованих(!) пакетів. Насправді, для лімітованих пакетів у "вигідний" бік змінилась тільки швидкість з 2 мбіт/с на 512 кбіт/с, плата залишилась та сама, плюс оренда модема стала 15 грн. (було 10 грн.), тобто за меншу у 4 рази швидкість платити за новими тарифами потрібно більше на 5 грн. :)) Можна судитись через недобросовісну рекламу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті,сталося диво!!!Сьогодні передзвонили з Аверса та сказали,що прийдуть підключати нет!Через декілька годин прийшов тіпуля з аверса і почав підключати модем і робити налаштування.Я питаю в нього яка реальна швидкість скачки ,коли в договорі пише 512Кбіт\с?Так і буде качати-сказав він.Налаштував швидко і пішов.Ну, сів я за комп і тестую швидкість.Чесно кажучи- :angry:ГАВ......Но! [hide]Реально качає 50-60 кбіт\с[/hide]І це у Аверса називається "швидкісний Інтернет по кабельній мережі"???... А коли закачуеш 2 файла зразу,то швидкіть падає вдвічі і так далі .Коли всі збільшують швидкість і зменшують платню,то Аверс навпаки,зменшує швидкість і збільшує платню :sm128: Ось такі у них швидкісні "Лімітовані Тарифні плани". :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

512:8=...

А коли закачуеш 2 файла зразу,то швидкіть падає вдвічі і так далі

разриви билі? мене-то разорвало :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

andrjuxa2004 нескромне питання... а яка повинна бути швидкість?

тю.. SunSeth випередив))

,коли в договорі пише 512Кб\с?

покажи скан, або фотко договору в місці де це пише..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попісяв зо сміху. :)

Доречі, постало питання підключення до інета.

Будинок такий, що а ні УТК а ні ДГ не сказали нічого позитивного. Лишається - Аверс.

Хто користувався скажіть свою думку. (тих, хто вважає, що 512 КілоБІТ має дорівнювати 512 КілоБАЙТАМ прохання не писати, вчіть мат-частину)

Доречі, є там таке поняття як "вільні порти"? Чи достатньо заплатити і все?

Ну якщо вірити посту №38 - то заявлені 512К - дорівнюють дійсності, то є добре.

ну і про тарифи просвітіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація та ж. :huh: ОГО! задорого, не буду використовувати його в повному обсязі на заплачені гроші. Як варіант Аверс або залишатися сидіти на Утелі.

Доречі, є там таке поняття як "вільні порти"? Чи достатньо заплатити і все?

Не можу точно сказати, за свою квартиру питав на Волі, 12 в їхньому пункті. Назвав вулицю, номер будинку та квартиру, дівчинка подивилася по базі та сказала, що можливість є. За пакет нічого не запитувала. Підключка 100 грн.

Ну якщо вірити посту №38 - то заявлені 512К - дорівнюють дійсності, то є добре.

Це дійсно так. Місяць тому робили в хаті ремонт, під час нього жили в батьків (Соборності, 12). Користувався нетом Аверса 2 тижні, швидкість - як було написано в пості №38. Троха напрягає, бо пам"ятаю ті часи, коли батько підключався до них. Швидкість давали 1Мбіт, потім розширили автоматом до 2Мбіт. Тоді, звичайно, все було рулєз. :)

ну і про тарифи просвітіть

Лімітовані: 25грн - 500Мб, 50 грн - 8000 Мб, 75 грн - 16000 Мб, 100 грн - 24000 Мб, 150грн - 36000 Мб

Анліми дорогі щодо показника вартість/швидкість. Оренда модема 15грн/місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що стосується "Аверса". Можу з повною відповідальністю стверджувати, те що може цей провайдер це заслуга перших адмінів які створювали всю софторганізаційну систему. З того часу кількість абонентів змінилась в кілька десятків раз, а коштів в залізо і інтелект обслуги вклали аж 0 грн. Ті люди які зараз займаються обслугою досить компетентні, але керуючий склад цієї кантори маразматичного віку і софкового рівня управління. Тому чекати змін на краще не приходиться. По підтвердженим даним найблищий час нічого в покращенні надання послугт не змінеться. Уважно читайте договір!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так було завжди і скрізь - на старих кістках тримається сучасність. а старі пеньки тим керують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що стосується "Аверса". Можу з повною відповідальністю стверджувати, те що може цей провайдер це заслуга перших адмінів які створювали всю софторганізаційну систему. З того часу кількість абонентів змінилась в кілька десятків раз, а коштів в залізо і інтелект обслуги вклали аж 0 грн. Ті люди які зараз займаються обслугою досить компетентні, але керуючий склад цієї кантори маразматичного віку і софкового рівня управління. Тому чекати змін на краще не приходиться. По підтвердженим даним найблищий час нічого в покращенні надання послугт не змінеться. Уважно читайте договір!

дякую stah від мну персонально і від cap :smile-zachot::ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

512:8=...
А коли закачуеш 2 файла зразу,то швидкіть падає вдвічі і так далі

разриви билі? мене-то разорвало :lol:

поки не було ,але сторінки відкриваються дуже довго <_< Для порівняння ,поки не було нета ,то сидів через телефон(нокіа н72),оператор Лайф+комп,то швидкість була 20-25 кб\с,але сторінки відкривались значно швидше,ніж у Аверса!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто користувався скажіть свою думку. (тих, хто вважає, що 512 КілоБІТ має дорівнювати 512 КілоБАЙТАМ прохання не писати, вчіть мат-частину)

Як скажете!! :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вірно!Я згідний!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось вам фото з договору з тарифами та швидкістю.

post-3987-1240579828.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От іще реальний скрін скачки. Доречі з аверсовского нета так мені і невдалось загрузити це фото.Чекав хвилин 10,невитримав :angry: Прийшлось знову під"єднати телефон з лайфом і за допомогою нього завантажувати це фото(однієї хвилини вистачило для цього)!

post-3987-1240581866.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...