Перейти до змісту

Проблема з вінтом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є такий вінт seagate baracuda ST3160827AS на 160Гб.

Вчора на ному об"єднав 2 диска за допомогою Paragon Partition Manager 9.0.ПОтім система попросила перезагрузку.Дійшло до вікна загрузки (там де лінія бігає) і стало. Вінда стоїть на іншому вінті, цей стояв тільки для інфи. Коли цей вінт відключив вінда запустилась. Такий самий результат і на іншому компі.Коли попробував установити вінду на цей вінт то комп тупо стояв і нічого не робив.

Хтось може з таким зустрічався. Допоміжь пліз.

З мене +

Опубліковано

Партишн Манагер иногда не совсем коректно размечает файловую систему. Сам пару раз сталкивался.

Загрузись без этого винта, потом "на гарячую" подключи его в систему, переразбей штатными средствами винды и форматни.

Опубліковано

я бы по горячему его не включал.

а просто бутнулся бы с дискеты с партишином

и заново переразметил...

Опубліковано

поддержу Шуру,

на гарячую не самые хороший вариант

окромя вариантов с УСБ карманами

нет ФДД, грузись с СД

p.s. ты не указал на каких ОС пробовал... (и было бы хорошо указать САТА или ИДЕ вит, что бы всем не искать)

наверное скакихто гламурных ХП\Виста....

а если попробовать на чемто попроше..... на 2к или НТ4... есть шанс что загрузятся и увидидиш раздел.....

Опубліковано

НУ почему так категорично то? Ежели САТА, то не проблема его на горячую подкинуть и пофиксить/перемапить. с АТА конечно похуже, но иногда тожа помогает...

Опубліковано

Як на рахунок завантажитися з диску (будь-який РЕ) і DOS-овським fdisk-ом його перерозбити. І зробити fdisk /mbr

Я останнім часом всі вінти перерозбиваю засобами вінди. Чудово все виходить.

Опубліковано

Народ, вы все невнимательно читаете :)

Дійшло до вікна загрузки (там де лінія бігає) і стало

Тобишь будь то Винда установленная, винда с ДВД или ДОС с флопа - оно не стартанет. Оно виснет при тесте винта. Сопсно потому я и предложил его на горячую подкинуть.

Опубліковано

Вінт сата а Операционка Вінда ХР.Пробувати буду завтра бо сьогодні впадло розбрати системник

Опубліковано

рабочий винт SATA подключать не проблема.

а уж поскольку винда считает винт глюкавым - скорее всего при подключении она отвалится в BSOD

как вариант - отключить винт с операционкой, этот оставить.

бутиться с boot-CD винды.

при выборе куда ставить отрихтовать винт.

Опубліковано
Народ, вы все невнимательно читаете :)
Дійшло до вікна загрузки (там де лінія бігає) і стало

Тобишь будь то Винда установленная, винда с ДВД или ДОС с флопа - оно не стартанет. Оно виснет при тесте винта. Сопсно потому я и предложил его на горячую подкинуть.

"виснет" потому что "тестер винта" той винды непонимает что за раздел...

с другой версией "тестера винта" всё может получится

Опубліковано

Думаю самий кращий варіант у багатьох випадках буде підключення девайся через китайський перехідник сата-ата-усб....

займе декілька хв, якщо шо свисти, заїдеш до мене на офіс та й за 10 - 15 хв все поправим...

на крайняк в мене є два кармани, мона спробувати на моїй вінді стартанути мо він пропустить його, в мене навіть з вбитими вінтами баластами вінда стартувала... ну скажем для експеременту..

але усб 100 відсотків самий кращий варіант

Опубліковано

Я щось не зрозумів ,напевно ;)  , що ви всі вцепилися до тої вінди , на гарячо ,на холодно ,

віндовий бут сд, ;)  є ж загрузочні діски з досом.

найкращий варіант Hiren's Boot CD, там є багато файлових менеджерів , куча дискових утіліт ;) , роби що хоч з вінтом,видаляй ,створюй ,обєднуй ,форматуй , перевіряй ,лічи. :)

PS. До речі майже на всіх зборках ,єдине що в них корисне , :P є той Hiren's Boot CD.(торент без реєстрації), вже є новіші версії, тут просто детальний список програм.

Опубліковано

Кароче ніфіга в мене не вийшло з ним зробити. Бачиться в біосі.Коли запускаю з доса щось пише галяк не найдено жодного вінта.Коли врубаю його разом з вінтом, на якому стоїть вінда.Доходить до загрузки і все безкінечна загрузка. Гаряче включення теж реакції ноль.

Опубліковано
Може йому прийшов пі...ц або в мене не виходить зробити все правильно.

отримуєш РО на 3 дні за завуальований мат в форумі. Наступний раз буде 10 днів (це стосується і інших "гарячих на язик")

Опубліковано
Може йому прийшов пі...ц або в мене не виходить зробити все правильно.

отримуєш РО на 3 дні за в форумі. Наступний раз буде 10 днів (це стосується і інших "гарячих на язик")

а з яких пір бани на форумах дають за "завуальований мат"? Перший раз з таким зіштовхуюся, хоча сам модератор на кількох форумах.

В правилах вказана лише заборона на нецензурні слова але "пі...ц" не є нецензурним словом і на цьому форумі не виняток, принаймні перечитав правила форуму і не знайшов такої заборони на "завуальований мат".

Ну і про покарання там нічого. Пише лише про попередження в разі незначного порушення правил в вигляді жовтої карточки, а бан після 3-х попереджень!!!

Вибачте, що не в тему, але пояснення мають бути 100%

Опубліковано

Бан на 10 днів за офтопік і обговорення дій модератора в форумі (читай правила розділу "Залізо").

Приклад форуму, на якому також банять за завуальований мат - форум сайту www.allnokia.ru

Бажаю удачі.

Опубліковано

думаю модер не вгуморі був...

:-) ги..

а людина навіть теми не може закрити, проблему рішили, а написати не може, бо забанили ги-ги..

точно не в гуморі..

проблему з вінтом вирішили методом лов левел формат, бо утиліток під рукою не було, та й шукати немали часу.. апід рукою була плата контролер сата з лов левел форматтт

Опубліковано

Я повернувся з РО. Шкода що через мене постраждав ще й KILLER.

З вінтом проблема вирішена дакуючи Паші (ptk). За що йому величезне дякую.

Тему можна закривати.

Опубліковано

KILLER постраждав більше через мат в сусідньому топіку.

наіпнулась сис. плата!!! а точніше - сам біос!!!

Получилось три порушення за вечір, всі разом до купи складені дали 10 днів бана.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...