xxzheka Опубліковано 25 Березня, 2009 в 10:38 Автор #26 Опубліковано 25 Березня, 2009 в 10:38 Port Forwarding=віртуал серверПорт форвардінг - для вебкамери, а для всьго іншого, в принципі не потрібно, варто лише ДінДНС на роутері прописати (Як писав Серьога вище).Приклад: ftp://zhekaice.homeip.net/Пробую і Port Forwarding, по ФТП видає "Внутренняя ошибка в модуле FTP", а по WWW викідає всерівно на модем чогось, хоть в Server IP я вивставив 192.168.1.9 порт 80 (мій компік).де ще задається перенаправлення?
MrVes Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 21:59 #28 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 21:59 2 ТопіккастерВажливим параметром є к-ть камер, чи будуть вони кольорові (ч/б) та ширина каналу інета, адже система передачі відео систем відеонагляду відрізняється від передачі зображення вебкамерою аляСкайп.
fog Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 22:10 #29 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 22:10 Це не грає ролі якщо переглядатись буде через RDP екрану реєстратора. Для прикладу практично всі ІР камери d`link мають вбудовану підтримку dyndns і вміють виводити відео на сторінку для перегляду браузером. В випадку з такмим камерами варто було б прокинути 4 порти по такій схемі: Якщо всі камери підключаються до компа і перегляд відбувається спец-софтом, то краще прокинути на роутері порт для RDP (tcp 3389) і налаштувати вінду для прийому RDP з'єднань. Як варіант вхідний роутерний порт може відрізнятись від 3389 для безпеки (складніше буде визначити, що за сервіс розміщений на порту) а на виході звести все до дефолтового , або ж підправити його значення в реєстрі. Також можна переглядати це все через Radmin, Remote Office Manager. Але для цього потрібно буде вимкнути оверлей в налаштуваннях програми перегляду камер, хоча вище наведені програми підтримують його передачу. Можна скористатись програмою віддаленого керування TeamViewer. Вона є безкоштовною для не комерційного використання і не потребує прокидати вхідні порти, для її роботи не важлива наявність білої ІР адреси, так як вона працює через виділений сервер в Internet. Ще я помітив, що автор пробував перевірити правильність прокидання портів.. якщо ви перевіряєте це в мережі де прокидаєте, то нічого не вийде. Тестить треба ззовні.
MrVes Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 22:43 #30 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 22:43 Це не грає ролі якщо переглядатись буде через RDP екрану реєстратора.Мабуть все-таки має роль.Раз готові тратити кошти на створення системи контролю на віддалі, то розраховують, що вона буде ефективна і "окупиться", а ефективність на пряму залежить від того, що буде на екрані. Ці три параметри напряму впливають на "реальність" відео, а відповідно і інформативність. Як на мене, то налякати підлеглих значно простіше створенням 2-3-х муляжів (корпус та не забуваєм шнури) з випадковим "розголошенням" можливості дистанційного контролю, а самому зливати періодично інформацію на HDD і переглядати.З.І. Якщо ж не буде людини яка постійно конролює відео, то вибірковий перегляд зводить доцільність контролю на віддалі до 0 і схиляє в сторону останніх 6 слів попереднього речення і це не кажучи про економію коштів за інет.
fog Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 22:50 #31 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 22:50 Ти хоть зрозумів, що я написав?Знаєш різницю між передачею 4х відео потоків (у випадку з використанням фірмової утиліти через інет) і передачою одного упорядкованого потоку з можливістю контролю його якості і керування компом (RDP, radmin і тд)?Була у мене задача дати людині через інтернет можливість переглядати домашні камери, які підключені до реєстратора на основі ПК.Так от програма від виробника хотіла 2-3 Mb/s (коли дивились через локалку по wi-fi часом впиралось в пропускну) а RDP 40-100 Kb/s.Якщо для відеонагляду взятий окремий комп то думаю не буде занадто проблематично на екрані тримати постійно відкритою програму для перегляду камер.
MrVes Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 23:02 #32 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 23:02 Ти хоть зрозумів, що я написав?Знаєш різницю між передачею 4х відео потоків (у випадку з використанням фірмової утиліти через інет) і передачою одного упорядкованого потоку з можливістю контролю його якості і керування компом (RDP, radmin і тд)? Та ніби зрозумів, фіглі то не ясного 3 роки тому я бачив жахливі результати передачі по каналу 512 Мб кб і через ремоут і через спецсофт. В своєму ж пості я намагався акцентувати увагу в першу чергу на доцільності створення не дешевої системивідеонагляду і ніяких натяків на технічний аспект не робив, так що з написаного мною не зрозуміло? Так от програма від виробника хотіла 2-3 Mb/s (коли дивились через локалку по wi-fi часом глючило) а RDP 40-100 Kb/s. Правельно! А я тобі про що пишу. Вимагала і не дарма. Коли людина спостерігає загальну картинудома - це одне, а коли тобі треба проконтролювати людину (мабуть теж не дарма) і побачити, що в неї на робочому столі, що положила в стіл чи стягнула гроші під стіл, то потрібно чітке і бажано кольорове зображення і передати його по інету буде важко. Писати що ремоут "іскажає картінку" не буду - попробуй сам.
fog Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 23:06 #33 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 23:06 що з написаного мною не зрозуміло?оце3 роки тому я бачив жахливі результати передачі по каналу 512 Мб і через ремоут і через спецсофт.особливо там де про канал))
MrVes Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 23:13 #34 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 23:13 що з написаного мною не зрозуміло? оце 3 роки тому я бачив жахливі результати передачі по каналу 512 Мб і через ремоут і через спецсофт. особливо там де про канал)) Та мля... Очепятка закралась .... "так бы и сказали, а то налетели что ...". Такий канал нам навіть ДГ київський не пропонував Я думаю ти второпав, що мова йшла про 512 к.
xxzheka Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 05:39 Автор #35 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 05:39 Також можна переглядати це все через Radmin, Remote Office Manager. Але для цього потрібно буде вимкнути оверлей в налаштуваннях програми перегляду камер, хоча вище наведені програми підтримують його передачу.Можна скористатись програмою віддаленого керування TeamViewer. Вона є безкоштовною для не комерційного використання і не потребує прокидати вхідні порти, для її роботи не важлива наявність білої ІР адреси, так як вона працює через виділений сервер в Internet. Як я вже писав вище, ні IP-камер, ні компа там не буде. Комплект із 4-х ч/б камер + DVR (скоріш за все AVC-760). Муляжи не канають, спеціально ставлю непримітні камери, щоб їх менш замітно було. А з ДінДНС щось так і не вийшло подружитись, треба гратись з настройками і відразу пробувати зовні, я вже зрозумів що із середини мережі нема чого тестити. Можливо в когось є бажання допомогти, і є ася, пишіть мені 237_228_253 Якщо все вийде пиво з мене ЗІ: канал 1 Мб від Укртелекома!
MrVes Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 06:07 #36 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 06:07 Муляжи не канають, спеціально ставлю непримітні камери, щоб їх менш замітно було.Якщо стоїть питання "не примітності", то краще їх робити скритими. В крайньому випадку заховати в об*ємники (за умови, що присуться сигналізація), чи "повшивати" в стіни / підвісну стелю. При необхідності можу дати контакти однієї львівської фірми, роботою якої, в цьому напрямку, був задоволений.
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 06:11 Адміністратори #37 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 06:11 Ну от бачите скільки створює непотрібних проблем користування послугою інтерент "ОГО" для домашніх юзверів?
Zheny@ Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 06:24 #38 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 06:24 Коли в мене щось не виходить, я питаюся в тих, хто знає, не соромлюся. Не святі горшки ліплять. двічі-тричі спитав, на четвертий раз зрозумів сам. Тому, пропоную топікстартеру звернутися до модератора даного розділу за допомогою, і при отриманні бажаного результату, повідомити і розповісти про структуру організації такої "мережі". Вважаю, що всім було б цікаво. Ну от бачите скільки створює непотрібних проблем користування послугою інтерент "ОГО" для домашніх юзверів?зате спонукає до нових знань та бажання навчитися/розібратися. !
xxzheka Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 08:58 Автор #39 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 08:58 Ну от бачите скільки створює непотрібних проблем користування послугою інтерент "ОГО" для домашніх юзверів? я живу в такому місті де крім телекому немає ніякого інету, тим паче ОГО безліміт, це дуже великий +
pura Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 08:40 #40 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 08:40 Питання до знавців!!!Потрібно налаштувати віддалений доступ до компа за допомогою radmin, або ще чогось схожого.З однієї сторони Домашні мережі від ДГ з другої ОГО!Вичитав, що можна за допомогою hamachi+radmin. Встановили hamachi, на ОГО підключається без проблем, на ДГ пише "зондирование" і не підключається...На обох комп'ютерах windows 7.Може хтось щось порадити? Сам в цьому не дуже шурупаю...
Parfumer Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 09:59 #41 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 09:59 по рекомендував би DynDNS+radmin.
Venom Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:04 #42 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:04 З ДГ все в нормі. Hamachi + Radmin. Створена "Новая ячеистая сеть". Виділені адреси Хамачі. Але проблема в швидкості, оскільки Хамачі "Не для комерційного використання" і компи "ходять" один до одного черех ретранслятор Хамачі, а не напряму... В радміні сидіти - ніякого задоволення.
Maniko Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:06 #43 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:06 по рекомендував би DynDNS+radmin. І куди pura по твоєму має прописати DynDNS в домашніх мережах?
Stealth Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:08 #44 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:08 Попробуй эту прогу
Fagot Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:10 #45 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:10 І куди pura по твоєму має прописати DynDNS в домашніх мережах? В програмку DynDNS в себе на компі PS але наскікі пам"ятаю дію цього сервіса то він навряд буде працювати поза Натом без прокидування порту радміна
Maniko Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:21 #46 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:21 В програмку DynDNS в себе на компі І шо воно буде без модема працювати???
Fagot Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:25 #47 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:25 І шо воно буде без модема працювати??? Функцію DynDNS(тобто скідувати на сервер служби зовнішню IP компа) буде виконувати , а вот radmin-ом без перенаправлених портів ти так не потрапиш точно
Maniko Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:50 #48 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 10:50 Функцію DynDNS(тобто скідувати на сервер служби зовнішню IP компа) буде виконувати , а вот radmin-ом без перенаправлених портів ти так не потрапиш точно А порти повинні перекидатись на роутері фотакомовском, чого адміни ясєн пень незахочуть робити, тоєсть попасти з іншого провайдера на комп в домашніх мережах - анріал
ptk Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 13:45 #49 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 13:45 як варіант конектитись з домашок на ОГО, відповідно там спрацює DynDNS, а на модемові можна налаштувати ДМЗ, або прокидку портів, або віртуал сервер, або ше шось за бажанням...і все буде працювати
WcLFalcon Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 14:23 #50 Опубліковано 11 Листопада, 2009 в 14:23 Щоб не плодити тему, вопросец: А чи реально підключити віддалений робочий стіл на АДСЛ Датагруп за допомогою дудднс???
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.