Перейти до змісту

Спортзал "на дому"

Lollip0p

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Форумчани, чи використовував хто-небудь тренажер Тhighmaster та ролик для пресса? Які поради можете дати? Який ефект?

post-5387-1237236558.jpg

post-5387-1237236571.jpg

Опубліковано

Я в дитинстві користувався колесом для преса - хороша штука. Але можливі нюанси: чи варто його використовувати, якщо спина слабка і т.п.

Опубліковано

Lollip0p, які поради ти хочеш почути? Які вправи можна робити з цими тренажерами, як часто, в який період дня?...

Опубліковано

колесо хорошо .. но сомневаюсь в возможности использования его начинающими - не хватит сил и равновесия .. хотя:)

спортзал на дому (кому не лень) - отжимания, пресс лежа с согнутыми колянями, поднимание ног из положения лежа в вертикальное положенение, приседания. этих 4 упражнения хватит по горло. оссобенно если делать суперсетами (связка 2 или 3 из них без перерыва с многократными повторениями, например 30+30, или 20+20+20)

Опубліковано

Хм, хлопці, та різні вправи я і так роблю, а це як додаткові навантаження. І на тому вам дякую :)

Опубліковано

А як на рахунок думки що зранку серце ще не працює на повну, це навіть факт, а не думка, я так розумію що треба вставати мінімум за півгодини до бігу, а краще і годину. Хто що думає?

Чув що краще бігати ввечері.

Опубліковано

ой... пардон - не заметил что вы девушка:) упражнения были для парней только

на счет занятий утром - вообще не рекомендовал был. особенно совам. организм до 9-10 спит мертвецки...

Опубліковано

Домашні тренування у мене припадають на 18-19 год. Але дивно, що ніхто із жіночої половини так і не відгукнувся, я думала, що не одна така тут B)

ой... пардон - не заметил что вы девушкаsmile.gif

Було би дивно, якби у хлопця був такий нік, відразу би виникала асоціація про нетрадиційну орієнтацію, напевно :D

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...