Перейти до змісту

Куплю мрію юності - Нокію 7110

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Колись кип'ятком пісяв - так хотів Нокію 7110:

nokia-7110.jpg

Але колись не купив :(

Тому хочу наздогнати забуту мрію.

Цікавить стан, близький до ідеального - бажано, звичайно, новий (якщо в когось є). І чи продаються до нього нові аккумулятори?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот в мене якраз така є :) Шось вона глючила і нема зарядки, але мо в сервісі розум вправлять. За пиво з рибкою віддам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот в мене якраз така є :) Шось вона глючила і нема зарядки, але мо в сервісі розум вправлять. За пиво з рибкою віддам :)

Якщо більш ніхто не відгукнеться - пропозиція буде прийнята, дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В матрице был 8110(с нереализованым механизмом открывания как на 7110;))

а так шоб не спам, то я такую юзал когдато. Приятный на то время аппарат, но сейчас покупка его сильно сомнительна. Батарею он жрет в два раза быстрее чем 6310.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гдето валялся ком-кабель для такого, вроде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

был такой аппарат, изредка смазывал механизм WD-40 чтоб отстреливала крышка лучше ^_^ .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю трубку як в матриці в нормальному стані - едине акомулятори здохщі та немає зарядкі а так телефон працюючій.Незнаю де знайти акомулятори до нього так як споживає він 7.2 вольта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В брата така є. з акамулятором дійсно проблема. рідний якому приблизно вже 7 років тримає десь два дні. новий китайський - день і то з натяжкою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не китайських нових немає? Може, туда літій-іон якийсь можна всобачити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всабачить канечно можна но зачем???

можно при желание наити

да и китай не всегда фиговый попадается

я в свое время нашол на Нокию 6310i нашол повышеной ёмкости (правда она была в 2 раза толще стандартной)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не китайських нових немає? Може, туда літій-іон якийсь можна всобачити?

Шукав довго і в Луцьку і по нету... Оригінальних не знайшов (можливо просто погано шукав)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Маю таку привезену з Німеччини, продавать не хочу, але можу помінять на 6310 :huh: В них однакові авто комлекти, але в 7110 троха незручно в авто номер набирать :huh:

pic3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мені не зраджує мій склероз, то акумулятор для 7110 підходить NiMH від 6210 або Li-ION від 6310/3610і, але в оригінальному від 7110 був вбудований моторчик вібродзвінка (саме в акумуляторі, а не в телефоні).

Scorpio, запитай в мого Юри чи він користується 6310і, якщо ні то забери :)

P.S. І чому люди в нас як тільки не пишуть -- і акОмулятор, і акАмулятор -- аби не так, як має бути? Принцип зловредності?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мені не зраджує мій склероз, то акумулятор для 7110 підходить NiMH від 6210 або Li-ION від 6310/6310і, але в оригінальному від 7110 був вбудований моторчик вібродзвінка (саме в акумуляторі, а не в телефоні).

Батарея подходит. Вибробатарея была специальная для 5110. На 7110 вибрик встроеный.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоє ше такий телефончік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...