Перейти до змісту

Луцькі міліціонери мають плати за вхід на дискотеку

SunSeth

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку з початку року виявили 65 фактів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Про це під час засідання координаційної ради щодо протидії поширення наркоманії у місті Луцьку розповів начальник відділу по боротьбі з наркотиками міста Луцька Руслан Гамольчук, – 4 березня інформує репортер «Волинських Новин».

За словами Руслана Гамольчука, тільки 8 осіб з початку року за незаконний збут та зберігання наркотичних засобів притягнули до адмінвідповідальності. «Дедалі молодшає контингент тих, хто займається такими справами. Зараз середній вік осіб, котрі вживають наркотичні чи психотропні засоби, – 14-16 років», – зазначив пан Гамольчук.

Як розповів начальник відділу по боротьбі з наркотиками міста Луцька, наразі у місті є три осередки, де найчастіше затримують тих, хто вживає чи розповсюджує наркотики: нічні клуби «Колізей», «Метро» та «Золото».

Однак, за словами Руслана Гамольчука, супротив для рейдів таких закладів створюють його власники, навіть якщо на обшук є відповідні документи. «Якщо навіть ми маємо дозвіл на обшук, нас примушують заплатити вартість входу у такий заклад», – обурюється правоохоронець.

©

Страна нєпуганих ідіотов! Може, ще ментів "мордой в пол" за безбілетний вхід і копня під зад?

і ще:

Діяльність клубу «Золото» заважає автосалону. Луцькі депутати наведуть порядок ?

4 березня, 13:19

«У нічному клубі «Золото», що по вулиці Рівненській, порушуються всі людські норми поведінки, відбуваються бійки. Просимо вашого впливу та кардинальних рішень для наведення порядку». З таким депутатським запитом під час сесії Луцької міської ради виступив депутат Юрій Корольчук (БЮТ), – 4 березня інформує репортер «Волинських Новин».

Неодноразові переговори з власником та адміністрацією щодо наведення громадського порядку в нічному клубі результатів не дали, – стверджує Юрій Корольчук. П’яними відвідувачами порушуються усі людські норми поведінки, – зауважив він.

«Не рідкі випадки бійок та стрілянини у той час, коли поряд автосалон», – сказав бютівець. Останній такий прикрий випадок стався в ніч із 27-го на 28-ме лютого 2009 року, – розповів пан Корольчук. У ту ніч відбувалася п’яна бійка і о 04.00 спрацювала сигналізація автосалону, було пошкодження вхідних дверей.

«Наведені факти свідчать про повну безвідповідальність та ігнорування правилами громадського порядку власника та адміністрації клубу «Золото», – обурився депутат. Просимо вашого впливу та кардинальних рішень для наведення порядку, – висловився він.

«Навіть якщо то нічний клуб – там повинен бути порядок. Ми з вами затвердили положення, і воно має виконуватися», – сказав міський голова Богдан Шиба.

За його словами, якщо підприємець отримав право працювати після 22.00, то все одно має бути дотримана тиша, порядок і не має вчинятися ніяких правопорушень. «Я думаю, що всі служби міської ради і державні контролюючі служби підключаться на повному серйозі», – ствердив пан Шиба.

Депутати міськради 31-м голосом підтримали депутатський запит лідера фракції БЮТ Юрія Корольчука.

©

Опубліковано
притягнули до адмінвідповідальності

і тільки? жаль не буде у нас смертного вироку за зберігання та розповсюдження наркотиків... :(

Опубліковано

зная нашу милицию если сделать халявный вход для милиции то в Зотоле каждый вечер будет полно участковых из всего Луцка и пригородов :(

и они там будут совсем не наркоманов ловить

Опубліковано

Цікаво, а у випадку пожежі чи нещасного випадку в клубі з пожежників і медиків також будуть плату за вхід брати?

Опубліковано
притягнули до адмінвідповідальності

і тільки? жаль не буде у нас смертного вироку за зберігання та розповсюдження наркотиків... :(

нє нє нє нє нє ...

в нас свабодная страна .. хочу бухаю ... хочу курю/нюхаю/ширяюсь і тд ...

ніхто тебе купляти не заставляє .... не нравиться, закрий очі і не дивися =)

З.І.

бухло губить в десятки разів більше народу чим наркотики ... так шо питання спірне ... шо гірше =)

Цікаво, а у випадку пожежі чи нещасного випадку в клубі з пожежників і медиків також будуть плату за вхід брати?

а тіпа ти не знаєш як наші мєнти ходять на такі провєркі ...

я впевнений .. шо якшо б у них були документи, то супротиву не буоло б взагалі ....

Опубліковано

я впевнений .. шо якшо б у них були документи, то супротиву не буоло б взагалі ....

УГУ :)

2Алл есть знакомые пожарные, налоговые, санитарные и т.д. истпекторы?

спросите у них когда они едут отдыхать в Крым.... они удостоверение ссобой берут ? :)

и как "настоящие свини"(с)анекдот бессовисно им (удостовирением) пользуются :)

P.S. культуры работы органов у нас нет :(

Опубліковано

Щось мені здається, що просто проти "Золото" хтось має зуб. Чимось невгодив власник, адже як відвідувач нічних клубів можу стверджувати, що біля любого клубу є бійки, крики, биті пляшки і т.д. Стосується всіх без виключень: "трьошка", "шайба", "Золото" і т.д. сипсок можна продовжити, просто як завжди наша влада діє в інтересах "своїх зацікавлених осіб" прикриваючись громадським порядком або іншими речами. Також мені здається, що якщо копнути, то вищевказаний депутат не на громадських засадах дав такий запит, а явно з якихось корисливих для себе причин ІМХО.

Опубліковано

Однак, за словами Руслана Гамольчука, супротив для рейдів таких закладів створюють його власники, навіть якщо на обшук є відповідні документи. «Якщо навіть ми маємо дозвіл на обшук, нас примушують заплатити вартість входу у такий заклад», – обурюється правоохоронець.
Опубліковано

здаётся мне если есть санкция прокурора то зайдут куда угодно, поставят всех раком и обыщут во всех местах

но если "разрешение на обыск" выдано младшим сержантом Петреноком (ксерокопия) то могут и непустить :)

Опубліковано
Здається мені, що Корольчук хоче в долю ;)

просто Корольчук директор Волиньавто, чьи автосалоны рядом с "золотом". тупое лоббирование своих интересов

Опубліковано
Здається мені, що Корольчук хоче в долю ;)

просто Корольчук директор Волиньавто, чьи автосалоны рядом с "золотом". тупое лоббирование своих интересов

Як і у Верховній Зраді, тільки меньше прихованно.

Опубліковано

Я не розумію що поганого зробив Корольчук?

"Тупоє лоббірование интєрєсов" - це що, пробачте? Те, що людина переймається за своє майно? А що йому робити?

Озовіться хоч один, хто ставить на перше місце соціальні інтереси перед особистими.

Не озивайтесь - це все одно буде неправда.

Опубліковано
то вищевказаний депутат не на громадських засадах дав такий запит, а явно з якихось корисливих для себе причин ІМХО.

Звичайно з "корисливих" для себе причин — йому нецікаво вставляти двоє скляних автоматичних дверей в автосалоні після того, як якийсь чудак на букву "М" заїхав туди машиною.

тупое лоббирование своих интересов

Розкажи но нам про "лоббирование". Зірви покрови.

Я хрєнєю, хотів би я глянути на вас, коли вам хоча б калітку в заборі пом’яли машиною, а ще краще вхідні двері винесли разом з куском стіни.

Опубліковано

Просто культура нашого суспільстава така, що скільки сміткників не постав .... засруть все навкруги полюбе....

Це я до чого....

Пяне бидло, робить що хоче, а коли люди щось починають з тим робити.... то

А менти.. по зубах охороні Золота б зїздили разок прикладом..... було б толку більше... і пішли б робити свою роботу..

А оскільки, ІМХО, там все на "мазі" з їхнім начальством... то такі і перевірки.

Далі.......

Робиться контрольна закупка наркоти і все... треба просто взятися за це... Неповнолітні теж не повинні знаходитись в таких закладах після 22 години.. маю на увазі школярів, ще й пяних....

Контрольна закупка, потім рейд і все... заклад закривається або накладається штраф.... в залежності від того, що рейд виявить.....

Але в нас все прогнило наскріз .. платять всі всім ... хто в більшій чи меншій степені може вирішувати питання.

От і маємо..... що мент боїться виконувати свої обовязки навіть при наявності ордеру.

Опубліковано

2 druid, adebt, Lexx_Giant энд азерс.

ничего не имею ни против защиты своей собственности, ни против Корольчука лично, но вопрос ставиться не про то, что люди калечат друг друга, наркоту продают, стреляют и тд. , а

"Не рідкі випадки бійок та стрілянини у той час, коли поряд автосалон», – сказав бютівець".

Получаеться, если бы клуб был бы за километр от автосалона, то депутату начхать на "порушення всіх людських норм поведінки"? Или он просто видит только то, что происходит около своего автосалона и около своего дома, а остальную "жизнь видит только из окна своего персонального автомобиля, клянусь, честное слово "(с).

Опубліковано
2 druid, adebt, Lexx_Giant энд азерс.

ничего не имею ни против защиты своей собственности, ни против Корольчука лично, но вопрос ставиться не про то, что люди калечат друг друга, наркоту продают, стреляют и тд. , а

"Не рідкі випадки бійок та стрілянини у той час, коли поряд автосалон», – сказав бютівець".

Получаеться, если бы клуб был бы за километр от автосалона, то депутату начхать на "порушення всіх людських норм поведінки"? Или он просто видит только то, что происходит около своего автосалона и около своего дома, а остальную "жизнь видит только из окна своего персонального автомобиля, клянусь, честное слово "(с).

Начхати всім....... не тільки депутату. Цим він не гірший і не кращий за інших.

А "випадки бійок та стрілянини" - це по великому рахунку проблема самих цих бойовиків. Хочуть битись - бються. Хочуть стрілятись - стріляються. Якщо навіть ментам на це насрати - то шот тут можна говорити про депутата?

Але їхні особисті справи (бійки, стріляника) залишаються такими лише до того моменту, доки це не зачепить когось або шось. От зачепили Корольчука. Він і захищається. В межах своїх повноважень, знань чи можливостей. Юрист подва би в суд на заклад, громадський діяч провів би мітинг, а кіллер просто всіх замочив би.

ЗІ. Я не кажу, що Корольчук хороший. Просто дана ситуація ніяк не пояснює його гіршості за інших. Чому ж на цьому так акцентуватись?

А те, що він пядняв це питання - це позитив. Незалежно від того, якими цілями при цьому керувався.

Опубліковано
Але їхні особисті справи (бійки, стріляника) залишаються такими лише до того моменту, доки це не зачепить когось або шось.

так и я про тоже

Опубліковано
Я не розумію що поганого зробив Корольчук?

"Тупоє лоббірование интєрєсов" - це що, пробачте? Те, що людина переймається за своє майно? А що йому робити?

Озовіться хоч один, хто ставить на перше місце соціальні інтереси перед особистими.

Не озивайтесь - це все одно буде неправда.

Так звичайно свої інтереси. Але мова йде про те, що робить він це використовуюче службове становище, хоча він, як народний обранець - повинен відстоювати правав та інтереси його виборців, а не свої особисті в першу чергу. Чомусь коли біля "трьошки" зарізали хлопця, всім було насрать - в тому числі вищезгаданому бютівцю, а тут мля йому двері розбили - все , капець, кіпішу тра наробити, золоту перманент бан і т.д.. Ось що я мав на увазі своїм попереднім постом.

Опубліковано

Корольчук захищається - бо був інцидент. Якби не бул, то змовчав би. можливо..

Загалом - той клуб там - не приший кобилі хвіст. Заправка, салон.

Адміністрація клубу, мала б вирішити питання стрілянини та розборок, не тільки всередині, а й за межами клубу. Маєш гроші на такий заклад - знайди і на його охорону. І навколишні будівлі нічим не завинили п'яному дебілу. Крім того - ці автосалони, не власність вищезгаданого Корольчука і він несе за них відповідальність. Зі своєї кишені платити за наслідки дебільних розваг .. пробачте, ніхто не захоче.

Опубліковано
Получаеться, если бы клуб был бы за километр от автосалона, то депутату начхать на "порушення всіх людських норм поведінки"?

Мова ведеться про те, що адміністрація клубу не переймається безпекою своїх відвідувачів в і за межами свого закладу. Де охорона? Чи те що робоиться в 15 метрах від закладу вже проблеми “лєвих пасажирів”? А якби дибіл на машині влетів не в салон (в якому стоять далеко не опелі), а в бензинову колонку на заправці?

хоча він, як народний обранець - повинен відстоювати правав та інтереси його виборців, а не свої особисті в першу чергу.

Ти звертався до нього по депутатську допомогу і він тобі відмовив?

Чомусь коли біля "трьошки" зарізали хлопця, всім було насрать - в тому числі вищезгаданому бютівцю

Він при тобі “срав”?

Опубліковано

Я скажу так: раз він депутат, народ його вибрав, значить він повинен думати не тільки про своє майно а й про майно інших.

Опубліковано
Я скажу так: раз він депутат, народ його вибрав, значить він повинен думати не тільки про своє майно а й про майно інших.

ДОбре. Нмає там автосалону із мерседесами по 2М грн. Там стоїть житловий будинок. і Серед ночі який умнік розніс двері під'їзду своєю автівкою, бо п'янючий всраку був, і педаль тормоза і газа переплутав.

Хто відстоюватиме тоді чиї інтереси?

Женя ж тобі пише, що це не ЙОГО майно, а він тільки відповідальний за нього

угу. Волинь-АВТО - це частинка корпорації УкрАВТО. пан Корольчук лише керує своїм підрозділом.

Коли на подвір'ї школи вчинять пожежу, винен буде директор, чи міністерство освіти?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...