Перейти до змісту

Торгова піраміда

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

dizel365 А ти її читав? :) тому що якраз в ній він показує вигоди мережевого маркетингу, читай будь-ласка уважніше.

Уривок з книги: "Как-то в начале 90-х годов мой друг, которого я уважаю за финансовую мудрость и деловой успех, сказал мне, что занимается сетевым маркетингом. Билл занимался инвести¬циями в недвижимость и был очень богат. Меня озадачило, почему он проявил интерес к сетевому маркетингу." З цього почався його інтерес до даної структури і її дослідження. Прочитавши її до кінця взнаєш його висновки. Це здається єдина його книга присвячена мережевому маркетенгу.

HitchKock,ты смешной.ето ты хоть постарайся прочитать ету книгу между строк.даже не так:прочитай её заново.и осмысли.

ты,наверно,и в "Богатый папа,бедный папа" увидел только художественный рассказ.ничего не переживай ето у тебя пройдет,ето не смертельно :D

• Відповідей 157
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

товарів немає у вільному росповсюджені тому що це заборонено і не тільки правилами компанії, а й країни де вона працює, дається дозвіл тільки на маркетинг бізнес, на вільний ринок їх ніхто ніколи не пустить, так як це велика конкуренція існуючим підприємцям

Це тобі там мізки промили чи в тебе з самого початку черепна коробка пуста?

П.С. По темі: років 9-10 тому (не менше), запросила мене знайома, до себе, на презентацію емвей. Запам'яталося як запропонували написати свою мрію на листку, заклеїти цей листок в конверт і віддати конверт презентатору. Він обіцяв їх повернути через 10 років, щоб показати, які смішні були в нас мрії до знайомства з емвеєм і чого можна досягнути з емвеєм за 10 років. Ця знайома з своєю подругою вступили в емвей. Тепер, через 10 років, вона працює на Кромберзі, а її подруга "на іждівєнії" в співмешканця. Не знаю, що вони писали в своїх конвертах, але думаю не про таке життя вони мріяли. Я, конверти не клеїв, але, мабуть, з нас трьох, найближче до своєї мрії, мабуть тому що не повівся.

П.С.2. Той хто проводив презентацію дійсно розбагатів (будинок, авто і т.д.). Певно тому що не дураком виявився і не кинув торгівлю печивом, на якому й розбагатів. Отак-то.

Опубліковано

П.С.2. Той хто проводив презентацію дійсно розбагатів (будинок, авто і т.д.). Певно тому що не дураком виявився і не кинув торгівлю печивом, на якому й розбагатів. Отак-то.

ой ,nickel,и сомнения у меня по етому поводу :rolleyes: думаеться мне с другого источника деньги пришли.кто ж правду скажет.

Опубліковано

ой ,nickel,и сомнения у меня по етому поводу :rolleyes: думаеться мне с другого источника деньги пришли.кто ж правду скажет.

якби не знав...

Опубліковано

dizel365 вот хто вибірково читав цю книгу так це ти. знайди книгу наприклад тут http://www.koob.ru/kiyosaki_robert/ і навіть опис почитай, якщо не можеш осилити нормально прочитати книгу. Якщо помітив там написано: "Школа бизнеса

В этой книге Роберт Т. Кийосаки освещает восемь скрытых ценностей бизнеса сетевого маркетинга (а они годятся не только для того, чтобы делать деньги!)."

Я помітив що ти дуже любиш говорити про те, в чому сам особисто невіть не трудишся розібратись, вхопишся за соломину, а чи вона достовірна чи ні тобі всерівно, аби сказати.

gorik я писав, що в мережевому маркетенгу платить податок на прибуто, точніше з твоєї торгівлі і відсотків з групового обороту, не платиться податки тільки на авторський гонорар (пенсію або пасивний дохід, як їх ще називать). На авторський гонорар немає податку не тільки в нашій країні, а й у інших.

Опубліковано

читаю тут вас і дивуюсь, я не прихильник мережевого бізнесу, але більшість думає, що варто вкинути туди 100-200 у.о. і далі ти автоматично повинен стати багатим, ніііі..... це бізнес, а у бізнесі, осмобливо власному треба працювати і працювати неслабо, а хто практично нічого не робить не може претендувати на щось велике. тому не реба казати про лохотрони, краще думайте про те чого ви самі варті коли вклинюєтесь у таке.

Опубліковано

Цілком погоджуюсь з madkot, щоб щось заробити потрібно пошуршати, ми з жінкою теж записані як агенти, хоча я через місяць забив на це, але вспів за той час не тільки окупити вступний взнос в 440грн а ще й заробити трохи.

П.С.

продукція в них теж хороша, чого варта тільки зубна паста їхня (глістер,та зубні щітки), миючий засіб для посуду теж сподобався(це не реклама).Я пишу тільки про ті речі якими користується моя сім'я, за інші не знаю.

Опубліковано

дещо про їхню пасту найшов в неті. цитую: ""Зубная паста Glister относится к серии средств ухода за полостью рта, выпускаемой фирмой AMWAY (США). В качестве абразивного вещества в ней используется силикат алюминия. Механическое полирование помогает удалить зубной налет, за счет чего и достигается отбеливающий эффект. Нельзя сказать, что эта паста лучше аналогичных средств. Однако регулярная чистка зубов пастами, содержащими абразивы, снижает защитные свойства эмали и приводит к повышенной чувствительности зубов (гиперэстезии). Поэтому использовать их нужно не чаще 1-2 раза в неделю". Главный врач клиники, врач стоматолог Светлов Александр Вячеславович. Стоматологическая клиника класса VIP, СПб., Лиговский пр., 84."

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...