Перейти до змісту

Банний лист

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 406
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Бан до подання апеляції у вигляді папірців з портретами президентів (бажано зеленого кольору) :(

Це по перше

По друге я Сіля (харош знущатись над ніком)

А по третє не перестанете флудить в темі забаню і на форумі !!!!!!

Опубліковано

ну ладно сіля я ж не знав шо тобі не нравиться коли тебе по ніку називають треба було зразу сказати

а щодо бану не хч не треба зелених фоток президентів у мене нема)) прийдеться грати з ботами( ;)

Опубліковано

Сіля я напевне щось пропустив поскільки пару днів був відсутній в житті луцького сервера СS, але всежтаки поясни причіну бана Нео3 :) , шо тут зробили не те шо ти вирішив нас забанити :) , і якшо можеш то будь такій добрий розбань а то нема даже ским нормально CS побігати :) . :)

Опубліковано

Seva ну шо тобі сказати тоди коли играли MET.amfetamin ~ Braun TR , MET.amfetamin ~ red R

ето бил я и колбаса :D

MET.amfetamin ~ Braun TR - SmeX :D

MET.amfetamin ~ red R - kal6asa :D

Ми сиділи разом один біля одного і нас тоді перло :friday: , ось і все.

Все можна зрозуміти, для цього лише потрібно зайти в CS і набрати /top15. А и доречі інтро нас добре знае як хто грае.

Опубліковано

Сіля вибач іх раз на то пішло і я тебе прошу не бань більше а то ти зрозумій мене, це клуб сяде чел на 20хв пограти наговорить тут, ти забаниш а через 5хв прийде іше один захоче пограти в кс а незможе бо бан. :friday: А грають різні може грати такій шо незнае нічого крім як рухатись і стреляти в кс. :D

Опубліковано

А на рахунок чітерів :D . Сіля як ти дивишся на те шоб tyapchyka зробити адміном :D , він кожного дня в грі бувае, або навіть того самого agenta :P , він на мою думку також мігби бути норм адмом.

Опубліковано

бля ....

мав сьоня пару хвилин вільних.

грали кольт...потім вже майже не хотілось грати.

поясніть - сіля бере на розвиток по 10 р за розбан чітерів - НЕПРАВДА. напевно..........

193,109,80,221....pApik, z, і т.д.

10,10,104,38 по моєму валив всіх наповал і своїх і чужих...

демки покладу на фтп якшо треба - якшо із наших адмінів хтось сумнівається у вже постійності ющання чітів.

те шо у рожища одна айпі це ясно - але поясни мені сіля як у даному випадку ти будеш поступати...це не розвиток сервера а просто заробляння не зрозуміло на чому гроші...

дурнів розбанювати - ДА - це так за 10 р

а от як бути з рожищами - толік тобі платити не буде...так як і я напевно...бо у нас більше ніж 40 машин...

ПОЯСНИ.

затрахало таке відношення - їм кажеш ...а воно як і було тормознутим селюхом...ну не важко напевно на сервері повісити постійне оголошення як на лакі чи на біосі - за мат бан - за чіт бан назавжди...

рожище - БАН!

ах да - чуть не забув - нік калбаскін...айпі 193,109,80,221

вол хак - аім....ВСЕ одним словом..

БАННННННННННННННННННННННННН

і ше одне - - не пора лі змінити карти - у нас наприклад деяких карт і нема - а коли граєш один на два то і бігати дуже далеко...

зроби пару карт і народу більше буде - добав пару прикольних нових - а не мілітія - де пробігаєш весь світ і тебе з чітом одним патроном...фе

Опубліковано

Сьогодні помітив - З м-ки(глушак) попадання з 2-х метрів в голову, смачна іскра пішла + кілька в торс.

Статистика видає 2 попадання в ліву руку і 1-не в праву :) зняло менше половини життя

Опубліковано
Сьогодні помітив - З м-ки(глушак) попадання з 2-х метрів в голову, смачна іскра пішла + кілька в торс.

Статистика видає 2 попадання в ліву руку і 1-не в праву :) зняло менше половини життя

а шо є якісь чіти на броньку ??? :hug:

Опубліковано

Муссалини и вместе с ним и всё Рожыще получили бан за юз читов.

ЗЫ: я знаю что розбанят но страна должна знать своих героев.

Опубліковано

шо ... Я 4ітер ???????????

так... давай розбиратись ...

давай демкі з 4ітами :D

fantazy - prikol - nosferatu - бля долбні і чітери...

нах з сервака

ТАК !!!

і без образ ! но ти ПАНОС !!!! ПОНЯВ ?:?:

єслі я долбень ...

Опубліковано
ДА ЧІТЕР - ДЛЯ ТЕБЕ СПЕЦІАЛЬНО ДЕМКУ ПИСЬНУ - ШОБ НАХ НАЗАВЖДИ ЗАБАНИЛИ....МЛЯ..

да ладно ... ти нічё не докажеш... як реально мона доказати шо я 4ітер , якшо я не 4ітер ??? :smile-zachot:

це просто не реально... хіба шо сіля за просто так забанить...(хоча я не думаю)

ну давай пиши демочкі :D

Опубліковано

нічого я писати не буду....

якшо вже дійсно підхариш ...

якшо ти реально так граєш - то я не бачу сенсу тих слів в яких ішлося про чемп і команди...

ТИ реальний БОТЯРА - більш оптимістичнішого про тебе сказати не можу...

сам не вище але хоч шось...

і сорі за бруд - наступний раз просто докажу.

Опубліковано

да... причём тут вообще чемпи ??? :D

якшо вже я реальний ботяра, то шо казати про тих всяких ... (за мене багато хто хуже грає)

відпиши.... :D =)

і з моєї сторони сорі за обзивання :smile-zachot:

Опубліковано

а если серёзно , то ты иногда такие левые даеш (или чит) что просто писец!Ну мы в нео сидели смотрели за тобой ну похож ты на читака но норм ето скрываеш!!

А етот nosferatuсовсем страх потерял он килл токо через стены или ище был разок на dust2 тупо через ящик килл -5 :blink: Кароче читер 1000000%

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...