Перейти до змісту

Nokia N73 vs Nokia 53xx XpressMusic какой выбрать?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу себе приобрести телефончик, я бедненький студен, в которого в кармане 1.8к гривень... что посоветуете? хочу что бы было произвоительно и качественно, (цель с которой беру, музыка + емуляцыя приставок на телефоне + тюнинг(вечный)

Прозьба знающих людей отписать о преймуществах и недостатках

Опубліковано

Як бувший власник N73 Music Edition скажу, що це дійсно кльовий апарат. Звук там чудовий як в навушниках так і без, хоча ще для кращого сприйнятя варто замінити стандартні навушники на "затички". Що дійсно дуже зручно так це пульт керування музикою і дзвінками, мені цього пульта зара ой як не вистачає в Е51. Камера там також на висоті, фотографії виходять нормальної якості, в режимі макрозйомки поводить себе ідеально (про це неодноразово писав Yarchik, за порадою якого я свого часу і взяв N73 МЕ про що ні разу не жалів).

Вдалого тобі вибору :)

Опубліковано
Хочу себе приобрести телефончик, я бедненький студен, в которого в кармане 1.8к гривень... что посоветуете? хочу что бы было произвоительно и качественно, (цель с которой беру, музыка + емуляцыя приставок на телефоне + тюнинг(вечный)

Прозьба знающих людей отписать о преймуществах и недостатках

Якщо основний акцент на музику і тюнінг - то, як колишній і задоволений власник Н73, радив б Н73 Мьюзік Едішн. Великий плюс апарата - одна з найкращих 3,2 Мп камер

ЗІ. Юрік мене випередив :)

53хх ніби теж смартфони.

Опубліковано

Ну я в основном беру с акцентом на игрушки и на емулирование игр, затруднение состоит в том, что у н73 процесор 220 мгц, а у 5320 - 369 мгц, но екран поменьше... вот и маюсь...

Опубліковано

Nokia 5310 Xpress Music - звичайний телефон, не смартфон. Нічого особливого. Такий собі музикальний телефончик без зайвих наворотів. Ранні версії прошивки досить нестабільні, часті проблеми з модулями клавіатури. Як на мене, єдина його перевага над N73 - розміри та вага. Телефон зручний, компактний, в кармані майже не відчувається, а так за параметрами і можливостями програє N73.

Nokia 5320 Xpress Music - смарфон, досить шустрий. Камера гірша, ніж в N73, але загалом телефончик нічого так. Особливо ним не грався.

Опубліковано

а у мене N-73. Я радий, телефон мене дуже радує! Звук непоганий, особливо зовнішній. Бо в наушниках всі телефони мають гарний звук. Раджу все ж таки N-73 бо це смартфон! поставиш собі багато програм і будеш ними задоволений. А які програми можу підсказати дійсно потрібні і всі кряки до них

Опубліковано

Оки, пасиб, склонился всётаки к н73, но расматриваю как вариант старенький 5700, есть отклики по нему? тоже ведь смарт со симбайном 9,1

2restart2

Обизательно поразпрашиваю, так как со смартами буду иметь дело впервые

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...