Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Головне виграти в Говерли :)

нічиї вище криши вистачить... 2 тури і 4 очки відриву.... тепер все залежить лише від нас - навіть перемога над нами Говерлі не гарантує еліту на наступний сезон...

а от перед ким хочеться зняти капелюх і стоячи аплодувати то це перед Кривбасом - без з/п, без тренувань, без нормальних санітарних умов і все одно "всєм смєртям на зло"... вони заслуговують на повагу

Опубліковано

И два спарринга, и по две тренировки в день.

А потом говорят, что сил на официальную игру не было?:) Так кто так тренируется во время чемпионата? Так на сборах вкалывать нужно! Ну не удивительно - Кварцяный во всей "красе"!:)

Опубліковано

[quote

Волынь рассталась с Илиевым и Рамоном

Луцкий клуб предоставил футболистам статус свободных агентов

Как сообщает портал transfermarkt.de, футболисты «Волыни» 32-летний болгарин Валентин Илиев и 23-летний бразилец Рамон 13-го мая получили статус свободных агентов.

Ранее эту информацию подтвердил исполняющий обязанности главного тренера «Волыни»Виталий Кварцяный. По его словам, «Волынь» подала заявление в соответствующие органы, что футболисты покинули клуб без уважительных причин.

Напомним, что после матча 24-го тура чемпионата Украины «Волынь» – «Ильичевец» (0:2) в раздевалке луцкого клуба состоялась стычка между Рамоном и спортивным директором клуба Александром Ярощуком.

Sport.ua]http://football.sport.ua/news/189594

Опубліковано

"Волинь" у суд не подавала і тягомотину не влаштовувала - це означає, що гравці праві і у правовому полі розірвали контракти! Або для клубу дорожче вийдуть усі судові витрати... Не так все гладко у "Волинському футбольному королівстві"...:( І Ндоє пішов і клуб винен йому 1 лям вічно зелених президентів... Прохвости у клубі, тому і так справи складаються!:(

Опубліковано

Хто знає чого так багато автобусів біля стадіону??? народу повно, якийсь захід проходить чи що???

Опубліковано
Дем'яненко: Агенти забивають голову легіонерам "Волині" тим, чим не треба

Екс-наставник луцької "Волині" Анатолій Дем'яненко вважає, що за два тури до фінішу чемпіонату у "хрестоносців" значно кращі шанси залишитись у Прем’єр-лізі, ніж у "Говерли".

Анатолій Дем'яненко прокоментував нинішню ситуацію у чемпіонаті. Зокрема зазначив, що найбільш фінансово нестабільними команди лишаються ”Кривбас” і “Волинь”, але результат вони показують різний.

“Не знаю, як у Кривому Розі з підопічними справляється Олег Таран, але мені довелося не солодко з легіонерами. У кожного з них - агенти, які постійно забивають футболістам голови не тим, чим потрібно. Для лучан вирішальним в боротьбі за виживання стане зустріч з “Говерлою”. Кому віддаю перевагу? Думаю, у закарпатців більш важке становище”, - зауважив Анатолій Демяненко.

Опубліковано

Ти спочатку в охочі запишись. Майже завжди, коли ці виїзди організовувались - місця вільні все одно лишались.

Опубліковано

та я б з радістю, тільки ось гіпс на нозі заважає з дому вийти... я вже їздив декілька раз такім способом.

Просто хотілось би, щоб охочих було десь 200+ тобто 4-5 автобусів, але для Луцька з відвідуванням домашок в 2 тис. 50 за щастя буде.

Опубліковано

Проблемные украинские клубы смогут участвовать в Премьер-лиге в сезоне 2013/14.

Как сообщил вице-президент ФФУ Сергей Стороженко, команды получили аттестат на следующий сезон.

"Волынь" и "Кривбасс" получили аттестат.

Также аттестацию прошел киевский "Арсенал", - отметил Стороженко.

Напомним, ранее сообщалось, что на базе "Кривбасса" больше не кормят игроков.

comments.ua

Опубліковано

Напомним, ранее сообщалось, что на базе "Кривбасса" больше не кормят игроков.

comments.ua

Як в тому анекдоті:

"-Я им уже и зарплату не плачу ,а они все-равно на работу ходят.

- Так ты с них плату за вход бери."

Опубліковано

А Пісковець то з гнильцею....

Писковец: "А чего Кварцяный добился с Волынью?"

17 мая 2013, 16:19

vk_icon.gif

Бывший исполняющий обязанности главного тренера Волыни Анатолий Писковец откровенно рассказал о своем уходе из луцкого клуба.

251069.jpg

475]Анатолий Писковец, fcvolyn.net

"Почему так произошло? Спросите у руководства клуба. Меня просто поставили перед фактом, что буду и.о. наставника первой команды, а потом так же, ничего не объясняя, сняли с должности. Хотя не думаю, что Волынь во главе с Виталием Кварцяным в матче против Арсенала выглядела лучше, чем в двух поединках, когда я ее возглавлял. К сожалению, так получается, что тот, кто платит, тот и заказывает музыку. Меня, например, так же поставили перед фактом, что пришел Кварцяный", - говорит Писковец в интевью газете Украиснкий Футбол.

"Мне предложили идти в старшие тренеры луцкой команды U-19. То есть, даже не в молодежку, откуда меня переводили. Но Бог им судья. Практика наглядно показала, что в Кривбассе и запорожском Металлурге Кварцяный ничего не показал. Почему так уверен, что дело в квалификации тренера? Потому игроки ни в Кривом Роге, ни в Запорожье не поменялись, а Олег Таран и Сергей Зайцев - молодцы, создали хорошие коллективы".

"Вот почти все говорят: "Кварцяный - тренер! Специалист!". Почти десять лет он возглавлял лучан. А чего он добился с Волынью? Что он с ней завоевал? Высшее его место в турнирной таблице - шестое. Зато эпатажный, скандальный, устраивает постоянно шоу. А нам, скажите, что нужно: чтобы футбол был спортом или превращался в шоу? Я решил, что сотрудничать с ним не смогу".

"Соглашение истекает в конце этого года. Как раз занимаюсь юридическими тонкостями, чтобы разорвать с согласия сторон, соглашусь даже на то, чтобы без компенсации. Я догадываюсь, почему так все сложилось: пришел Кварцяный, я покинул клуб. Жаль, думал, что еще поработаю. 7 мая руководство сообщило мне, что и. о. главного тренера Волыни становится Кварцяный, а я возвращаюсь в дубль. А на общем собрании вдруг Виталий Владимирович объявил, что я становлюсь старшим тренером U-19. Честно говоря, думал, что хотя бы оставшиеся матчи в дубле доведу, а тут такое. Я никому дорогу не переходил. Того же Демьяненко не подсиживал. Почему так Виталий Владимирович сделал? Хотел меня таким образом как-то наклонить? Я еще после его прихода немного сомневался - оставаться мне в клубе или нет, но после того, как он объявил, что переводит меня в юношескую команду, я для себя решил - нужно идти".

"Я работал в дубле, к нам якобы не было претензий, несколько игроков молодежной команды вплотную подошли к основе. Негатива не испытывал. А потом случилась такая перестановка в первой команде. Что будут делать дальше? Будут предложения, охотно соглашусь. Даже в первую лигу - корона не спадет (смеется). А вот помощником в первую лигу вообще не пойду, а в Премьер-лиге - не к каждому. А может, опять за границу поеду. Пока не знаю".

Источник: Футбол Украины

Опубліковано

1f8f55.jpeg

Сімінін: Нам достатньо зіграти проти "Говерли" внічию

17 мая 2013, пятница. 16:10

Капітан луцької "Волині" Сергій Сімінін розповів про майбутній матч проти "Говерли" та розповів про зміну тренерів у команді.

− Сергію, можеш згадати ще важкі часи − такі, які настали для «Волині» сьогодні?

− За 4 роки, проведені у Луцьку, такого точно не було. Бувало, що розпочиналась певна криза, однак вона надовго не затягувалась. Пошуки виходів були результативними. Була якась впевненість у подальшому.

− У нинішній ситуації винуваті фінанси?

− Не тільки. Не знімаємо провину з себе і ми, футболісти. Але існує цілий комплекс речей, які впливають на виступи команди. І гроші у ньому не є ключовим моментом.

− Коли відчув, що почались негаразди?

− Важко точно назвати цей момент. Коли стартували у Чемпіонаті України, тоді все було нормально. Нічого не обіцяло погіршення ситуації і протягом першого кола.

− Відставка Анатолія Дем’яненка стала для вас несподіванкою?

− Не зовсім. Звичайно, ніхто не знав конкретної дати і чи відбудеться це взагалі, але останнім часом подібні чутки ходили. Коли було прийняте таке рішення, Анатолій Васильович разом зі своїм штабом зібрав усіх гравців, і всі побажали один одному вдалого продовження кар’єри.

− Одразу було відомо, що Анатолій Пісковець пробуде біля керма команди два тури, чи це теж наслідки спортивних показників?

− Точно навіть не пам’ятаю. Нам представили цього фахівця, повідомили, що він буде виконувати обов’язки головного тренера. А про термін його перебування на посаді нічого не говорили.

− Чи може щось поміняти за три останні тури навіть такий досвідчений наставник, як Віталій Кварцяний?

− Загадувати не хочу, але він точно зробить усе від нього залежне заради виправлення ситуації і вирішення збереження прописки у Прем’єр-лізі. У Віталія Володимировича багато за плечима, і йому відомо, як треба себе поводити у складні моменти.

− У такому випадку, на що він зараз робить головний акцент під час тренувань?

− На все потроху − нічого не забуває. Тут є вправи і на поліпшення фізичної витривалості, і багато роботи з м’ячами. Відпрацьовуємо також певні тактичні моменти.

− Багато хто каже, що під час вашої зустрічі в Ужгороді вирішиться доля обох команд. Але все ж цей поєдинок матиме більшу вагу для супротивника?

− Загалом обидві команди знаходяться у підвішеному стані. Може понизитись у класі і «Волинь». Однак нам трохи легше. Нам достатньо зіграти проти «Говерли» внічию. Тому дуже серйозно налаштовані вирішити питання вже у найближчому турі. Наш суперник у кількох весняних іграх добре себе зарекомендував і недаремно наблизився до рятівного 14-го місця. Раніше відставання ужгородців було значно більшим. Але колишні заслуги не враховуються. У суботу шанси на успіх будуть рівними. Нам просто треба перервати серію невдач.

− Сергію, тоді питання до тебе. Чи плануєш залишитись у Луцьку на наступний сезон?

− У будь-якому випадку це буде вирішуватись після останнього туру. Щоправда, про гірший варіант розвитку подій для «Волині» навіть думати не хочу. Але Віталій Кварцяний ще у перший день після повернення одразу попередив, що спочатку потрібно завершити сезон, а потім ми сядемо і у більш спокійній обстановці обговоримо усі моменти. Адже нинішня команда для тренера наполовину нова.

Нагадаємо, що завтра, 18-го травня, в Ужгороді місцева "Говерла" зустрінеться з "Волинню" в рамках 29-го туру Прем'єр-ліги.

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/519628f6.html
Опубліковано

Недавно взнав як Кривбас в Говерли виграв, Кварц розпрощався з 150 тищями долярів і сказав хлопцям якшо добре гратимуть то забере когось до себе.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...