Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

1f9031.jpeg

Демьяненко: В Луцке тренироваться вообще негде – снега по колено

25 марта 2013, понедельник. 11:31

Наставник "Волыни" Анатолий Демьяненко рассказал о краткосрочном сборе, который луцкая команда сейчас проводит в Крыму.

- Говорили, что здесь будет немножко прохладненько, но если честно, не ожидали. Снега не обещали, но во время утренней тренировки шел дождь, а вечером уже идет снег. Но тренироваться надо, потому что в Луцке тренироваться вообще негде - там снега по колено.

Эти три тура у нас были серьезные соперники - "Шахтер", "Динамо", "Заря" на выезде. Мы работаем психологически, ребята понимают, что потом будет легче. Надеюсь, - добавил Демьяненко в интервью каналу "Футбол".

http://www.ua-football.com/ukrainian/news/51501987.html
Опубліковано

«Волинь» перемагає «Ниву» у Криму

http://www.fcvolyn.net/newsView/558/

Ну, може хоч настрій собі піднімуть перед "Дніпром", а то вже зовсім якось депресивно все...

Опубліковано

В 'Дніпра' ж виграємо 1:0

:)

А у результаті - програєм!:(

"Хозяін" один однако, а там боротьба за друге місце не шуточна, а Волинь - з мячем у вигідних ситуаціях не знає що робити!:(

Опубліковано

Анатолія Демяненко, головний тренер «Волині»: Я думаю, що гра глядачам сподобалась, ми все-таки граємо в першу чергу для глядачів, звичайно, бажано при цьому набирати очки. Звичайно, ці незрозумілі вилучення, але, в принципі, я задоволений самовіддачею та бажанням гравців. Тим більше, що ви бачили які в нас були великі кадрові проблеми: травми у Лопеса і Шандрука, дискваліфікації у Суботича, Сімініна та Пилипчука. Загалом я вважаю, що результат сьогодні закономірний. Були хороші атаки, але нам не вистачило холоднокровності, гравці чомусь поспішали.

- Чи важке було сьогодні поле?

- Так було в’язким, ви ж бачили, як втомилися сьогодні гравці. Я не пам’ятаю, коли ще був такий березень, ми змушені були виїхати на п’ять днів зборів в Сімферополь, тому що тут не було де тренуватись. Ми тренувались два дні на снігу перед «Зорею» і відразу вискочили болячки у Лопес і Шандрука. Я ще коли приходив у «Волинь», наголошував, що найголовніше – це поля та база.

- Стосовно бази, наскільки довго її ще чекати?

- Я вже навіть і не знаю, боюсь про це говорити.

- Який відрізок гри вам найбільше сподобався по якості і самовіддачі: коли грали одинадцять проти десять чи дев’ять проти десяти?

- Ми непогано виглядали на початку гри, а коли грали в меншості нам довелося більшою мірою захищатися, було трохи важко. Взагалі, гра проходила на зустрічних курсах – то ми володіли ініціативою, то суперник. Я вдячний хлопцям за самовіддачу і ставлення до своїх обов’язків. Не секрет, що зараз у команди є деякі проблеми, тому вони молодці.

- Якщо перенести гру в чемпіонаті на гру в кубку проти Дніпра…

- Будемо так само викладатися. Я налаштовую гравців, щоб вони виходили на кожну гру і викладалися на максимум. Коли гравець викладається, і він сам росте, і команда росте.

- Наскільки серйозна травма у Бікфалві?

- Зараз важко щось говорити, будемо дивитись. Не знаю, хто буде грати проти «Металіста» – ці травми і дискваліфікації... Але життя продовжується… Бачите, який в нас складний календар: «Шахтар», «Динамо», «Зоря» на виїзді при жахливому суддівстві, далі – «Металіст», але нічого, це, можливо, до кращого, команда буде рости.

Хуанде Рамос, головний тренер «Дніпра»: У сьогоднішній грі було багато боротьби, «Волинь» повела в рахунку і нам довелося докласти багато зусиль для того, щоб зрівняти його. В другому таймі територіальна перевага була у «Дніпра», таким чином ми намагалися вирвати перемогу. Але, на жаль, ті атаки не допомогли нам… Нічию варто визнати справедливим результатом в світлі того, що відбувалося на футбольному полі.

- Стосовно суддівства, нічого не будете коментувати?

- Ні, не буду.

fcvolyn.net

Опубліковано

Ех "Волинь" моя, позорная...Пенальті там і близько не було. Падають, як тільки відчують мінімальний контакт. мені соромно було це дивитись... Повний антиреспект команді за яку я колись так вболівав і за яку тепер так соромно...

Опубліковано

та червоні поділу, не команда а костоломи або просто тупі. Ізворану, Занєв, Ілієв, Шиков, Пилипчук,Сімінін - ходячі жовті/червоні картки, при чому майже всі заслужені, когось з них або видаляють або просто пропускають матчі. Перші троє - це взагалі...не знаю чи можна назвати їх футболістами - гравці нулячі. Савич - баба позорна.

Бабир,цитую Кварцяного в одному з матчів дубля :" Бабир, ты вообще не умеешь играть в футбол. Ты тупой? Ты даже не можешь сделать то, что тебе говорят. И зачем я, такой дурной, тоже даю тебе 100 шанс...а толку 0"

Опубліковано

Артем Федецький повертається в батькову команду

Захисник дніпропетровського «Дніпра» та збірної України Артем Федецький відбуде в оренду до луцької «Волині». У найближчі години угоду між клубами буде підписано, її термін – до кінця сезону 2012-2013 рр.

«Волинь» і «Дніпро» домовилися про оренду відразу після матчу 22 туру, який відбувся вчора увечері в Луцьку. Не заперечував про перехід й сам Артем. «Мені завжди подобалися матчі моїх команд із «Волинню». Так складалося, що майже завжди я перемагав рідну команду батька. Він навіть інколи мені дорікав за це. У «Дніпрі» мене все влаштовує, але хочеться бути ближче до західної України, до Луцька адже тут мої корені. Тим більше у «Дніпрі» є ким замінити мою позицію», - повідомив Федецький клубній прес-службі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...