Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як знав, що дивитися не варто... Як би там не грали, результат не здивував, два попередніх матчі з "Динамо" і "Шахтою", і травма обох опорних - по-моєму, шансу одразу були мінімальні хоча б на нічию. Зрештою, добре, що матч вже нічого не вирішував, можна експериментувати з всякими романчуками і ко...

Нічого, чекаємо "Зорю", Дем’яненко має взяти хоча б одну перемогу в Луцьку!

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Арсенал" - "Волинь": післяматчева прес-конференція

02.05.2012

Анатолій Демяненко, головний тренер «Волині»: Ви знаєте, я суддів та їхні дії не обговорюю, але сьогодні таки скажу. Скажу, що за рахунку 0:0 арбітр не дав не те, що стовідсотковий, а двохсотпроцентний пенальті. Повторюся, що дії суддів я не обговорюю, але мені це вже набридло. Я вважаю, що суддя зламав гру цим своїм рішенням.

Ну, а в другому таймі, коли ми пропустили м’яч, були помилки на лівому фланзі. А після голу команда просто «розвалилась». Щоправда, це окрема тема і про це ми будемо потім розмовляти з гравцми – не мала права команда розвалюватись.

- До кінця сезону залишився один тур. Анатолій Васильович, як Ви оцінюєте свою роботу у «Волині»….

- Я не буду оцінювати. Є керівництво клубу, яке оцінить.

- А що вдалося зробити з того, що запланували саме Ви?

- Скажу, що гравці почали грати в інший футбол.

- Чи можна сказати, що кубковий матч з «Шахтарем» вимотав Вашу команду?

- У нас було два поспіль важкі матчі – з «Динамо» і «Шахтарем». Звичайно, це вплинуло, адже у цих матчах у нас була дуже велика віддача й ми загалом показали непогану гру. Напевно, десь гравці не відновились психологічно й фізично. Плюс на сьогоднішні матч у нас через травми вибули два опорних півзахисника – Ізворану й Шарпар… Так, у нас були проблеми, але команда складається не п’ятнадцяти чоловік, а з двадцяти-двадцяти двох.

- Ви уже тривалий час в команді. Чи можете сказати, хто покине «Волинь» й ким Ви хочете посилити гру?

- У даному аспекті ми самі розберемось. Але скажу, що у даному плані у нас є напрацювання і звичайно, що у команді будуть кадрові зміни.

Леонід Кучук, головний тренер «Арсеналу»: Якщо хтось думає, що ми зіграли дуже легку гру, то помиляється. Суперник дещо перебудував свою гру у порівнянні з попереднім матчем. «Волинь» проводила дуже небезпечні контратаки і нам поталанило, що вони не закінчилися голом.

В перерві я дещо заспокоїв команду і гра налагодилася. Нам дуже потрібен був перший гол. Коли забили, гра заспокоїлася, ми почали спокійніше грати, тим більше, що дізналися результат поєдинку в Сімферополі, знали, що «Таврія» програє. Тому добре розуміли, що не можна втрачати очки в грі із Луцьком.

http://fc.volyn.net/arsenal-volin-psljamatcheva4r1.html

Опубліковано

Але статистика за Арсенал:

Статистика Арсенал К Волынь

12 удары 6

6 удары в створ 1

9 угловые 3

3 оффсайды 0

1 желтые карточки 3

0 красные карточки 0

Злили... Продали...

Так легше сприймати.

Хоча я в таке не вірю.

Опубліковано

Бляха, ну прямо в нас "Волинь" мєгакоманда, яка щосезону грає мінімум в Лізі Європи! Народ, ви що, ми ще пару турів назад говорили, що якщо лишимося в Перм’єр-Лізі, то це буде добре, а після призначення Дем’яна і відставки Кварца, то кожен другий казав - всьо, ппц, перша ліга! Ви що забули, що останній матч був в П’ЯТНИЦЮ! Це три дні між матчам, фактично режим як в єврокубках, причому два останніх матчі з лідерами чемпіонату. І ви що, чесно вірили, що після цього "Волинь" буде свіженька і всіх рвати? Та вони після "Шахти" ледь живі повзали! Тут і зливати не треба, "Арсеналу" просто треба було показати свій вищий клас, а він дійсно поки що трохи вищий і вони заслужено йдуть в ЛЄ...

Прикро, що в ЛЄ будуть грати дві наші команди без вболівальників - Арсенал і Метадон, не було в нас традицій "дербі", коли команди з різних районів міст представляли різні соціальні класи, як в Англії, тому і з’явилися такі от штучні команди - забавки для власників

Опубліковано

Динамо самі винні, звичайно, але як підсужував суддя Шахтарю в матчі зМеталістом, це щось))) Надіюсь Сьоміна таки виженуть... А щодо волині, мені подобається гра команди, хочеться вірити, що в наступному сезоні ми будемо не гірші Арсенала чи Таврії...

Опубліковано

Надіюсь, після завершення чемпіонату Суркіс зробить єдиноправильний висновок. Сьомін отримав гарний шанс, йому цілком довірилися і він мав все, щоб втримати ту перевагу після першого кола і здобути чемпіонство. Як не прикро, але "Динамо" своїм (хоча не зовсім своїм, більше сьомінським) боягузливим стилем заслужило, щоб не перемогти в цьому чемпіонаті, при всій моїй нелюбові до "Шахтаря".... В наступному чемпі бажаю удачі "Динамо" з вибором нового тренера (на замєтку - Кварц безробітний ;) ), Ярославському - нарешті місця в ЛЧ, а "Шахті" - боротьби за місце в ЛЄ (з "Волинню", звичайно :))) )

Опубліковано

. В наступному чемпі бажаю удачі "Динамо" з вибором нового тренера (на замєтку - Кварц безробітний ;) ), Ярославському - нарешті місця в ЛЧ, а "Шахті" - боротьби за місце в ЛЄ (з "Волинню", звичайно :))) )

тримай репки)) гарно сказано... Я, особисто, в Динамо уже років 10 чекаю на іноземного тренера...

Опубліковано

Якщо Ви не помітили,то останні декілька сезонів в Динамо тренером іноземці.Осетин і москаль.А я навпаки чекаю коли нарешті дадуть повноцінний шанс Лужному,Калитвинцеву і т.д.

Опубліковано

Романчук,Пищур та Шумахер в основі- програш гарантовано.

Ну а з Зорею мають наші шарпнутися,треба піти на стадіон, подякувати за сезон.

Опубліковано

Якщо Ви не помітили,то останні декілька сезонів в Динамо тренером іноземці.Осетин і москаль.А я навпаки чекаю коли нарешті дадуть повноцінний шанс Лужному,Калитвинцеву і т.д.

Я мав на увазі не москалів, а тренера з італії, наприклад) Давно пора повиганяти всяких Алієвих і поставити пару нормальних іноземців. Навіть дніпро останнім часом мені більше симпатизує ніж Динамо, так у них не все виходить, але хоча б видно куди вони йдуть. А в Динамо застой, причому не один рік уже.

P.S. Я не проти Лужного, його потрібно було залишити після Газаєва, коли він вивів з групи кманду і показав непогану гру у донецьку. Я не зрозумів прихід Сьоміна, у якого на той момент в Локомотиві не клеїлось... Мені здається, що за цей період, коли Сьомін у Динамо, якби залишили Газаєва, то уже був би результат... З сьоміним просто не рухаємось...

Опубліковано

Романчук,Пищур та Шумахер в основі- програш гарантовано.

Ну а з Зорею мають наші шарпнутися,треба піти на стадіон, подякувати за сезон.

Про Волинь уже будемо судити після зборів і трансферної політики, коли Волинь втратить половину команди (того ж Майкона для прикладу) і в команді будуть інші виконавці. Зараз ми граємо командою Кварцяного, так гру поміняли трохи, але всеж це команда Кварцяного, яка може і вистрілити і навпаки попозоритись... А ось новий чемпіонат покаже, на скільки було правильно міняти тренера. На що маю надію, так це на те, що зливати ігри не будуть (з Кварцяним після 1 кола у другому завжди зливали), але як на мене, краще у першому колі бути у шістці, а потім злити, ніж завжди бовтатись на 12-14 місці...

Опубліковано

Карпати -Волинь,Волинь-ДК,Арсенал -Волинь,дуже професійно зіграні матчі.Можливо більш ніхто так в Україні не вміє.

В акторському плані.

Опубліковано

Скаут. Виталий Приндета

http://football.ua/scout/news/164332.html

От і про наших хлопців почали писати :)

Нынешняя стоимость: 200 тысяч евро

Потенциальная стоимость: 2 миллиона евро

Опубліковано

Дисциплінарний комітет футбольної Прем’єр-ліги оштрафував київське «Динамо» на 60 тисяч гривень за бешкет, який влаштували фани столичної команди на луцькому стадіоні «Авангард».

http://www.volynnews.com/news/sport/dynamo_pokaraly_za_rozghrom_fanamy_lutskoho_stadionu/

Опубліковано

Гроші на вітер. Шахтар зазнав чималих збитків, Металіст здав позиції, і лише одесити розжилися грошима

Донецький Шахтар, харківський Металіст і одеський Чорноморець розкрили свою фінансову звітність за 2011 рік.

...

Чистий дохід Шахтаря в минулому році скоротився у 2,8 рази - до 50,49 млн грн., тоді як у Чорноморця він виріс у 2,7 разів - до 43,05 млн грн.

...

Металіст завершив минулий рік з чистим збитком 19,92 млн грн., хоча роком раніше показав справжній прибуток 1,16 млн грн., тоді як чистий збиток Шахтаря виріс на 31,3% - до 672,09 млн грн.

За розміром адміністративних витрат за 2011 рік (807,42 млн грн.) чемпіон країни у 2011 році перевершив харків’ян майже у 9 разів, а одеситів - більш ніж у 60 разів.

http://ua.korrespondent.net/sport/football/1346666-groshi-na-viter-shahtar-zaznav-chimalih-zbitkiv-metalist-zdav-poziciyi-i-lishe-odesiti-rozzhilisya-groshi

Я-то думаю, так активно орендувати суддів <_<

Опубліковано
Прохання для особо розвинутого підземного жителя іти на х... з ціє теми, а краще з форуму!!!!!!

Дарма ви так.

Опубліковано

Платоха, прочитай тему топіка і зрозумій, що це не про ШД, а про ФК "Волинь". Створи собі окрему тему про ШД і пиши собі стільки, скільки тобі заманеться.

Ау, Паша!!!

Опубліковано

А що він може,Якось я у футбольній темі зачепив межигірського небожителя- то дуже швидко отримав попередження і пост зник.Дано наказ піарити Донецьк на всіх вертикалях та горизонталях. Одне добре- зразу проявляються ,сторожові пси демократії, місцеві.

Опубліковано

Майкон ‒ в 5-ці кращих гравців чемпіонату України

Підбили підсумки референдуму газети «Команда» за визначенням кращого гравця чемпіонату України 2011-2012 років з липня по квітень. Нападник «Волині» Майкон ‒ на 4 місці в загальному заліку.

Про це пише «Gazeta.ua».

Вже кілька років авторитетне видання за підсумками кожного місяця проводить опитування, в якому беруть участь тренери і капітани команд Премʼєр-ліги, а також журналісти, що представляють ті міста, в яких базуються елітні клуби країни. Виняток становлять лише представники «Шахтаря», які вже тривалий час бойкотують опитування «Команди».

За підсумками чергового опитування, у квітні кращим футболістом національної першості став атакуючий півзахисник дніпропетровського «Дніпра» і збірної України Євген Коноплянка, який набрав 16 балів і значно випередив Ярослава Ракицького («Шахтар»), що посів друге місце ‒ 5 балів. Замкнув трійку лідерів ще один представник «гірників» Євген Селезньов (4 бали).

Кращий гравець чемпіонату України за підсумками квітня:

1. Євген Коноплянка («Дніпро») ‒ 16 балів

2. Ярослав Ракицький («Шахтар») ‒ 5

3. Євген Селезньов («Шахтар») ‒4

4. Олександр Ковпак («Таврія»), Антон Шиндер («Таврія») ‒ 3

5. Роман Безус («Ворскла»), Вілліан («Шахтар»), Джордже Лазіч («Металург»), Майкон («Волинь») ‒ 2

Нагадаємо, раніше лауреатами референдуму «Команди» ставали: Олексій Антонов («Дніпро») ‒ липень, Майкон («Волинь») ‒ серпень, Роман Безус («Ворскла») ‒ вересень, Тайсон («Металіст») ‒ жовтень, Андрій Ярмоленко («Динамо») ‒ листопад, Андрій Ярмоленко ‒ лютий-березень.

Що стосується загального заліку референдуму (липень-квітень), то тут, як і раніше упевнено лідирує півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко.

Кращий гравець чемпіонату України-2011/12 (липень - квітень):

1. Андрій Ярмоленко («Динамо») ‒ 32 бали

2. Роман Безус («Ворскла»), Євген Коноплянка («Дніпро») ‒ 19

3. Клейтон Шавʼєр («Металіст») ‒ 18

4. Майкон («Волинь») ‒ 17

5. Сергій Назаренко («Таврія»), Фернандіньо («Шахтар») ‒ 16

http://www.volynnews.com/news/sport/maykon__v_5-tsi_krashchykh_hravtsiv_chempionatu_ukrayiny/

Опубліковано

Доречі, в Майкона сьогодні день народження!

А ще, як виявилось, вчора відбулась зустріч клубу з фанатами http://www.volynnews.com/news/sport/fany_i_fk_volyn_fayery_suddi_karpaty_foto/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...