Перейти до змісту

Прошу підримати маленьку красуню

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

:rolleyes: Потрібна допомога форумчан (маленький флеш-моб). На цьому сайті оголошено конкурс "Коса моя-краса моя". В цьому конкурсі (учасниці до шести років) бере участь донечка далеких моїх родичів, колишніх лучан, Вікторія Івенська. Прошу голосувати за неї тут, залишаючи відгуки не більше одного разу в день. Втремо носа рівненчанам? ;)

Для тих, хто сумнівається, добавлю власне фото цієї дівчинки.Фото зроблено півтора року тому. Зараз Вікторії 4 роки. Дякую.

IMG255-1235552063.jpg.

Якщо вам психологічно менше 18 років, прошу не голосувати і дурниць не писати. Хто голосуватиме, з мене бордівська щира подяка. :rolleyes:

P.S. Якщо тему розмістив неправильно, прошу перемістити у відповідний розділ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це називається вже не флеш-моб, а "хто більше родичів і знайомих назбирає"

І до чого це все? А де ж справедливість змагання? Мені за таку країну соромно!

А потім буде:

"Давайте замутимо флеш-моб, проголосуємо за мого знайомого, кандидата в президенти, бо він мені грошей пообіцяв"?

З.ЬІ.: Хоча я і з Рівненської області, але нічого особистого. Так, накипіло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Прошу" не значить "обовязково". "Прошу" не значить "не вмію написати скрипт для голосування". Вмію. Але НЕ БУДУ. "Прошу" не значить "проголосую сам 100 раз". Ось в чому різниця в моєму проханні і відношенні до цієї справи та сучасною політикою. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

allvex, как будто тебе это голосование что-то будет стоить :smile3: ну а если так, потребуй с Scabiosa компенсации, такое бывало пару раз на Ычане (а может и на дваче - не помню точно) - доставило просто неимоверно, вкратце :

-- проголосуйти за мою тян на www.xxx.org каму ни трудна!

-- я бы рад, но это типа время-деньги, пиши, договоримся

-- (все дружно) ты алчный ЕРЖ!!

-- а я тогда буду голосовать против!!!!

(ну и понеслась доставка)

все ж в курсе на самом деле, что кроме ЧСВ "владельцу лота", подобные голосования ничего не добавляют

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого це , цікаво, ніхто так голосно не плювався і не вазмущалсо, коли вєлікій одмін (слава бубну, бехеровкє і піву) створив аналогічну тему і просив голосувати за номер якийсь там в конкурсі "Наречена місяця"?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder має рацію. Мене просто попросили. Як на мене, такі (і будь-які інші) опитування в інтернеті взагалі "виїденого яйця не варті". Свого часу "втюхав на шлях істинний" соціоложку, яка проводила "опитування" на візоровському форумі про найкращого/найгіршого викладача ВНУ навіть без обовязкової реєстрації (про мене там не було ні слова, бо я не викладач ВНУ :P ). Як і конкурси краси будь-які для мене позбавлені сенсу.

Але. Ось це "але". Мала таки має гарненьке волосся (завдяки батькам, звичайно, точніше, мами-бабусі). І я її знаю (хоча, сумніваюсь, чи знає мене вона). Тому підтримую сам і прошу "помощі" форумчан. Ваша справа, підтримати чи ні. За мною подяка хіба. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дружину на роботі попросили теж підтримати - з усіх сторін просють - куди ж дінесся :) плюсадін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримав. Чи там коєен день тра відписувати шоб більше голосів було?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримав. Чи там кожен день тра відписувати шоб більше голосів було?

Та там пише, що можна не більше одного разу в добу. Собі примітив, що вони рахують унікальні голоси (за милом і айпі?) та загальну кількість коментарів. Особисто раз в день відписую. З допомоги форумчан буду радий і одного голосування. ))

--добавлено 6 березня----

Голосування на сайті закрито, всім дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...