Перейти до змісту

Веб камера для скайпа

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ ось вже декілька днів ми з друзями тестимо скайп власне на передачу відео. Власне тут багато а то і переважно залежить від самої веб камери. Скайп якби працює з Логітеком ось ми і взялись за нього але достойнх камер в друзів назбирати не получилось та й ціни на них в районі 115 у.е.

Порадьте що можна сьогодні взяти щоб файно було більш менш.

Опубліковано

Для скайпа використовую звичайну mini DV відеокамеру. Підключаю по USB. Досить непогана якість.

Опубліковано

Не можу сказати про власне веб-камери, але для таких цілей можна використати деякі моделі любительських відеокамер. Я, наприклад, для спілкування по Skype успішно користуюсь відеокамерою mini-DV Panasonic NV-GS25(у неї є режим WEB)

Звичайно, спеціально купувати для таких цілей відеокамеру - це розкіш, але якщо у тебе чи у твоїх друзів вона є - спробуйте!

Опубліковано

Ну на ноуті стоїть вмонтована камера + мікрофон. Працює намана. Видно мене (по відгукам) намана. Так само намана чути.

З ЮСБ мабуть що все-таки порадив би щось з Logitech, правда по моделькм не орієнтуюсь, ну і недешеву. Але якість трансляції ще сильно залежить від швидкості Нету. Було дома 256 кілобіт - змушений був вимикати всі закачки + Аську длч того щоб добитися мінімально нормалньної якомті (без гальм), зараз 512 - вже трохи краще, але деколи звук з запізненням іде.

Опубліковано

Використовую вбудовану в НР ноут камеру. Більшого й не треба, спілкуюсь рідко.

Було дома 256 кілобіт - змушений був вимикати всі закачки + Аську длч того щоб добитися мінімально нормалньної якомті (без гальм), зараз 512 - вже трохи краще, але деколи звук з запізненням іде.

сам читаєш шо пишеш? аську... бред.

Опубліковано
Використовую вбудовану в НР ноут камеру. Більшого й не треба, спілкуюсь рідко.
Було дома 256 кілобіт - змушений був вимикати всі закачки + Аську длч того щоб добитися мінімально нормалньної якомті (без гальм), зараз 512 - вже трохи краще, але деколи звук з запізненням іде.

сам читаєш шо пишеш? аську... бред.

А хто сказав, що це допомагало?

Опубліковано
Цікаветь власне досвід з вебкамерами і скайпом

Я вже досить давно користуюсь скайпом використовую камеру Logitech videoCAM Messenger, ну якість картинки не "америка" але при збільшенні якості почнуться тормоза, то вже краще якість нижча але без глюків, (ну правда скайп ще компресує відеопоток) в мне 1М АДСЛ УТ. Навіть незнаю, я свою камеру не купляв в дружбана на модем виміняв, :) а камера 115 баксів це явно зажирно, невже нема дешевших??? Мікрофон окремо, свеновський. Протягом усього часу користування ним особисто мною був поміченій лише один глюк з періодичним пропаданням звуку, і невідомо в чому причина (губиться при передачі).

Опубліковано

Про ноутбуки зрозуміло, оскільки мені треба окрему камеру то давайте всеж власне про них надалі пліз.

Опубліковано

Народ, шо ви гоните, ви ще професійну відеокамеру порадьте за 5 штук баксів. :D

В мене непогано працює дешевенька Genius Eye 312. Купив в ФанФото, чого і вам бажаю. Для скайпа цілком достатньо. :)

Опубліковано

користуюсь скайпом через ось таку веб камеру.- http://www.nadavi.com.ua/descr/logitech/me...er/descr-39.php

відео розмови з Європою Україною. якщо швидкість нета нормальна , цілком нормальна камера. ще 1 плюс цієї камери - вбудований мікрофон. звук чути навіть якщо ходиш по кімнаті.

Опубліковано

Я використовую Logitech QuickCam Communicate STX. Відео не фонтан (640х480), але є автоматичний баланс яскравості в залежності від освітлення в кімнаті (зручна штука). Ну і вбудований мікрофон досить непоганий. Але ноутбучна камера (в Asus M51Sr) була 1.3 мегапікселя і мала наааабагато кращу якість картинки.

До речі, двохсторонню відеоконференцію за допомогою скайпа і вебкамер 1.3 мегапікселя влаштовував через EDGE від МТС -- тормозів практично не спостерігалось, якість картинки і звуку була досить нормальна, не було розсинхронізації і "порізки" звуку. Так що не такий вже й "жирний" канал потрібен для відеоконференції з нормальною якістю.

Опубліковано

юзаю Logitech QuickCam Communicate STX якість теж не дуже подобається ....

до цього мав Геніус якусь дешеву.... так якість була в рази краща .... + часом юзаю обичний цифровий фотік ....

З.І.

не купляй D-Link DSB C300 C320 і тд ... просто ужас ... все якось ривками... якість ужасна ... дрова криві, софта вообщє почті нікакого .... але вони дешеві ....

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Минулого року подарували веб-камеру Логітек. Користуюсь дуже рідко. Впринципі, якість картинки задовільняє. Є проблема зі звуком, але це пов'язано із розташування самої камери та колонок, тобто сворюється фон.

Вчора перевстановив вінду і настроюю все заново, тому хочу спробувати відключити мікрофон на камері і використовувати окремий мікрофон.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...