Перейти до змісту

Россия + Турция = ущерб Украине?

barrikada

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

обгрунтуй свою заяву, а то не зрозуміло. якщо хочеш просто статті вивішувати то пиши краще в знайдено в мережі

Опубліковано
  barrikada сказав:
Украину опять "поделят" соседи? :huh:

почему поделят?

где там про дележ?

блин... сам хоть прочитай статью по своей ссылке.

кроме того, неоднократно сказано уже, что никакие северо-южные потоки не помогут полностью отказаться от транзита через Украину.

Опубліковано
  Shura сказав:

а якщо він пісАтєль а не чітатєль? хотя питання певно чистриторичне. vanus мож закрий?

Опубліковано

в статті пише я вояки з росії україни і турції нормально собі по чорному морю плавають, возять всякі товари - хм народ мож хтось знайшов що. Кароче срочно треба мойсея визивати щоб поділив море коридорами

Опубліковано
  Shura сказав:
  barrikada сказав:
Украину опять "поделят" соседи? :huh:

почему поделят?

где там про дележ?

кроме того, неоднократно сказано уже, что никакие северо-южные потоки не помогут полностью отказаться от транзита через Украину.

Так сейчас и не делят территорию, кому это нужно. Экономически задавят. А то что сказано неоднократно, это частное мнение. Не факт.

Опубліковано
  barrikada сказав:
А то что сказано неоднократно, это частное мнение. Не факт.

посмотри на пропускные возможности всех трубопроводов, проходящих не через Украину (в том числе и запланированные)

и посмотри на объем прокачанного газа через Украину.

Опубліковано

хе, хароший топік, принаймні автор топіка вже прочитав його, всмислі користь є.

ЕХ МЕНІ Б КУСОК ЧОРНОГО МОРЯ, десь недалеко від берега ялти, алушти і кусок труби - я б теж почав би ділитись і нафіга мені ті стройкі.

Опубліковано

Турція це ворог Росії навіки, турки дуже не люблять Росію а русскіє не люблять турків, що звичайно не значить що при приємній нагоді вони "по братські" не поділять Україну :)

Опубліковано
  max сказав:
Турція це ворог Росії навіки, турки дуже не люблять Росію а русскіє не люблять турків, що звичайно не значить що при приємній нагоді вони "по братські" не поділять Україну :)

Не правий.

Росіянин - найкращий друг турка в Турції. А на кому ж іще виїжджати. ???

Ну стане Україна частиною турції. Кому тепер потрібні будуть їхня Анталія із пляжами і товари дешеві??

Опубліковано

конструктивний оффтоп

max сказав:

навіть на курортах Турціїї сразу видно де отдихать русскіє ... і то як вони себе там ведуть це тікі доказує =) гггг

Опубліковано
  Цитата
Україна ворог України а турки і москалі це так, лобуда

Не Україна, а ХОХЛИ (замітьте не українці)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...