Перейти до змісту

Пррахвост банк бл@

kmd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  georg сказав:
а хули толку? нам - простым вкладчикам

ну не скажи. в часи тотального гривнедефіциту і кризи ліквідності на міжбанку сісти на ТАКИЙ грошовий потік - це для більшості банків зараз велика рожева мрія.

а простих вкладників ми любим, облизуєм і віддаєм депозити по терміну за 15 хв ;)

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  b0rg сказав:
а нам москалі дєнєг дали, багацько :)

ідіть до нас :D

а ще розрахунки за газ між нафтогазом і газпромом будуть йти через нас. а це суми з 9ма нулями :)

Не верю москалям :). Я так понимаю это Ексим?

• Адміністратори
Опубліковано

Ну і якого милого наші ідіоти вибрали Прахвост? Якщо є купа хороших добрих банків?

Опубліковано
  kmd сказав:
Ну і якого милого наші ідіоти вибрали Прахвост? Якщо є купа хороших добрих банків?

оно было самое стабильное, мы тоже (не самая последняя в луцке фирма) на нем сидели...

Опубліковано
  dimmon сказав:
Не верю москалям :). Я так понимаю это Ексим?

нєа, ВТБ

я теж не особо вірив коли йшов. але після привата - тут все кардинально вище, інший пілотаж, інша філософія. і по відношенню, і по коефіцієнту "жадності" власників (він тут практично 0), і по методам роботи - тут головне домовлятися з клієнтом

Опубліковано

Прохвост був дійсно одним із самих стабільних. Потім почалася диктатура, політика нав'язування.. Ха! он скільки в нас відділень та банкоматів!

(а тепер ту всю шоблу тра кормити.. а грошей ..ма..). Нічо.. дядьки калєктари допоможуть. Прапор їм в руки та скіпідару під хвіст..

Опубліковано
  Цитата
тут все кардинально вище, інший пілотаж, інша філософія. і по відношенню, і по коефіцієнту "жадності" власників (він тут практично 0), і по методам роботи - тут головне домовлятися з клієнтом

Європа?

Tarzanych сказав:
Сбербанк России - наше все)))) Я когда услышал о существовании филиала в Киеве, очень удивился)

а філіям Швейцарських банків не дивуєшся?

Опубліковано
  Zheny@ сказав:
  Цитата
тут все кардинально вище, інший пілотаж, інша філософія. і по відношенню, і по коефіцієнту "жадності" власників (він тут практично 0), і по методам роботи - тут головне домовлятися з клієнтом

Європа?

і європа теж. філії практично у всіх фінансових центрах європи... а ще китай, індія, азія і африка ;)

наша лондонська філія - бувший "пєрвий русскій банк", якому вже майже 100 років...

Опубліковано

всєх на, це ж флейм :)

і вапсчє, я на карпаратівє, сюди вони точно не заходять читать сводкі біржевих індексав :D

ps як казав один мій файний знайомий банкір - "уважающий себя банкір послє 12ті дня уже может хлопнуть 50 холодной водкі" :) Діма прювєт :0006: собсно я уже :)

Опубліковано
  b0rg сказав:
і європа теж. філії практично у всіх фінансових центрах європи... а ще китай, індія, азія і африка ;)

наша лондонська філія - бувший "пєрвий русскій банк", якому вже майже 100 років...

в сомали у вас нет отделения, а то никак не могу своей доли дождаться?(шутка)

приват конечно самый мощный частный банк украины, спрору нет, но, по моему, это и его слабое место, он начинает мало внимания уделять требованиям\проблемам клиентов, в погоне за количеством этих самых клиентов..

Опубліковано
  georg сказав:
  b0rg сказав:

в сомали у вас нет отделения, а то никак не могу своей доли дождаться?(шутка)

да-да, налажуєм контакти. пока тіко в намібії. ну це лічьно містер Б.Обама просив :P

Опубліковано
  b0rg сказав:
всєх на, це ж флейм :)

і вапсчє, я на карпаратівє, сюди вони точно не заходять читать сводкі біржевих індексав :D

ps як казав один мій файний знайомий банкір - "уважающий себя банкір послє 12ті дня уже может хлопнуть 50 холодной водкі" :) Діма прювєт :0006: собсно я уже :)

Прювєт. Прювєт. Я казав шо 50 після 12 дня тіко в пятницю. А то подумають шо ми тільки тим і займаємось :P . А взагалі недостачі від клієнтів в ВТБ не відчуваємо. Зараз дуже багато відкривають рахунки клієнти з Привет банка та Заходу (юрікі та фізікі). Аргументація приблизно така яку виклав KMD :D .

Опубліковано

перше і головне в політиці Прихвата це НаЙоБанк ....

На борді говорив як наказав відділення на привокзальній площі то касирша мну згадує я страшний сон :)

списавши з картки по посу 2 рази по 115 уе і взявши комісію за обготівку 3% з 1 єї суми.

Касир думала шо лох- не вийшло, пришлось грошики повертати (вичислив по приват24) і комісію повертати все з власної кишені.

підтримую кмд шо це Кончений банк

Опубліковано
  jeck сказав:
перше і головне в політиці Прихвата це НаЙоБанк ....

На борді говорив як наказав відділення на привокзальній площі то касирша мну згадує я страшний сон :)

списавши з картки по посу 2 рази по 115 уе і взявши комісію за обготівку 3% з 1 єї суми.

Касир думала шо лох- не вийшло, пришлось грошики повертати (вичислив по приват24) і комісію повертати все з власної кишені.

та ти, бля, Бетмен:)спасаєш мір, караєш всєх прохвостів, і ночью снишся кончєним касіршам:)у страшних еротичних снах....

Опубліковано
  Tolik_lt сказав:
і ночью снишся кончєним касіршам:)у страшних еротичних снах....

і карточкою по тому мєсту вжжжик - "ОПЛАЧЕНО!" :D

Опубліковано
  jeck сказав:

ну так уже тоже не гоните...

есть очень много функций, которые можно выполнить ТОЛЬКО через выше упомянутый банк...

Опубліковано
  georg сказав:
есть очень много функций, которые можно выполнить ТОЛЬКО через выше упомянутый банк...

ииии... :unsure: к прімєру?

Опубліковано
  b0rg сказав:
  georg сказав:

ииии... :unsure: к прімєру?

да оплатить тот же скайп

п.с. у вас все там такие веселые?

Опубліковано
  georg сказав:
да оплатить тот же скайп

бери реквізити і плати. ексклюзиву тут мало. тим паче на таку послугу що буде цікавою аж 0,0005% клієнтів ;)

georg сказав:
п.с. у вас все там такие веселые?

ні, сьогодні тільки я

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...