Перейти до змісту

Гальваніка

fedot

Рекомендовані повідомлення

Є потреба вкрити хромом/нікелем кілька залізячок. Хто знає, де то в Луцьку можна зробити, скільки коштує і т.д. Буду вдячний за будь-яку інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слышал, что на авиазаводе такое делали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слышал, что на авиазаводе такое делали

Сам таке чув. Мені б більш офіційну інформацію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fedot роблять точно, але здається мені то все робиться через знайомих. Що до якості - то якість там як і треба для авіапромисловості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені також потрібно. "Шукаю людину"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не потрібно на авіазаводі ніяких знайомих. На прохідну і питай те, що потрібно. Там скажуть куди подзвонити і кого покликати.

Я туди звертався і без знайомств вирішив своє питання. Робота справді дуже якісна і доречі недорого було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не потрібно на авіазаводі ніяких знайомих. На прохідну і питай те, що потрібно. Там скажуть куди подзвонити і кого покликати.

Я туди звертався і без знайомств вирішив своє питання. Робота справді дуже якісна і доречі недорого було.

З наступного місяця (бо поки нема чітко визначеного проекту моїх забаганок) конкретно займуся цим питанням. Але за інформацію безмежно вдячний. Якщо буде так, як ти кажеш - пиво з мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо площа покриття і об!єм невеликі то допоможу, треба дивитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авіазавод, відділ замовлень - 777347.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на пластмасовому заводі можна -- вони там пресформи хромують. Але потрібно цікавитись макс. розмірами деталей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...