Перейти до змісту

Гальваніка

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є потреба вкрити хромом/нікелем кілька залізячок. Хто знає, де то в Луцьку можна зробити, скільки коштує і т.д. Буду вдячний за будь-яку інформацію.

Опубліковано
Слышал, что на авиазаводе такое делали

Сам таке чув. Мені б більш офіційну інформацію...

Опубліковано

fedot роблять точно, але здається мені то все робиться через знайомих. Що до якості - то якість там як і треба для авіапромисловості.

Опубліковано

Не потрібно на авіазаводі ніяких знайомих. На прохідну і питай те, що потрібно. Там скажуть куди подзвонити і кого покликати.

Я туди звертався і без знайомств вирішив своє питання. Робота справді дуже якісна і доречі недорого було.

Опубліковано
Не потрібно на авіазаводі ніяких знайомих. На прохідну і питай те, що потрібно. Там скажуть куди подзвонити і кого покликати.

Я туди звертався і без знайомств вирішив своє питання. Робота справді дуже якісна і доречі недорого було.

З наступного місяця (бо поки нема чітко визначеного проекту моїх забаганок) конкретно займуся цим питанням. Але за інформацію безмежно вдячний. Якщо буде так, як ти кажеш - пиво з мене

Опубліковано

на пластмасовому заводі можна -- вони там пресформи хромують. Але потрібно цікавитись макс. розмірами деталей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...