Перейти до змісту

Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами

alex1973

Рекомендовані повідомлення

то что работники милиции хотят заработать... посмотрел бы я на вас, будь бы вы на их месте, когда дома сидят детишки и просят: "папа, мы хотим кушать". та хоть на цены в наших нац бурсах посмотрите, а детям надо дать образование... и когда есть вариант лёгких денег... скажите: "я никогда не буд брать взятки", я вам тут же поверю.

Точно также можно и разбойное нападение оправдывать ;)

кхм... чего спросить хотел:

а что, правила соблюдать надо только тогда, когда в зоне видимости машина с явными признаками принадлежности к ГАИ?

а когда вокруг только частный транспорт - можно? или как тут считают - нужно?

какая разница, из какой машины фиксируются ваши нарушения?

они ведь имеют факт быть!

ну, вмонтируют они камеры в фонари. и что? вы на фонари ругаться будете?

Если все по закону, тогда согласен, нарушил - получи. Но:

1. "фотографируют" они незаконно.

2. При нарушении в таком случае должны остановить.

3. Не "пасут" аварийно-опасные участки. Возле дворца пионеров их уже давненько не видал.

4. За 100грн. на Карпенка-Карого фотку из Визира стирают. Брат сотрудника им платил. Увидел как они его "фотографировали", развернулся и "решил на месте".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 190
  • Створено
  • Остання відповідь

Кхм... Shura

Без образ. Ти у нас поважний учасник форуму ...але апелювати опонентові методом від протилежного в діалозі рахується в деяких колах невічливим :smile3:

А ти цим дуже часто користуєшся.

Золотої середини не було і не буде.

А якщо я буду іти і побачу картину що два ППС-ника ввечері дубасять тебе (ти їм бачиш-но лицем не вийшов, а ще одному з них дружина не дала, другого шеф полюбив вранці, от вони злість зганяють) Формально я можу пройти, бо вони мають право вчиняти такі дії, якщо ти опираєшся затриманню. Але я не пройду, а як мінімум попробую розібратись і як максимум спробую натовкти пику їм за тебе, хоча це вже хуліганство.

Юридично хз хто правий, а по правді я вчиню так.

Так от, є межа між грубо порушив правило і просто на мить себе не вконтролював і швидкість твоя 84 а це вже їхній візір приніс 300 грн державі (або 100грн їм), хоча я не створив жодної аварійної ситуаціїї і через сто метрів пригальмую. Так само є межа між виписаним штрафом і тупо косінням бабла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так от, є межа між грубо порушив правило і просто на мить себе не вконтролював і швидкість твоя 84 а це вже їхній візір приніс 300 грн державі (або 100грн їм), хоча я не створив жодної аварійної ситуаціїї і через сто метрів пригальмую. Так само є межа між виписаним штрафом і тупо косінням бабла.

100% +1

Шановні ДАЙці! зупиняйте, складайте протоколи, а не займайтесь х"ньою, як папарацци

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кхм... чего спросить хотел:

а что, правила соблюдать надо только тогда, когда в зоне видимости машина с явными признаками принадлежности к ГАИ?

а когда вокруг только частный транспорт - можно? или как тут считают - нужно?

какая разница, из какой машины фиксируются ваши нарушения?

они ведь имеют факт быть!

ну, вмонтируют они камеры в фонари. и что? вы на фонари ругаться будете?

Ну Саня ты дал! Даже я не выдержал. Ну так давайте тогда потенциальным наркоманам засунем в карман кило героина, в магазин подкинем ящик водки без акциза, т.е. добудем право на штраф и отвецтвенность незаконными методами. У нас в стране что ? Партизанская война? Искоринение зла любыми способами??? Что же это за правосудие? Не далее как вчера снова козлы стоят под мостом и знаете почему???? ДА ПОТОМУ ЧТО СНЕГ С ДОЖДЁМ ШЁЛ!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорошо. камеры на столбах чем-то отличаются от камер в машинах с гражданским внешним видом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорошо. камеры на столбах чем-то отличаются от камер в машинах с гражданским внешним видом?

Ну если ты не понял первую часть моего сообщения поясню! Тем же чем и отличается венесенная за пазухой с завода бутылка водки без акциза от точно такой же с акцизом. Тем же чем отличается найденый в кармане наркотик от подкинутого в карман. ОТЛИЧАЕТСЯ ЗАКОННОСТЬЮ ДОБЫТЫХ ФАКТОВ НАРУШЕНИЯ. Этот столб будет зафиксирован в куче бумаг как правильно расположеный с правильной аппаратурой. А не какой то гавённый запорожец с дядей Ваней слесарем, который сидит за деревом в неположенном месте и фоткает непонятно от куда и не понятно через что.

Хм .. зачем нам тогда суды, зачем законный арест. Тю ... всё очень просто , пришли домой забрали сказали что ты вор и на утро расстреляли. Нафиг закон, зачем тогда этот грёбаный ВИЗИРЬ , клацали б на мыльничку и лепили на компе кому сколько влепят. Какая разница --- НАРУШАТЬ ТАК НАРУШАТЬ.

Я за наказание, НО по закону. Нельзя вершить справедливость нарушая закон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ты не совсем понял моей мысли

я против нарушений.

и против возмущений, что их поймали из негаишной машины.

нарушение было? а раз нарушил - не возмущайся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ты не совсем понял моей мысли

я против нарушений.

и против возмущений, что их поймали из негаишной машины.

нарушение было? а раз нарушил - не возмущайся...

Ну почему же неправильно! Я тоже против нарушений хотя и сам нарушаю и готов за это заплатить, если всё сделано законно. А как говорится не пойманный не вор, это же касается и тех кто ловит водителей незаконно. Ну вот выехал просто в нерабочее время на частной машине в неустановленном месте наловил и АЙДА домой. Так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно! у всіх цивілізованих країнах перед камерами на стовбах висить знак "ПОПЕРЕДУ ВЕДЕТЬСЯ ВІДЕОНАГЛЯД". І тут вже сам вирішуй порушувити чи ні.

http://www.segodnya.ua/news/14004509.html

http://poi.gps-club.ru/speedcam.html

http://steer.ru/archives/2008/10/17/007161.php

і це дійсно працює!!! а в (здається) швеції водії в знак незаконності (не було попереджувальних знаків) розстріляли камери з пневматичної зброї. близько 26000 тис. уо папали їх ДАЙці. от тепер і чухаються...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в шоці. Стільки зусиль для того, щоб приховати порушення правил. А не простіше все-таки спробувати їх не порушувати?

Юридично хз хто правий, а по правді я вчиню так.

Так от, є межа між грубо порушив правило і просто на мить себе не вконтролював і швидкість твоя 84

Про яку ти межу говориш? Правила для того і створюються щоб чітко їх дотримуватись. А ви як малі діти: "то ж нікого на дорозі не було", "та хулі тут проскочити - встигну", "та я ж всього на 15 кілометрів швидше їхав", "ну випив пива трохи, то ж в очах не потемніло".

А як, пробачте, в такій х..ні проводити межу?

Межа є. Дотримуйтесь її будь-ласка. А те все, що ви тут видумуєте - брєд. Поясніть мені, невігласу, звідки беруться десятки і сотні тисяч аварій з людськими, нівчому не винними, жертвами? Мабуть гаішніки винні.

Якщо цей візір зможе врятувати хоча б одне життя за рік навіть ціною тисячі штрафів - то хвала і честь цьому унікальному винаходу.

І ще одне. Я колись виїхав на велосипеді на автобан. Їхав собі широченною обочиною.

Увага, запитання. За що я заплатив штраф? Я Ж НЕ СТВОРИВ НЕБЕЗПЕЧНУ СИТУАЦІЮ!!!!!!!!

Хєрово, що в нас все "по правді", а не "за законом"....... Бо врешті-решт виходить що в кожного свою правда :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так от, є межа між грубо порушив правило і просто на мить себе не вконтролював і швидкість твоя 84

стоп. а разрешено 60. но все знают про +/- 20, поэтому едут 80.

это ходьба по грани. и тут, действительно, за секунды можно выйти выше 80

а если ехать 60, то 84 - это уж сильно себя из-под контроля убрать надо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо не порушував? А якщо прийшло фото по пошті, на фото морда машини і типу перевищення. Ти впевнений, що сфоткали тебе хлопаки, коли ти їхав зі швидкістю 84 км за межами населеного пункту? От і різниця між переноскими камерами і стаціонарною - стаціонарну не перенесеш (хіба що зі стовпом), і напевно все-таки вона має певший ідентифікатор, по якому визначають її місце встановлення. Карпенка Карого, Набережна, то все єрунда. А якщо стоять на виїзді з Луцька по Рівненській. І знімають як в одну, так і в другу сторону. Машинка проїхала, виїхала за межу Луцька, розігналась до тих самих 84 км, а вони її на фоні знака і сфотали. 

Тим більше, думаю, що підробити фото реально дуже легко. Візір приліплений в одному положенні, і перекинути перевищення однієї машинки на фото другої - не проблема. Великого ума не тра. Розумію, що в них його не палата, але думаю, що вже додумались до когось звернутися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішоходу нічого не доведеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в шоці. Стільки зусиль для того, щоб приховати порушення правил. А не простіше все-таки спробувати їх не порушувати?

Межа є. Дотримуйтесь її будь-ласка. А те все, що ви тут видумуєте - брєд. Поясніть мені, невігласу, звідки беруться десятки і сотні тисяч аварій з людськими, нівчому не винними, жертвами? Мабуть гаішніки винні.

Якщо цей візір зможе врятувати хоча б одне життя за рік навіть ціною тисячі штрафів - то хвала і честь цьому унікальному винаходу.

І ще одне. Я колись виїхав на велосипеді на автобан. Їхав собі широченною обочиною.

Увага, запитання. За що я заплатив штраф? Я Ж НЕ СТВОРИВ НЕБЕЗПЕЧНУ СИТУАЦІЮ!!!!!!!!

Шо за брэд ти несеш,-виїхав на автобан на велосипеді? Ржу німагу, нафіг на велік сідати коли правил дорожнього руху не знаєш? Візір врятує не чиєсь життя а підвищить статистику виявлення "порушень" ПДР+бабло халявне в казну+личкі на пагони ДАЙцям і все. Сфоткав - зупини, випиши протокол, наклади штраф, а не сиди рукою махай з візіром - плюс 2 або й 5 км/сек до швидкості водія,- от в чому справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ти зараз так говориш, доки не прийде штраф про перевищення, а ти 100% впевнений що не перевищував, а то й менеше 60км/год їхав,- просто в дайця руга дригнула і сфоткала тебе з швидкістю іншої машини, що їхала поруч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні відомий темно зелений пасат стояв на виїєді з луцька в сторону ківерець, напроти КПП військового аеродрому. Знімали машини які рухались з Луцька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені пару днів назад прийшов такий лист з фоткою, ніби то по вул.Глушець я їхав 101 км/час, це брехня, я там їхав але 100% не 101 км, сфоткали Візірем!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Внимательно посмотрите сюда ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товариш з ДАІ пару днів тому сказав, що на Волинь прийшли нові ВІЗИРі і тепер вони стоять і в селах. Вчора довелось побачити їх на свої очі - бачив білу Ауді 100 (бочка) спочптку в Дерно а потім в Піддубцях з прибором на панелі. Симптоми у них все ті ж - машина з цивільним реєстраційним номером стоїть на обочині дороги проти руху автомобілів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

конкурс "найди себя"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я имею ввиду это

post-426-1235658611.jpg

post-426-1235658615.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотошоп! :jeer:

Автомобиль-призрак!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

список и расположение камер ДАИ - пополняется ежедневно!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось такий він ВИЗИР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зранку бірюзовий Деу стояв на Карпенка-Карого (біля гаражів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...