Перейти до змісту

пропадающие контакты ICQ

Shura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

у меня в последнее время ужа второй раз из аськи пропадает какое-то количество контактов.

давным-давно было дело, что я создав пару новых групп и посовав по ним контакты после перегрузки аськи в новых группах нашел всего пару человек.

ну тогда - ладно, контакты перемещались.

но сейчас - вообще ничего не делал, а 2 раза около двух десятков контактов просто dissapeared :(

self-remove исключен. (Юрик :) )

переполнение списка - тоже вряд ли. всего - сотня с небольшим...

никто ничего не скажет по такому вопросу?

обидно будет потерять какой-нить важный контакт.

да, восстановить по хистори можно, но все-таки...

QIP 8081

Опубліковано

Тут може бути варіант, що контакт сам видалив себе з твого списку, але щоб 20 контактів, то навряд чи ;)

Опубліковано

Возможно, это "фишка" КИПа такая... У меня были траблы с перемещением контактов из одной группы в другую - так же пропадали. А в других клиентах вообще нельзя было переместить их, выдавало ошибку, связанную с сервером. Может, ICQ-шники опять что-то мутят?

Опубліковано

Якщо контакти були без авторизації, то при переміщені могли і тю-тю, бо на сервері давно прикрили диру, яка дозволяла додавати на сервер контакти без авторизації, а переміщення між групами це, по суті, те ж додавання контактів на сервер.

переполнение списка - тоже вряд ли. всего - сотня с небольшим...

Ще було обмеження кількості контактів у одній группі і кількості самих груп, але тут на 100% не впевнений.

Опубліковано

Колись грався мірандою, то були випадки коли вона не синхронізувала локальний список з серверним.

На рахунок квіпа то проблема виявляється непоодинока, вот наприклад з форума квіпа темко але особисто у мене ще ніразу такого не траплялось, хіба що зникли контакти яких я добавив для однієї бесіди, тому і не помічав.

Спробуй упорядкувати контакт список через Менеджер контактов, заодне бекапнеш список, щоб не переживати за подальші самовидалення контактів.

Ще було обмеження кількості контактів у одній группі і кількості самих груп, але тут на 100% не впевнений.

навряд, у мене є групи по 30 і 5 людей, груп всього 11 і вроді як гуд

Опубліковано
Колись грався мірандою, то були випадки коли вона не синхронізувала локальний список з серверним.

В Міранді є примусова синхронізація із серверним списком. Робиться в налаштування протоколу, вручну.

навряд, у мене є групи по 30 і 5 людей, груп всього 11 і вроді як гуд

Це небагато. У будь-якому випадку, недостатньо для обмеження.

Опубліковано

ну так Shura каже, що контактів трохи більше сотні... сумнівно, що там більше 50ти контактів на групу

Максимум контактов в одной группе может быть 200.

Максимум групп 50.

Максимум контактов по всем группам суммарно 600.

Опубліковано

не, у меня до таких размеров не дошло... :)

народ пишет, что возможны сбои в синхронизации с сервером

но старые контакты тоже замечены в пропаже...

Опубліковано

в мене інший трабл - в фільтри проксі на роботі повносили всі аоловські сервера аськи. саатветственна ніхт арбайтен що квіп що міранда.

хтось знає ще зеркала серверів авторизації аськи? (ті що є в списку самої аськи/квіпа в бані :( )

help :_29:

Опубліковано

Якщо у тебе дома ОГО то привяжи до своєї динамічної ІРшки dyndns хост, постав там http(s) або socks проксю і користуйся аською через свій домашній проксі.

Це набато безпечніше чим користуватись проксями з халявних списків, на яких стоять сніфери паролів до форм авторизації і тд.

Опубліковано

вдома не ОГО, та й тримати цілими днями потужний комп як роутер на аську з 20кб трафіку не вихід

я думав такі сервера існують в неті

тобто зараз блокований login.messaging.aol.com [64.12.200.89], а існує зеркало що нічого не робить а перенаправляє траф. ну те що ти намалював

Опубліковано

в мого знайомого було таке ....... скачай менеджер контаків ICQ ........ знайомий казав що відновив контаки які видалив уже пару років тому

точно нескажу але можливо допоможе

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...