Перейти до змісту

Жіночі журнали

Mala

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А все ж . Чи читаєте ви журнали типу "Единственная", "Отдохни", "Натали", "Космополітен" чи інші ? Ну і думки щодо них відповідно.

Опубліковано

Колись ще як був не одружений, брав у сестер почитати. Наталі і КОсмополітен дійсно непогані журнали. Є що (принаймні років 5 наза було що) почитати і чоловікам і жінкам. Зараз ні я не дружина не читаєм нічого подібного. Банально не вистачає часу.

Опубліковано

Зараз актуально (принаймні в нашій сім'ї) - Мой ребенок :) Мало що нового - зате викладено доступно.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

більше люблю чоловічі. більше корисної інформації і написано веселіше. не так сопливо

Опубліковано

Колись років 6-7 тому дуже подобався журнал "Наталі", недавно попався випадково в руки - зовсім не те, більше реклами, ніж корисної інформації, краще книжку почитати. :D

Опубліковано
  Kleo сказав:
Колись років 6-7 тому дуже подобався журнал "Наталі", недавно попався випадково в руки - зовсім не те, більше реклами, ніж корисної інформації, краще книжку почитати. :D

Погоджуюсь, кілька років тому читала "Единственную "

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Женские журналы, типа "Космо (рус)" или "Джой" беру ради фотографий. Статьи, правда, тоже перечитываю.

Года 4 назад, читала активно "Максим" (мужской), к сожалению, как и женские журналы, мужские тоже "портятся" =((

Раз в год, беру "Вог" полистать. Ну, это святое просто.

Раньше (года 3 назад) еще сидела на журнале "Добрые советы", но теперь там уже все повторяется. Забытое старое. Зато рецептов насобирала ^_^

Опубліковано
  Forever Autumn сказав:
ІМХО подібне глянцеве лайно для тупонедорозвинутих клух енд домогосподарок.

Така думка є дуже образливою. Я сама являюсь домогосподаркою огромаднішу кількість років.... Але - не читаю глянцевих журналів, жіночих романів, не дивлюсь мильних опер, не слухаю попси.

Мій тато - орденоносець (3 ордени - "Червоного трудового прапора", "знак пошани", "Трудової слави"), має кілька медалей і купу грамот. Людина, котра все життя пропрацювала і працює досі на двох роботах (йому зараз 64 роки) і зовсім не є тупою, але він дивиться усіх "Кармеліт", "Вогнів коханння" і т.п. Читає "Істории из жизни" і подібні видання. Він хто? Тупонедорозвинений чи домогосподарка?

Чого усіх під одну гребінку? Типу: всі неправильні одна я.......хороша!

Опубліковано

Luychi, не треба сприймати так близько до серця ;).

Пані Осінь, виразила свою думку, котра не завжди співпадає з точкою зору форумчан :)

І вапщє пора 12 страв на стіл подавати, а не глем обсуждати.

Всіх християн з наступаючим Різдвом!

Опубліковано
  Deemon сказав:
Luychi, не треба сприймати так близько до серця ;).

Пані Осінь, виразила свою думку, котра не завжди співпадає з точкою зору форумчан :)

І вапщє пора 12 страв на стіл подавати, а не глем обсуждати.

Всіх християн з наступаючим Різдвом!

Дякую!

Страви подають з першою зіркою - вона давно на небі. Вже наїлись. :)

Я ж не тільки за себе переживаю і відписую.

З Різдвом Христовим!

Христос народився! Славімо його!

Опубліковано
  Tjolly сказав:
Раньше (года 3 назад) еще сидела на журнале "Добрые советы", но теперь там уже все повторяется. Забытое старое. Зато рецептов насобирала ^_^

Я й зараз на "Добрых советах" сиджу, раніше їх любила за якість і корисність інформації, а зараз швидше купую за звичкою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...