keepo Опубліковано 21 Січня, 2009 в 14:17 #1 Опубліковано 21 Січня, 2009 в 14:17 3.Віманіка-шастру зараз розшифровують найкращі спєци Китаю і то їм майже нічого не зрозуміло,хоча вигадками вони це не вважають і вкладають бабло в той проект.То де вже нам з нашою науковою базою? "откуда дровишки" (с), тобто звідки інфа? Я такої не зустрічав. 4.Почитай Томпсона "Запрещенная археология" тут та Механистическая и немеханистическая наука тут помниться мене тут недавно віманіка-шастру посилали читати, а коли виплили неугодні факти звідти, то виявилось що вона ще нерозшифрована (Тов. zaHARE читає її в оригіналі) і знайшлись нові книжечки. ІМНО, за посиланнями криється неможливість оперувати фактами там легша інфа легша за що? за байки про літальні апрати?
zaHARE Опубліковано 21 Січня, 2009 в 17:03 #2 Опубліковано 21 Січня, 2009 в 17:03 если хочеш расширить кругозор и реально что-то узнать,то велкам.Если хочеш поприкалываться-ариведерчи.На сегодняшний день,многие народные сказки для меня (и не только для меня) совсем и не сказкии,когда знаешь о чем там речь. ЗЫ: я тебе виманика-шастру рекомендовал не для того,чтобы ты летательный аппарат сконструировал,а читобы понял,что современная ракета-черепаха по сравнению с виманами прошлого.Томпсоновскую литературу я тебе порекомендовал,так как понял,что ошибся отправив тебя сразу в 10-й клас(я чесно говоря и сам там 90% не понимаю),потому запретная археология самое то,чтобы начать узнавать правду.
kudrom Опубліковано 22 Січня, 2009 в 14:09 #3 Опубліковано 22 Січня, 2009 в 14:09 а про що диспут, я може теж хочу взяти участь? бо з першого поста не зовсім зрозуміло
Taurus Опубліковано 22 Січня, 2009 в 16:00 #4 Опубліковано 22 Січня, 2009 в 16:00 kudrom, у двох людей різні світогляди, але вони, мабуть, ще не зрозуміли, що кожен залишиться зі своєю думкою, або навпаки - зрозуміли, але їм нудно, і вони вирішили подискутувати ні про що... Чи варто втручатись?
zaHARE Опубліковано 22 Січня, 2009 в 20:16 #5 Опубліковано 22 Січня, 2009 в 20:16 я так понял,что товарищ keepo решил немного разобраться в том,где начинается лапша.Хорошее желание,я такие приветствую. Вот только он не определил направление расширения кругозора.Может я ему не ту литературу даю. А если серьезно,то тема хорошая и правильно поднятая.Вот тут уже возникали вопросы типа "А почему у нас стали говорить Вы?И нужно ли нам это?". "А что такое праздник Коляды?Откуда взялась Маланка?" и т.п.Потому как многие знания действительно утрачены.Некоторые просто временем забыты,а некоторые забыты умышлено и заменены на другие.Но понемногу начинают всплывать исторические нестыковки(По Борису Годунову,по татарскому игу,по запорожским казакам,по крещению Руси,по Новому годуи т.д.)А раз есть нестыковки в истории,то есть нестыковки и в познаниях которыми мы владеем.Вобщем тема емкая.Кому интересно подключайтесь.
Taurus Опубліковано 22 Січня, 2009 в 21:12 #6 Опубліковано 22 Січня, 2009 в 21:12 Отож бо, тема настільки об'ємна, що її варто обсмоктувати "частинами", окремо одну від іншої. Тим паче, що ці частини взаємно непов'язані: як, наприклад, Коляда і татарське іго.
difoto Опубліковано 22 Січня, 2009 в 21:23 #7 Опубліковано 22 Січня, 2009 в 21:23 Я не знаю, шо вы курите, но я ЗА!
zaHARE Опубліковано 23 Січня, 2009 в 04:06 #8 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 04:06 Отож бо, тема настільки об'ємна, що її варто обсмоктувати "частинами", окремо одну від іншої. Тим паче, що ці частини взаємно непов'язані: як, наприклад, Коляда і татарське іго.а я думаю шо повязані,це все "ІНЬША" історія,яку нам хтось навязав.Як приклад з фільму "Игры богов":Вопрос:-Кто такие Кирил и Мефодий?Ответ:-Это монахи которые дали славянам азбуку и письменность.Вопрос:-А что до них славяне были безграмотны и не имели азбуки?Ответ:-Да.Це наслідки навязаної історії,а реальна історія нам каже,що ці два так звані,монахи кастрували словянську азбуку.Так само,як після них кастрував їхню азбуку Луначарський і дав нам алфавіт.Такими темпами наші потомки будуть мати для грамоти і розмов 2 звуки "Ку" і "Кю".Це один тільки приклад.А їх мабуть тисячі.
keepo Опубліковано 23 Січня, 2009 в 06:50 Автор #9 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 06:50 просто твердження про забуті знання викликають більше питань, ніж дають відповідей.наприклад: чому древні, як стверджує дехто, маючи змогу будувати літальні апарати з речовини, яку неможна пошкодити, залишили після себе... тільки металевий стовп О_о.або ще: навіщо будувати, як стверджують знову ж таки деякі спеціалісти, надточні піраміди, а потім перетворювати їх... на могилу.ну і таких питань виникає багато. зараз читаю Томпсоновську літературу, але зважаючи на її об"єм (в скороченому вигляді 500ст) відпишусь по ній трохи пізніше.
Fagot Опубліковано 23 Січня, 2009 в 06:51 #10 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 06:51 Це наслідки навязаної історії,а реальна історія нам каже,що ці два так звані,монахи кастрували словянську азбуку.Так само,як після них кастрував їхню азбуку Луначарський і дав нам алфавіт.Такими темпами наші потомки будуть мати для грамоти і розмов 2 звуки "Ку" і "Кю".Приклад капець який неправильний, ти знаєш чьому така замисловата азбука була? Писменністю володіли ізбрані спеціально навчені люди аля шаман, піп і т. д. і передавали сугубо своїм нечисленним учням. Вони могли роками втикати в свої замислуваті закарючки і придумувати їм сакральні назви. Нашим сучасникам нема часу на це все, письменність є основним чинником для здобуття багатьох знань і воно повинно бути "оптимізованим", можеш звичайно плакати за загублений Ази Буки і т.д. але що воно тобі дасть. Те саме і з Вєдами і всім іншим - це лише "недалекий" опис нащадками того що було, і можливо вони його і не бачили, а тільки чули байки і легенди. Це все одно що філософу і поету довірити писати книгу про будову компьютера - що з того вийде хз, але що неможливо вивчити буде 100%
info Опубліковано 23 Січня, 2009 в 06:55 #11 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 06:55 здесь еще можно поприкалываться
zaHARE Опубліковано 23 Січня, 2009 в 10:42 #12 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 10:42 можеш звичайно плакати за загублений Ази Буки і т.д. але що воно тобі дасть.Добре,поясни мені що означає "АЗ(ас)" і що означає "А".Або поясни етимологію слова ІСТОРІЯ.
Fagot Опубліковано 23 Січня, 2009 в 13:19 #13 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 13:19 Добре,поясни мені що означає "АЗ(ас)" і що означає "А".Або поясни етимологію слова ІСТОРІЯ. Пропонуєш вступити в нудну дискусію на тему етимології, а там скоро і до символізму дійдем, а там і до причин утворення Всесвіту Для чього це тобі? Людина яка вивчає граматику не прагне зрозуміти сакральні таємниці, вона хоче читати і писати, а для цього їй дається мінімум. Був би я якимось батюшкою півтори тисячі років тому - мислив би по іншому А на рахунок історії - не вірю я в неї, як і в релігію, як і в науку загалом. Спочатку під емпіричні данні підтесують теорію, а потім емпірічні дані під теорію, щоб не ображати старих(і в більшості покійних) дідусів які в чомусь були "неправі". Тому й живу сьогоденням, намагаючись довіряти тільки своїм 6-7, чи скільки їх там, способам сприйняття. В наш час треба бути дуже ефективним і вміти жити ні на що незважаючи, на інше в нас немає часу, я беру те що мені потрібне, а все інше відкидую як непотрібне, якщо колись знадобиться підніму... І знати етимологію слова Історія одна з останніх речей необхідних мені для життя - повір в це
difoto Опубліковано 23 Січня, 2009 в 14:45 #14 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 14:45 просто твердження про забуті знання викликають більше питань, ніж дають відповідей.наприклад: чому древні, як стверджує дехто, маючи змогу будувати літальні апарати з речовини, яку неможна пошкодити, залишили після себе... тільки металевий стовп О_о.або ще: навіщо будувати, як стверджують знову ж таки деякі спеціалісти, надточні піраміди, а потім перетворювати їх... на могилу.коллайдер был изобретен задолго, задоолго до нас!
kudrom Опубліковано 23 Січня, 2009 в 20:24 #15 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 20:24 Тема занадто широка. Переглянувши фільми про Єгипет, Мексику і Перу ніяких сумнівів про те, що історія подається в "трішки" неточному вигляді не залишилося...Але краще робити теми більш чітко. А цю прикрити, бо не ясно для всіх крім zaHARE і keepo.
keepo Опубліковано 26 Січня, 2009 в 07:30 Автор #16 Опубліковано 26 Січня, 2009 в 07:30 Почитай Томпсона "Запрещенная археология"почитав, впринципі доволі непогана книжечка, все гарно описано.але крім знахідок типу кам"яна ступа і наконечник стріли, там ніяких літальних апаратів не згадували.
zaHARE Опубліковано 26 Січня, 2009 в 08:38 #17 Опубліковано 26 Січня, 2009 в 08:38 Почитай Томпсона "Запрещенная археология"почитав, впринципі доволі непогана книжечка, все гарно описано.але крім знахідок типу кам"яна ступа і наконечник стріли, там ніяких літильних апаратів не згадували.якщо тебе цікавлять саме літальны апарати,то читай його книжку ""Пришельцы: взгляд из глубины веков".ще потемі можеш тут читнуть загальну інфу
keepo Опубліковано 26 Січня, 2009 в 14:02 Автор #18 Опубліковано 26 Січня, 2009 в 14:02 ще потемі можеш тут почитав, це вже взагалі схоже на казки, які я малому свому читаю Коротше, підвівши, поки, лінію можна сказати, що знань, як таких нема, є якась фантастика, яка чомусь вважається знаннями, при цьому Знань (тобто інформації, яку можна якимось макаром використати) там рівно нуль. Буду радий почитати щось, що містить внятну "загублену" інформацію і спростувати свої твердження вище.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.