Перейти до змісту

Розвал/сходження

BadSanta

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Теж цікавить на теперішній час, де і які ціни. Чув, що роблять, як їхати з авторинку по вул.Єршова за автостоянкою, ціна 60 грн. Хтось там робив, які відгуки? Ще чув, що є біля районої лікарні, ціна 70 грн, теж цікавлять відгуки.

якщо біля психлікарні напроти церкви - то там хлопці нормальні. мою старушку за 70грн поставили на правильний шлях :D

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

підскажіть, шановні, де краще зробити таку процедуру.

минулий раз робив на пежо (карпенка-карого) - не сподобалось відношення майстрів - маю намір десь інде зробити, підскажіть де?

питання ціна\якість присутнє.

Опубліковано
підскажіть, шановні, де краще зробити таку процедуру. минулий раз робив на пежо (карпенка-карого) - не сподобалось відношення майстрів - маю намір десь інде зробити, підскажіть де? питання ціна\якість присутнє.
Аркадія, всім задоволений.

Ще хвалять цього майстра біля психлікарні, але я в нього не робив.

Опубліковано

Я думав що вже всі знають що біля психлікарні на,,,ть хлопці як можуть. Вроді самий толковий майстер вже не там працює.

Опубліковано

Останній раз розвал-сходження робили на Сафроні (К.-Карого) три роки назад, роботою задоволений. Після пробігу 55 тис. км вирішив перевірити стан підвіски також на Сафроні, тільки вже на Львівській. Зробили діагностику підвіски + перевірили розвал-сходження і сказали, що підвіска і всі кути в нормі, тобто робити розвал-сходження не потрібно. За все заплатив 50 грн. Автомобіль ВАЗ 2105.

Ціни на Сафроні (Львівська) вроді такі (точно не пам"ятаю): 60 грн. - лазерний, 90 - комп"ютерний.

P.S. Самому аж дивно, за три роки(55000км) ні разу нічого не робив підвісці на жигулях... і ще далі не треба робити...

Опубліковано

Я думав що вже всі знають що біля психлікарні на,,,ть хлопці як можуть. Вроді самий толковий майстер вже не там працює.

Знаю де він зараз працює...але він не меньше тих що залишились любить гроші.. :)

• 4 місяця потому...
  • 10 місяців потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

рекомендую СТО на пл.Возєднання, і розвал і ремонт підвіски з Гарантією!!!

роблять толково, на реставровані опори вродь 50тис.гарантії дають, і саме головне не дописують лишніх деталей котрих ставити небудуть і ціни реально дешеві.

Опубліковано

рекомендую СТО на пл.Возєднання, і розвал і ремонт підвіски з Гарантією!!!

роблять толково, на реставровані опори вродь 50тис.гарантії дають, і саме головне не дописують лишніх деталей котрих ставити небудуть і ціни реально дешеві.

адреса, телефон?

Опубліковано

Теж цікавить на теперішній час, де і які ціни. Чув, що роблять, як їхати з авторинку по вул.Єршова за автостоянкою, ціна 60 грн. Хтось там робив, які відгуки? Ще чув, що є біля районої лікарні, ціна 70 грн, теж цікавлять відгуки.

Я там один раз сделал розвал. Через 3 тыс. км. съело резину. Больше туда не еду. Ездил в Теремно возле райбольницы - больше 10 тыс. км - полет нормальный.

Опубліковано

Я там один раз сделал розвал. Через 3 тыс. км. съело резину. Больше туда не еду. Ездил в Теремно возле райбольницы - больше 10 тыс. км - полет нормальный.

это там где почти напротив церкви?

Опубліковано
а є контакти на того Єршова?

Автосервіс "Вулкан"

Єршова, 9

о5о 438 09 30

Був там сьогодні.

Загальне враження приємне, хоча розвал так і не зробили, бо потрібно було міняти 2 шарові (які були з собою), а вони працюють тільки до 15 в суботу (заїхав на діагностику в 14-10)...

Опубліковано

нічого поганого не скажу, але в теремно я робив і розвал і поточний ремонт, не задоволений, через два дні приїхав до них доробляти, ще через день вирішив не ризикувати та поїхав на інший сервіс.

Опубліковано

с. Струмівка, СТО "ПітСтоп" компютерний розвал-сходження, одна вісь 100 грн.,дві 190 грн.Майстра звати Саша,класно робить !!!!

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Ап теми.

ВАЗ 2109, потрібно зробити Розвал/Сходження.

Де?

Тицьніть в гуглі де Єршова 9. І де ще зробити Розвал/Сходження + ще кілька моментів.

Опубліковано

Хвалять "Сафрон". Варто чи дарма хвалять?

мав невеликий досвід на "Сафроні" на Львівській. Враження склалося негативне - розвод на гроші, погане поводження з клієнтами, через великий потік клієнтів недоброякісно виконані роботи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...