Перейти до змісту

Новый Луцкий форум по мобилам

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Серый, для рекламы есть отделений раздел "Реклама" http://board.lutsk.ua/index.php?showforum=58

Можеш там размещать линк на свой форум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

З моїм Mitsubishi М342і, як я і здогадувався "Опыт 10 лет" не допоміг. Здогадуюсь, що топікстартер його в живу і не бачив.

А інший свій К750і я і сам перешивав і патчив, з опитом 2 дні в інтернеті. Отаке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти його спеціально купив, шоб всіх ремонтників під плінтус заганяти ? :)

З моїм Mitsubishi М342і, як я і здогадувався "Опыт 10 лет" не допоміг. Здогадуюсь, що топікстартер його в живу і не бачив.

А інший свій К750і я і сам перешивав і патчив, з опитом 2 дні в інтернеті. Отаке...

Сиджу читаю. На чоловіка нізашо налетіли. Із-за таких в людей комплекс неповноцінності виробляється :)) Всі ж чогось починали, запостила людина сцилку не в тому розділі, ну з ким не буває, рекламуватись всім потрібно. Особисто я взнав про борду і перейшов на неї по сцилці з візоровского форуму, нічого, абсолютно не пошкодував. Так шо даремно ви. імхо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth крім Mitsubishi М342і, які певно мало хто вживу бачив , ще і інші телефони ламаються :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти його спеціально купив, шоб всіх ремонтників під плінтус заганяти ?
SunSeth крім Mitsubishi М342і, які певно мало хто вживу бачив , ще і інші телефони ламаються biggrin.gif

Та, а я шо? Я нічо! Просто, можна було відразу написати, що телефон рідкісний, справи з ним не мали і нема смислу навіть братись. І не починати дарма лохматити бабушку.

А Луцькому форуму по мобілам і його учасникам успіхів і розвитку, хоч його адреса так залишилась загадкою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти його спеціально купив, шоб всіх ремонтників під плінтус заганяти ?
SunSeth крім Mitsubishi М342і, які певно мало хто вживу бачив , ще і інші телефони ламаються biggrin.gif

Та, а я шо? Я нічо! Просто, можна було відразу написати, що телефон рідкісний, справи з ним не мали і нема смислу навіть братись. І не починати дарма лохматити бабушку.

А Луцькому форуму по мобілам і його учасникам успіхів і розвитку, хоч його адреса так залишилась загадкою...

совету немного фильтровать свои высказывания это раз, во вторых ты хотел помощи, я тебе объяснил ситуэйшн, эти сраные трюмы я еще самопальными шлангами шил, ты китов тоже шьёшь готовыми прошивами, флаг тебе вруки и все остальное к нему в придачу,мастер мля. А пиписьками меряться нехрен тут на форуме,имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крут,немеряно, интернет - рулез, нет тырнет, нет опита :( грустновато как-то

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hatab, крім мобіл ще майстер по хамству? Так і з клієнтами спілкуєшся? Мабуть, варто тобі ще раз відвідати посилання із поста Scorpio.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hatab, крім мобіл ще майстер по хамству? Так і з клієнтами спілкуєшся? Мабуть, варто тобі ще раз відвідати посилання із поста Scorpio.

С клиентами поверь за столько лет наговорился по самое нихачу, плавали, знаем

тебе того же, удачи 2 дневный

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крім Mitsubishi М342і, які певно мало хто вживу бачив...

У коллеги тоже такой телефон, с Италии привезённый :)

Никто вот уже года три, наверное, не может его русифицировать ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серый, для рекламы есть отделений раздел "Реклама" http://board.lutsk.ua/index.php?showforum=58

Можеш там размещать линк на свой форум.

Да Ромаха, походу нет смысла, для кого , для самолюбивых и самодовольных идиотов, с распалтсовками, типа я стар, я супер-стар. Далеко не приедешь с такими "одинокими пиплами" ака Крематорий :( Не тот менталитет к сожалению :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hatab

Навчись на деякі речі не звертати уваги :blink: Повір на форумі хватає людей, з якими можна знайти спільну мову ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який цікавий топік, саме для розділу "Флейм" :))

Автору: продублюй його в "Рекламу" і не парся, а цей скажи щоб потерли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В рекламі хоч посилання на сайт можна буде побачити, а то тут хто не встиг - той запізнився. Скинути лінк в ПП виявилося ліньки :-(. Нізачьот

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да мне по полному счёту давно уже по.. туда короче :) пусть будет для истории, нельзя просто так вот взять и грохнуть. Зря что-ли столько времени потратили, ладно чё-там... Это было просто ради увлечения, в смысле сайтик типа. Проект еще в 2000-м мне Комар начал делать, потом пошли тупо нажрались :) заглохло всё нафиг :( Времени, да и инет был диалаповский, фидо всё такое....ностальгия :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проект еще в 2000-м мне Комар начал делать, потом пошли тупо нажрались :) заглохло всё нафиг

так обратись к нему... пусть поднимет проект... :)

(Комар - это тот, о котором я подумал?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hatab

Навчись на деякі речі не звертати уваги :blink: Повір на форумі хватає людей, з якими можна знайти спільну мову ^_^

Особо не обращая,но любитель отстоять свою точку зрения, я не виноват в этом :) Не мы такие - жизнь такая.

Насчёт людей с которыми действительно поговорить можно, есть зогласен, только не всегда сразу их увидеть можно, как правило первыми вылезают кто ? правильно, как в школе грили "выскочки" или как там еще...

Проект еще в 2000-м мне Комар начал делать, потом пошли тупо нажрались :) заглохло всё нафиг

тот который Комаров, ты за него подумал ?

так он был на фотакоме этот проект, вроде даже ссылка еще живая только там вот это: http://dragon.itt.net.ua

да, это в прошлом.

Ха, прикол http://sm.aport.ru/scripts/template.dll?Th...agon.itt.net.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в какую рекламу, где она ? Чёт не нашёл :(

Ща опять не туда втюхаю,потом куча вони понесётся опять, "чё-т я очкую славик" :)

Сорри, мне-ж командор писал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ща опять не туда втюхаю,потом куча вони понесётся опять, "чё-т я очкую славик" :)

:_29: ну типу от сюди РЕКЛАМА :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_29: ну типу от сюди РЕКЛАМА :)

что интересно,написал в рекламу примерно около часа ночи, но поста голяк :( чё за глю,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

что интересно,написал в рекламу примерно около часа ночи, но поста голяк :( чё за глю,

надо просто читать правила форума (это я про твой ворн-левел) и сообщения форума, которое после создания твоей темы тебе гласило:

"ваша тема будет просмотрена модератором"

что-то вроде.

и совсем излишне тестовые темы в тематических разделах создавать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

надо просто читать правила форума (это я про твой ворн-левел) и сообщения форума, которое после создания твоей темы тебе гласило:

"ваша тема будет просмотрена модератором"

что-то вроде.

и совсем излишне тестовые темы в тематических разделах создавать.

уже понял,после теста только увидел,быстро исчезло первый раз не обратил внимние, невнимательность :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сиджу читаю. На чоловіка нізашо налетіли. Із-за таких в людей комплекс неповноцінності виробляється ) Всі ж чогось починали, запостила людина сцилку не в тому розділі, ну з ким не буває, рекламуватись всім потрібно. Особисто я взнав про борду і перейшов на неї по сцилці з візоровского форуму, нічого, абсолютно не пошкодував. Так шо даремно ви. імхо

Зараз всіх "новачків" і нові ідеї провіряють на ботовість:

Спочатку заставляють получити інвайт - провірка чи не бот ти ззовні.

Потім грузять толпою - а вдруг бот внутрі, чи агент Матриці десь сидить в тобі ...

"Ибо только человек с крепкими нервами может вынести такой поток флуда на свою голову..." амінь :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Є телефон Motorolla C350.

Питання чи можливо зробити так шоб він перестав працювати і ремонту не підлягав.

Тільки так щоб експертиза не признала мене винуватим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так, винуватим буде той "майстер" який зломить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...